آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#اش_عباسعلی
مواد لازم
لوبیا چیتی ۱لیوان
لوبیاسفیدیا قرمز نصف لیوان
نخود نصف لیوان
عدس آشی ۱/۵لیوان
گندم پوست کنده ۱/۵لیوان
برنج ایرانی ۱لیوان
۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی ترجیحا دنده گوسفند
پیاز داغ فراوان
سیرداغ و نعناداغ و چند قاشق روغن حیوانی
نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه
حبوبات و گندم و برنج را هر کدام جدا جدا از شب قبل خیس میکنیم گوشت را با کمی پیاز می پزیم. حبوبات را کامل پخته طوری که حسابی نرم شده باشن
گندم پوست کننده را جداگانه پخته تا جایی که کاملا لح بشه و اواسط پخت، برنج پخته شده رو را هم اضافه میکنیم،بعد حبوبات لح شده و
پس از پخت کامل ، گوشت را ریش ریش کرده رو اضافه میکنیم
بعد
پیاز داغ فراوان درست کرده و مقداری را برای تزیین برمیداریم و بقیه را بازردچوبه ، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک به آش اضافه میکنیم
آش را روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم میزنیم که ته نگیرد و تا وقتی که حسابی کشدار شود (این آش به خاطر داشتن گوشت کشدار است)
در شهر كرمانشاه معمولا همراه پیاز داغ و نعناع داغ مقداری هم روغن حیوانی به آش میریزن.
نکته : این آش باید کشدار و سفت باشه
معمولا تندتر از آش های دیگر سرو میشودبفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بورک_بادمجان 🥐🍆
🍞برای خمیر:👇
- آرد 4 و نیم لیوان
- 1 و نیم لیوان آب
- 3 قاشق غذاخوری سرکه
- 1 و نیم قاشق چایخوری نمک
🧈برای بین خمیر:👇
- کره 125 گرم
- نصف فنجان روغن
🍆برای مواد داخلی:👇
- بادمجان به مقدار لازم
- 2 عدد فلفل سبز
- گوجه فرنگی 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان روغن
طرز تهیه:👇
ابتدا مواد خمیر را مخلوط کرده و خمیر را ورز داده و بعد از اینکه خمیر نرمی به دست آمد آن را به 20 عدد مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ ها را یکی یکی به اندازه بشقاب باز می کنیم و بین هر خمیر مخلوط کره و روغن ذوب شده پخش می کنیم. خمیر این غذا از 10 تکه در دو بشقاب جداگانه تهیه می شود و حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می شود.
برای مواد، بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم و 1 قاشق چایخوری نمک در آب می ریزیم وبادمجانها را نیم ساعت در مخلوط آب و نمک میزاریم..پیازها را با روغن تفت می دهیم، سپس فلفل ها را اضافه می کنیم، بادمجان ها را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم می پزیم، گوجه فرنگی ها و رب و ادویه را اضافه می کنیم و 10 عدد خمیر اول را روی پیش خوان میذاریم. با دست بزرگ می کنیم و روی سینی چرب شده قرار می دهیم، مواد داخلی را می ریزیم و خمیر دوم را روبش قرار میدهیم.طبق فیلم عمل کنید تا متوجه بشید، لبه ها را داخل می دهیم و رویش زرده رومال کرده و در دمای 190 درجه میزاریم.
👩🍳🍕 @shirini71
۱عدد کلم بروکلی کوچک
۲ عدد هویج رنده شده،۴ ق غ خ کنسرو ذرت
۲ پیمانه شوید یا جعفری،۲ حبه سیر رنده شده
۵ ق غ خ ماست،۱ ق غ خ سس مایونز
۱ ق چ خ نمک،۴ ق غ خ روغن زیتون
آماده سازی ؛
کلم بروکلی را به گلها تقسیم کنید ، آنها را خوب بشویید و به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بجوشانید.سپس در آبکش بریزید، آب سرد روی آن بریزید و بگذارید خنک شود.هویج رنده شده را داخل تابه بریزید ، روی آن روغن زیتون بریزید و تفت دهید تا نرم شود.هویج نرم شده را کنار بگذارید تا خنک شود.در یک ظرف بروکلی ، هویج ، ذرت ، سیر رنده شده ، شوید ریز خرد شده ، ماست ، سس مایونز و نمک را مخلوط کنید.
آن را خوب مخلوط کرده و سرو کنید.
👩🍳🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلقه_گوشت_و_سیب_زمینی
مواد اولیه:
سیب زمینی 4_5 عدد
گوشت چرخ شده 300 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه 1 ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای 180 درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍
#کلیپ_تصویری
44.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه پای سیب👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده