eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍌🍦 ما تو خونه همیشه میوه های مناسب اسموتی و شیک مثل موز، انبه، توت فرنگی رو فریز میکنیم که همیشه در دسترس باشه، کلا برای شیک ها میوه فریز شده بهتره👩🏻‍🍳 دوتا موز یخ زده، یک لیوان بستنی وانیلی ساده و نیم لیتر شیر رو داخل همزن بریزین و میکس کنین، در آخر بهش پودر نارگیل و پودر بادام اضافه کنید و تمام😍 این دوتای آخر رو میتونید حذف کنید، چون بدون بادام و‌نارگیل هم این ترکیب خیلی خوشمزس😋 پاشید درستش کنید که این نوشیدنی مقوی و خوشمزه و‌ خنک تو این هوا خیلی میچسبه👌🏻 ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍈🍸 طالبی بزرگ 1 عدد یخ قالبی 1 پیمانه گلاب 1 قاشق غذاخوری عرق نسترن 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری (دلخواه) گل سرخ برای تزیین طرز تهیه: اول از همه طالبی را از وسط نصف کنید و هسته‌هایش را جدا کنید و دور بریزید. سپس با استفاده از اسکوپ‌ساز، شروع کنید به خارج کردن توپ‌های طالبی. این توپ‌ها قرار است برای تزیین اسموتی طالبی استفاده شوند. پس تعداد آن بستگی به سلیقه شما دارد. طالبی باقی مانده را پوست بکنید و خرد کنید. اگر قصد دارید از پوست طالبی به عنوان ظرف سرو استفاده کنید کف آن را با چاقو برش بزنید تا صاف شود و مانند کاسه روی سطح بایستد. و برای خارج کردن طالبی از پوست آن از یک قاشق استفاده کنید. پوست را بیش از حد نازک نکنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زرده تخم مرغ......3 عدد پودر شکر......100 گرم هل.....1/2 قاشق چای خوری وانیل گردو نگینی خرد شده......125 گرم ابتدا زرده و پودر شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کاملا سفید و کشدار بشه.دقت کنید حتما وسط هم زدن دور کاسه را تمیز کنید.تا زرده دور کاسه هم بخوره.این کار باعث میشه شیرینی بوی زخم نگیره.گردو را نگینی خرد کنید و همراه هل اضافه کنید.کف سینی را کاغذ بندازید.با قاشق چای خوری داخل سینی بریزد.حتما با فاصله بریزد.شیزینی حین پخت کمی باز میشه.اگه گردو کم باشه ، موقع پخت پهن و صاف میشه.داخلش هم پوک نمیشه.زیر شیرینی اصلا نباید تغییر رنگ بده.با درجه 150 به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار می دهیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲بسته بیسکوئیت پتی بور ساده رو خرد کردم باید کمی درشت باشه وپودر نشه نصف پاکت خامه صبحانه (تو پاکتهای صورتی هستش)رو تو قابلمه ریختم و رو حرارت گرم کردم تا داغ بشه ولی نجوشه ۱۲۰ گرم شکلات تخته ای رو خرد کردم وبه خامه داغ اضافه کردم وبهم زدم واز رو حرارت بر داشتم تا شکلات کاملا حل بشه وبه بیسکوئیتها اضافه کردم و نصف لیوان گردوی خرد شده ریختم و خوب مخلوط کردم ولی نباید له کنید(از هر مغزی میتونید استفاده کنید) اگه دیدید بیسکوییتها خوب به مواد شکلاتی آغشته نشد میتونید یکی دو قاشق شیر سرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا موادتون کمی چسبناک بشه مواد را روی سلیفون ریختم ورول کردم و سلیفون رو خوب دور مواد پیچیدم و داخل یخچال گذاشتم تا مواد خودش رو بگیره و سفت بشه وبعد سلیفون دورش رو باز کردم و برش زدم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهيه ا كيلو بادمجان كبابي گوجه فرنگي سه عدد سير يه بوته سركه يا آب غوره به ميزان لازم ريحان بنفش خوردشده ا فنجان نعناع خشك ٢قاشق گوجه و سير رو خورد مي كنيم با بادمجون كبابي شده كه ساطوريش كرديم مخلوط مي كنيم.بعد تمام مواد را مخلوط مي كنيم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرغ و قارچ کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💖 بیست و پنجم تیر ماه ۱۴۰۱ 💖 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ 🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک 🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده 🍋عصرانه : 2 عدد میوه 🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه 🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
