eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👩‍🍳موادلازم ماست ١ پیمانه پیاز متوسط ١ عدد روغن زیتون ١/٣پیمانه آب لیموترش ١/٣پیمانه سیر رنده شده ٢حبه زیره سبز ١/٢ قاشق چایخوری پودرگشنیز ١/٢ قاشق چایخوری پاپریکا ١ قاشق غذاخوری زردچوبه  ١/٢ قاشق غذاخوری پودر کاری ١ قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل و دارچین ١ قاشق چایخوری از هرکدام فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک  به میزان لازم ابتدا باید سینه ی مرغ را مرینت یا مزه دار کنید. برای اینکار سینه‌های مرغ را به برش های طولی تقسیم کنید و در ظرفی بریزید. پیاز را خرد کنید و به مرغ اضافه کنید، ماست غلیظ رو هم اضافه کنید. ( هرچقدر ماست سفت تر و چکیده باشه، طعم بهتری به مرغ میدهد.) تمام ادویه‌ها رو هم رو اضافه کنید. سیر رنده شده و روغن زیتون هم به مواد بیفزایید. (میتوانید از پودر سیر هم استفاده کنید.) آبلیمو ترش را به مخلوط مرغ اضافه کنید وبه خوبی مواد رو مخلوط کنید. میتوانید از کمی فلفل دلمه ای هم استفاده کنید. اگر طعم دودی را دوست دارید میتوانید از طعم دهنده‌های آماده استفاده کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و اجازه بدید سینه‌های مرغ طعم مواد رو به خودش بگیرد. مخلوط مرغ اگر یک ‌شب در یخچال بماند و مرینیت شود، بهتر است و بهتر طعم میگیرد. اما یک تا دو ساعت هم حداقل زمانی ست که برای این کار احتیاج دارید. در فاصله‌ای که مرغ در یخچال مزه دار میشود، بهتر است نان را آماده کنید. نان مناسبت برای سرو شاورما نان پیتا است حتی برای راحت ترشدن کار میتوانید از نان لواش برای تهیه شاورما استفاده کنید. سینه های مرغ را از یخچال خارج کنید. تابه ای را روی حرارت قرار بدید و کمی روغن بریزید و بعد برش های سینه ی مرغ را در تابه با حرارات بالا سرخ کنید. هر طرف سرخ شد برگردانید و سمت دیگر مرغ را سرخ کنید. و بعد برش های سرخ شده را میتوانید با چاقو به قطعات کوچیکتر برش دهید.میتوانید اینکار را در فر هم انجام دهید. کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید. مرغ های مرینیت شده را روی سینی بریزید از سبزیجاتی مثل فلفل دلمه ای، گوجه، چند حبه سیر و پیاز خلالی خرد شده و سیب زمینی هم میتوانید روی سینی فر بذارید تا همراه با مرغ ها پخته شوند و در کنار غذا از آنها استفاده کنید علاوه بر آن طعم بهتری هم به مرغ می‌دهند. بعد سینی را در فر با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد برای نیم تا یکساعت قرار بدید تا مرغ کاملا پخته شود . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/2671640808C0d6e412f06 لینک گروه قرآن برای فرج مولا و آقامون صاحب زمان عج، دوستان عزیز همگی دعوتید، منتظر شما در گروه قرآن هستیم🙏🙏🙏🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. طرفدارای بادمجون دستا بالا ✋😋 فقط روش پنیر پیتزا بریزیم یا همینجوری بهتره؟؟ 😏😀 . 😍🍆 . مواد لازم : بادمجان درسته پوست كنده سرخ شده گوشت چرخ کرده  300 گرم پياز بزرگ  1 عدد جعفری  به میزان دلخواه رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه و پاپريكا  به میزان دلخواه . . طرز تهيه : ● بادمجون ها رو درسته پوست كنده، سرخ ميكنيم و كنار ميذاريم. گوشت رو با پیاز تفت ميديم، ادويه ها رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم. رب گوجه رو به مايه اضافه ميكنيم تا سرخ بشه و خوش رنگ بشه. يه ربع آخر جعفری رو با نصف استكان آب اضافه ميكنيم و درب قابلمه رو ميذاريم تا گوشتمون بپزه. . ● بعد بادمجون هایی كه كنار گذاشتيم رو با مايه گوشتی پر ميكنيم. برای سس تو ماهيتابه جدا چندتا گوجه رنده ميكنيم با پياز داغ آماده، یه قاشق غذاخوری رب گوجه و یه ليوان آب ميذاريم حرارت ببينه و يه كم بپزه، بعد بادمجونای پر شده رو روش قرار ميديم، در ماهيتابه رو ميبنديم اجازه ميديم بیست دقيقه جا بیوفته. غذامون آمادست نوش جان 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد دو ليوان( آرد مخصوص شيريني باشه بهتره) پودر كاكائو ٦ قاشق غذا خوري بكينگ پودر ٢ قاشق چاي خوري شكر ١/٥ ليوان تخم مرغ ٢ عدد شير ١ ليوان روغن مايع ١/٢ ليوان آب جوش ١ ليوان وانيل به مقدار لازم . قبل از هر كاري فر رو روشن و روي دماي ١٨٠ درجه تنظيم كنين تا گرم بشه و قالب مورد نظرتون كه آلومنيوم هست رو با كره و پودر كاكائو كاور كنين . حالا آرد ، بكينگ پودر، پودر كاكائو رو سه بار الك كنين و به همراه شكر توي يه كاسه بزرگ بريزين و مخلوط كنين تا يكدست بشه وسط مواد خشك يه گودي درست كنين و مايعات مثل شير،روغن مايع ،تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنين و با همزن ٣ دقيقه بزنين . وقتي مواد كاملا يكدست شد آب جوش رو اضافه كنيد و مجدد هم بزنيد و توي قالب مورد نظر بريزين (يكي دو بار به صورت عمودي به قالب ضربه بزنين تا هوا گيري بشه) و بعد بفرستين توي فر حدود ٣٥ تا ٤٠ دقيقه زمان لازمه تا كيك آماده سرو بشه😍 . 🔹مايع كيك خيس شكلاتي نسبت به كيكاي ديگه شل تره( پس فكر نكنين كه نياز به آرد اضافه داره) 🔹براي اينكه بفهمين كيكتون كامل پخته كافيه يه سيخ چوبي داخل كيك فرو كنيد و اگه مواد كيك بهش نچسبيد يعني آماده اس 🔹حواستون باشه كيك كاملا خنك بشه و بعد از تو قالب درش بيارين( وقتي داغه ممكنه سالم بيرون نياد) 🔹ميتونين با انواع سيروپ يا شكلات تخته اي و نوتلا كيك رو تزئين و نوش جان كنين 🍩 😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۱🦔🦔 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا