eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
۲۵۰ گرم سویا خشکو پنج دقیقه تو آب جوش میزاریم و بعد آبکش میکنیم و چرخ میکنیم ( من تو مولینکس زدم) یه دونه سیبزمینی پخته و یه دونه پیاز رنده میکنیم و دو تا تخم مرغ باهم مخلوطشون میکنیم ، نمک و فلفل و زردچوبه فراوون و آویشن و کمی سبزیه جعفری بهش اضافه میکنیم همرو باهم خوب مخلوط میکنیم یه خمیر تقریبا سفتی دستمون میاد که میتونیم قشنگ تو دستمون بهش شکل بدیم تو تابه سرخ کنیم 🖒 پیشنهاد میکنم حتما درست کنین خیلی طعم خوبی داره 🤗 برگر سویا👇 @shirini71❤️
پیازو خرد و با ادویه و فلفل سیاه داخل کره تفت دادم،مرغارو که از قبل خرد کردم اضافه و تفت دادم تا یکم سرخ شه قارچارو هم ریختم و سس بشاملو اضافه و چند دقیقه فرصت دادم که به خورد مرغمون بره برای تهیه بشامل یک ق غ آرد سفید رو با نمک و یکم فلفل سیاه داخل کره تفت دادم، بعد یک لیوان شیر اضافه و هم میزنیم تا غلیظ شه وقتی شعله رو خاموش کردم دو ق غ خامه ریختم +هم با نون سرو میشه هم چلو هم تنها😊 سیب زمینی رشته ایی برای روی چیکن استرگانف👇 @shirini71❤️
🔝 📝مواد لازم تخم مرغ 3 عدد شكر 1 ليوان شير 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان آرد 2/5 ليوان و 1 ق غ بكينگ پودر 1 ق م وانيل 1 ق چ رنده پوست پرتقال 1 ق غ پودر كاكائو 2 ق غ ♨️طرز تهیه تخم مرغ هارو همراه شكر بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كف كنه بعد وانيل و رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنيم. بعد روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم حالا اردر رابا بكينگ پودر سه بارالك ميكنيم آروم آروم ب مايع كيك اضافه كرده و بصورت دوراني هم ميزنيم. حالا مايع كيك را ب دو قسمت مساوي تقسيم ميكني ب يكيش پودر كاكاوو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و به يكيش يك ق غ آرد اضافه كرده و مخلوط ميكنيم. حالا قالب را چرب كرده و يك ملاقه از مايع سفيد رنگ كف قالب ريخته بعد يك ملاقه مايع كاكاوويی ب تدريج تا اخر تا موادمون تموم بشه بعد قالب را داخل فری ك از قبل گرم كرديم با درجه حرارت 180بمدت 30 دقيقه قرار ميدهيم. کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇 @shirini71❤️
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پشمک_قالبی خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌 همراه ما باشید💞 #فیلم_آشپزی - کانال مرضیه بانو @shirini71❤️
ژله_لایه_ای_کیوی🍝 ایده برای درست کردن ژله لایه سفیدبستنی وژله الوئه ورا لایه بعدی ژله آلوئه ورا وکیوی 🔸برای اینکه کیوی توی ژله نبره کیوی رابایه شکر۳دقیقه بجوشانید @shirini71❤️
خيارهاي قلمي و رسمي و خوش عطر رو بردارين كاملا بشوريين با پوست خرد كنيد (درشت) پياز قرمز رو خلالي برش بزنيين با سركه ي قرمز و روغن زيتون و كمي نعناي خشك مخلوط كنيد و حدود نيم ساعت استراحت بديد. خيارهاي برش خورده ،دو حبه سير و يك پيمانه شويد تازه ي خرد شده به همراه سه پيمانه ماست كم چرب و اب ليموي تازه و نمك و فلفل و پيازهاي مزه دار شده را با هم مخلو ط مي كنيم و اجازه مي ديم نيم ساعت داخل يخچال مزه دار و خنك بشن سپس نوش جان مي كنيم. @shirini71❤️
📝آرد دو ليوان، شكر پنج قاشق غذاخورى، تخم مرغ دو عدد، بيكينگ پودر دو قاشق مرباخورى، روغن يك سوم ليوان، شير يك و نيم ليوان، وانيل يك سوم قاشق چايخورى. ♨️همه مواد را با هم مخلوط كرده و با همزن دستى مى زنيم تا يكدست شود. سپس از مواد در دستگاه وافل ساز كه از قبل گرم كرده ايم و چرب شده میريزيم يا در قالب وافل ريخته و بيست دقيقه در دماى دويست درجه سانتيگراد در فر قرار مى دهيم. پس از پخت بسته به سليقه با انواع كره، مربا، شكلات هاى صبحانه و ميوه سرو میكنيم. @shirini71❤️
یک عدد پیاز رو رنده می زنم یا خیلی ریز خورد می کنم و با کمی روغن تفت می دم تا طلائی رنگ بشه کمی زرد چوبه می زنم و بعد یک لیوان گردو آسیاب شده رو اضافه کرده و یه تفت کوچیک می دم،دو و نیم لیوان آب سرد و نصف لیوان رب انار ملس اضافه می کنم و بعد از به جوش اومدن،حرارت رو کاملا ملایم می کنم تا گردو کم کم روغن پس بده،تو این فاصله دو عدد بادمجون رو پوست گرفته و بصورت ورقه ای برشهایی به ضخامت کمتر از یک سانت می زنم و توی آب نمک می ذارم تا تلخیش گرفته بشه و بعد شسته و خوب خشک می کنم و در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنم(بادمجون اگه با حرارت ملایم و با حوصله سرخ بشه روغن کمتری به خودش جذب می کنه) چهل دقیقه آخر پخت بادمجون های سرخ شده رو به خورش اضافه کرده و به مقدار لازم نمک و در صورت تمایل یک ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کرده و اجازه می دیم تا بادمجونها مغزپخت بشه و خورشت کاملا جا بیفته. پ.ن.البته در دستور اصلی این غذا بادمجون به صورت قطعات مکعبی کوچیک خورد میشه ولی من ورقه ای برش زدم که کاملا محسوس و قابل تفکیک باشن، ادویه این غذا گلپره که طعم خورش رو دوچندان می کنه. @shirini71❤️
دوستانی که میخوان غذا رژیمی باشه گردو رو تفت ندن,بادمجون رو هم تو فر فقط کمی روغن اسپری کنن وگریل کنن👆