①⇦شبی یک قطره عسل داخل چشم بچکانید.(۷ الی ۱۴ شب) ②⇦بعد از دو هفته یک دوره ۷ الی ۱۴ شب شستشو با عرق رازیانه ③⇦ماساژ چشم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با مرغ دو تا پياز متوسط و دو حبه سير را سرخ كردم و كنار گذاشتم يك كيلو مرغ تكه شده، قسمت بالاى رون را توى كمى روغن تو تابه گذاشتم و در حرارت متوسط شروع به سرخ كردن كردم. روش را زردچوبه و نمك زدم و در حين سرخ كردن اين رو و اون روش كردم تا حالش جا اومد و خوشگل و رنگى شد. وقتى كمى به روغن افتاد، دو تا گوجه رنده شده و دو قاشق رب بهش اضافه كردم و حرارت را كمتر تا قشنگ سرخ و خوشرنگ شه! راستى يادم نره پياز و سير سرخ شده را هم بهش اضافه كنين. كمى اي توش بريزين درش را هم بگذارين. باميه من شيشه اى و حاضر بود ولى شما باميه اتون را كمى سرش را چاقو كنين ولى نه خيلى از ته و بعد پنج دقيقه تو اب نمك دار بجوشونين و سرخش كنين. توى خورشت ابليمو و فلفل فراوون بزنين و باميه را هم اضافه كنين تا جا بيافته! بعد هم يا برنج نوش جون كنين! @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خامه ۳۰۰ گرم شکر ۱ق.غ قهوه دم کرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته شکلات سفید ۳۵۰ گرم ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برای درست کردن کیک بستنی اول به یه کیک با بافت سبک نیاز داریم که بعد از یخ زدن سفت نشه کیک پیشنهادی من کیک اسفنجی یا کیک شیفون هست چون قبلاً براتون کیک اسفنجی درست کردم این بار میخوام با یه دستور عالی کیک شیفون درست کنم تخم مرغ ۳ عدد ِآرد ۱ لیوان شکر ۲/۳ لیوان روغن ۱/۴ لیوان آب یا آبمیوه ۱/۴ لیوان وانیل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ ۱ کیلو بستنی ۸۰ گرم خامه صبحانه ۴۰ گرم‌شکلات 🔥من از قالب لوف به سایز ۲۳ در ۱۳ استفاده کردم طرز تهیه مثل همیشه اول آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید کف قالب کاغذ روغنی بندازید و فر رو هم با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم، روشن و کشدار بشه آب و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله بطور پراکنده روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی به آرومی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه مواد رو داخل قال بریزید و توی فر حدود ۴۰ دقیقه بزارید بپزه بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد اطرفش رو آزاد کنید و کیک رو روی پارچه نخی برگردونید تا کاملاً سرد بشه 🔥کیک رو تو مشما بزارید و یک روز بزارید تو یخچال استراحت کنه یک لایه نازک روی کیک رو برش بدید و کنار بزارید داخل کیک رو خالی کنید و بستنی دلخواهتون رو توش بریزید بستنی رو از فریزر در بیارید و بزارید چند دقیقه بمونه تا کمی نرم بشه به هیچ وجه نباید شل و آبکی باشه چون کیک رو خراب میکنه من ۱ کیلو بستنی وانیلی داشتم که به نصفش کمی پوره توت فرنگی و توت فرنگی خرد شده اضافه کردم اول این بستنی رو توی کیک ریختم یک ربع توی فریزر گذااشتم و بعد بستنی ساده رو روش ریختم روی بستنی رو صاف کنید اون لایه نازک کیک رو روی بستنی بزارید و چند ساعت احازه بدید توی فریزر بمونه تا یخ بزنه خامه و شکلات رو داخل یه کاسه بریزید و روی بخار کتری بزارید تا یکدست بشه کیک رو از قالب خارج کنید و با گاناش و میوه های خوشمزه تابستونی تزئینش کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موز یخزده: 4 عدد بلوبری: 150 گرم (جایگزین: آلبالو، گیلاس، انگورسیاه، و یا هرکدام از انواع دردسترس توت ها) بلک بری: 100 گرم (جایگزین: شاتوت، تمشک، توت فرنگی، توت سیاه) شیر نارگیل: 250 میلی لیتر (تقریبا 250 گرم) (جایگزین: باتوجه به نوع رژیم غذایی خود انواع شیرگیاهی یا شیرلبنی) و میوه های تازه و برگ نعناع برای دکور و تزئیین کردن روی ظرف نایس کریم روش تهیه همه ی مواد را در غذاساز باسرعت بالا ریخته و کاملا میکس و مخلوط می کنیم تا حالت یکدست و خامه ای پیدا کند (در این جا چون بلوبری و بلک بری ها را رسپی بصورت تازه داده است، پیشنهاد می کند که اگر مخلوط آبدار شد ، میوه ی بیشتری اضافه کنیم تا به همان حالت خامه ای برسد) سپس می توانیم مخلوط را بلافاصله سرو کنیم با میوه های تازه و برگ نعناع برای دکور کردن ظرف های نایس کریم سالم و خوشمزه و یا این که در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنیم و در وقت دیگری میل نماییم fitnesskoch ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
:💛💛💛💛💛💛 زعفران ملقب به ادویه آفتاب است. این تنها به دلیل رنگ آن نیست، زعفران باعث درخشانی و شادابی میشود. زعفران علائم افسردگی خفیف تا متوسط ​​را کاهش می دهد. همچنین به بهبود خلق و خو ، حافظه و توانایی یادگیری شما کمک می کند. روش تهیه 👇 * یک قاشق غذاخوری پودر پروتئین وانیلی * 200 میلی لیتر شیر بادام * 2 موز بسیار رسیده یخ زده * 100 گرم انبه منجمد * 0،5 گرم زعفران همه مواد را در مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شود ، سپس نیمی از آن را درون یک کاسه بریزید. سپس 100 گرم توت فرنگی خرد شده و یخ زده را به بقیه مواد موجود در میکسر اضافه کرده و مقداری بیشتر (چند ثانیه) مخلوط کنید. مخلوط را به ظرف اضافه کنید و با هرچیزی که روحتون رو شاد میکنه تزیین کنید. beauti_foods ╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا