#کوکو_سویا
۲۵۰ گرم سویا خشکو پنج دقیقه تو آب جوش میزاریم و بعد آبکش میکنیم و چرخ میکنیم ( من تو مولینکس زدم)
یه دونه سیبزمینی پخته و یه دونه پیاز رنده میکنیم و دو تا تخم مرغ باهم مخلوطشون میکنیم ،
نمک و فلفل و زردچوبه فراوون و آویشن و کمی سبزیه جعفری بهش اضافه میکنیم
همرو باهم خوب مخلوط میکنیم یه خمیر تقریبا سفتی دستمون میاد که میتونیم قشنگ تو دستمون بهش شکل بدیم تو تابه سرخ کنیم 🖒
پیشنهاد میکنم حتما درست کنین خیلی طعم خوبی داره 🤗
برگر سویا👇
@shirini71❤️
#چیکن_استراگانف
پیازو خرد و با ادویه و فلفل سیاه داخل کره تفت دادم،مرغارو که از قبل خرد کردم اضافه و تفت دادم تا یکم سرخ شه
قارچارو هم ریختم و سس بشاملو اضافه و چند دقیقه فرصت دادم که به خورد مرغمون بره
برای تهیه بشامل یک ق غ آرد سفید رو با نمک و یکم فلفل سیاه داخل کره تفت دادم، بعد یک لیوان شیر اضافه و هم میزنیم تا غلیظ شه
وقتی شعله رو خاموش کردم دو ق غ خامه ریختم
+هم با نون سرو میشه هم چلو هم تنها😊
سیب زمینی رشته ایی برای روی چیکن استرگانف👇
@shirini71❤️
🔝
#كيك_موزاييك
📝مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شكر 1 ليوان
شير 1 ليوان
روغن مايع 1 ليوان
آرد 2/5 ليوان و 1 ق غ
بكينگ پودر 1 ق م
وانيل 1 ق چ
رنده پوست پرتقال 1 ق غ
پودر كاكائو 2 ق غ
♨️طرز تهیه
تخم مرغ هارو همراه شكر بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كف كنه بعد وانيل و رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنيم.
بعد روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم حالا اردر رابا بكينگ پودر سه بارالك ميكنيم آروم آروم ب مايع كيك اضافه كرده و بصورت دوراني هم ميزنيم.
حالا مايع كيك را ب دو قسمت مساوي تقسيم ميكني ب يكيش پودر كاكاوو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و به يكيش يك ق غ آرد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.
حالا قالب را چرب كرده و يك ملاقه از مايع سفيد رنگ كف قالب ريخته بعد يك ملاقه مايع كاكاوويی ب تدريج تا اخر تا موادمون تموم بشه بعد قالب را داخل فری ك از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180بمدت 30 دقيقه قرار ميدهيم.
کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇
@shirini71❤️
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پشمک_قالبی
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
همراه ما باشید💞
#فیلم_آشپزی - کانال مرضیه بانو
@shirini71❤️
#سالاد_خیار_و_شوید
خيارهاي قلمي و رسمي و خوش عطر رو بردارين كاملا بشوريين با پوست خرد كنيد (درشت)
پياز قرمز رو خلالي برش بزنيين با سركه ي قرمز و روغن زيتون و كمي نعناي خشك مخلوط كنيد و حدود نيم ساعت استراحت بديد.
خيارهاي برش خورده ،دو حبه سير و يك پيمانه شويد تازه ي خرد شده به همراه سه پيمانه ماست كم چرب و اب ليموي تازه و نمك و فلفل و پيازهاي مزه دار شده را با هم مخلو ط مي كنيم و اجازه مي ديم نيم ساعت داخل يخچال مزه دار و خنك بشن سپس نوش جان مي كنيم.
@shirini71❤️
#وافل
📝آرد دو ليوان، شكر پنج قاشق غذاخورى، تخم مرغ دو عدد، بيكينگ پودر دو قاشق مرباخورى، روغن يك سوم ليوان، شير يك و نيم ليوان، وانيل يك سوم قاشق چايخورى.
♨️همه مواد را با هم مخلوط كرده و با همزن دستى مى زنيم تا يكدست شود. سپس از مواد در دستگاه وافل ساز كه از قبل گرم كرده ايم و چرب شده میريزيم يا در قالب وافل ريخته و بيست دقيقه در دماى دويست درجه سانتيگراد در فر قرار مى دهيم. پس از پخت بسته به سليقه با انواع كره، مربا، شكلات هاى صبحانه و ميوه سرو میكنيم.
@shirini71❤️
#شش_انداز_گیلانی
#غذای_گیاهی
یک عدد پیاز رو رنده می زنم یا خیلی ریز خورد می کنم و با کمی روغن تفت می دم تا طلائی رنگ بشه کمی زرد چوبه می زنم و بعد یک لیوان گردو آسیاب شده رو اضافه کرده و یه تفت کوچیک می دم،دو و نیم لیوان آب سرد و نصف لیوان رب انار ملس اضافه می کنم و بعد از به جوش اومدن،حرارت رو کاملا ملایم می کنم تا گردو کم کم روغن پس بده،تو این فاصله دو عدد بادمجون رو پوست گرفته و بصورت ورقه ای برشهایی به ضخامت کمتر از یک سانت می زنم و توی آب نمک می ذارم تا تلخیش گرفته بشه و بعد شسته و خوب خشک می کنم و در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنم(بادمجون اگه با حرارت ملایم و با حوصله سرخ بشه روغن کمتری به خودش جذب می کنه) چهل دقیقه آخر پخت بادمجون های سرخ شده رو به خورش اضافه کرده و به مقدار لازم نمک و در صورت تمایل یک ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کرده و اجازه می دیم تا بادمجونها مغزپخت بشه و خورشت کاملا جا بیفته.
پ.ن.البته در دستور اصلی این غذا بادمجون به صورت قطعات مکعبی کوچیک خورد میشه ولی من ورقه ای برش زدم که کاملا محسوس و قابل تفکیک باشن،
ادویه این غذا گلپره که طعم خورش رو دوچندان می کنه.
@shirini71❤️
دوستانی که میخوان غذا رژیمی باشه گردو رو تفت ندن,بادمجون رو هم تو فر فقط کمی روغن اسپری کنن وگریل کنن👆