#پیام_سلامتی
🍒« گیلاس » بیش از آنکه میوه باشد، داروست !
🌱 هم تب بر است و هم خواص مسکن« ژلوفن و ایپوبروفن» را دارد؛ هر دردی را از بین میبرد گواتر و میگرن را درمان میکند و سنگ کلیه را آب میکند!
🔺مصرف گیلاس سبب سلامت قلب و عروق می شود و چربی و قند خون در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک کاهش می دهد!
@shirini71
مربای انجیر
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
(پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم
ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذاریدبعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شودبهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
@shirini71
سس زرشک ,اگه بهش نمک بزنید میشه همون رب که تو انواع غذا مثل رب انار می تونید ازش استفاده کنید,کنار مرغ,ماهی ,ماهی شکم پر ,کوفته,کباب ,گوشت و.....
اگه نمک رو حذف کنید کمی شکر بهش اضافه کنیدوشیرین شه برای تزیین کیک,انواع دسر وبستنی می تونید ازش استفاده کنید
بهتره از زرشک تازه استفاده شه,اگه زرشک خشک استفاده می کنید بعد شستن 24 ساعت خیس بدید بعد با همون آب بریزیید مخلوط کن ,صاف کنید وبجوشونید تا غلیظ شه
🔴یه سس رژیمی عالی هم برای انواع سالاد هست 👌
#کوفته_با_سس_زرشک
سیصد و پنجاه گرم گوشت دوبار چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده که آب آنرا گرفتیم، آب پیاز را برای سس نگه دارید، یک عدد تخم مرغ، نمک فلفل زردچوبه به همراه دو ق غ پر آرد نخودچی و سه ق غ جعفری و ترخون خرد شده کاملا مخلوط کرده تا چسبنده شود گلوله هایی به اندازه ی نارنگی آماده کرده وسط آنرا گردو خرد شده و کمی زرشک گذاشته می بندیم. کوفته ها را در تابه ای با روغن سرخ می کنیم.
برای سس، پنج ق س زرشک را با یک پیمانه آب چهار پنج ساعت خیس کرده به همراه نصف پیمانه خلال بادام که قبلن کمی خیس کردیم، یک ق غ پونه کوهی در میکسر مخلوط می کنیم.
دو عدد فیله ی گوجه فرنگی را خرد کرده کمی تفت دهید نمک، فلفل، زردچوبه افزوده مخلوط زرشک و آب پیاز و نصف پیمانه آب را اضافه کنید به جوش که آمد کوفته ها را با حرارت ملایم در آن بپزید. اگر می خواهید کوفته ترش و شیرین باشد در اواخر پخت کمی شکر به سس اضافه کنید
@shirini71
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_زعفرونی
#نواب_ابراهیمی
.
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
.
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
.
برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم
@shirini71
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زعفرانی #بدون_فر😍😋
آرد:یک لیوان پر
تخم مرغ:۲عدد
شکر:نصف لیوان
روغن مایع:نصف لیوان
شیر:نصف لیوان
بکینگ پودر:نصف قاشق غذاخوری
هل:نصف قاشق چایخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
زعفران غلیظ:دوقاشق غذاخوری
نکات
❌تمام مواد مخصوصا تخم مرغ و شیر به دمای محیط رسیده باشه
❌قابلمه هرچی کوچیکتر پف کیک بیشتر
❌شعله پخش کن از نیم ساعت قبل بزارین رو شعله متوسط رو به پایین تا داغ شه
❌قابلمه رو روغن مالی کنین آرد پاشی کنین مواد رو داخلش بریزین و بعد با در و دمکنی بزارین رو شعله تا یکساعت درش رو هم نگیرین
❌حتما پختش رو با خلال چک کنین اگه نجسبید ب خلال ینی پخته
❌آردو و بکینگ پودر ی مرحله الک شه اول با لیسک هم بزنین و بعد ده ثانیه با همزن
@shirini71