#اسموتی_نارنگی🍊
#نوشیدنی_سرد
محتویات:
نارنگی ۲ عدد
شیر ۱/۲ فنجان
موز ۱/۲ عدد
عسل ۱ قاشق چای خوری
ماست یونانی ۱/۴ فنجان
وانیل کمی
🍊🍊🍊🍊
ابتدا نارنگی را فیله نمائید. برای فیله کردن نارنگی بعد از پوست گرفتن آن، هر پره نارنگی را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با چاقو ابتدا قسمت جلویی پره نارنگی را ببرید، حال با نوک چاقو لایه رویی نارنگی را جدا کنید و در انتها قسمت پشتی را جدا نمائید.
سپس تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و ترکیب نمائید.
╭┄✵🍸🥃🍷🍹🥤🍺✵┄╮
🆔 @shirini71
من اومدم با یه غذای خیلی باحال😍
.
.
.
#بادمجون_پنیری
#غذای_فوری
مواد لازم:
🔶️دو تا بادمجون
🔶️دو قاشق روغن
🔶️یکی دو لیوان پنیر موزارلا رنده شده یا 🔶️پنیر پیتزا
🔶️سس مارینا یا سس کچاپ به اندازه دلخواه
🔶️250 گرم گوشت چرخ کرده یا سوسیس
🔶️یدونه فلفل دلمه سبز
🔶️یدونه پیاز قرمز خرد شده
🔶️نمک، فلفل، زردچوبه و پودر آویشن به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پیاز خورد کنید و با کمی روغن تفت بدید بعد گوشت و فلفل دلمه خورد شد رو بهش اضافه کنید و در آخر نمک و ادویه هارو بریزید و هم بزنید تا گوشت کامل بپزه ، بعد بادمجان هارو پوست بکنید و بصورت حلقه ای برش دهید،ظرف فر را آماده کنید و با روغن کف ظرف چرب کنید، بعد یک لایه بادمجان گذاشته،و بعد با سس مارینا یا کچاب روشو بپوشونید و لایه آخر پنیر بریزید و همین مراحل را برای لایه دومم انجام بدید ، بعد ظرفو برای مدت 30 الی 35 دقیقه تو فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا روی بادمجونا کامل بپزن و روش طلایی بشه بعد از فر دربیارید و جعفری خورد شده روش بریزید نوش جان کنید.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیستم آبان ماه ۱۴۰۱🌈🌈
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +دو تیکه پیتزا+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 راهکار درمان #کم_سویی نور چشم
👤 #حکیم_ضیایی 💚
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍗جوجه فسنجونی😋
یک عدد سینه مرغ بزرگ
گردو آسیاب شده ۱۰۰گرم
رب انار ترش وملس مخلوط ۵قاشق سرخالی
پیاز یک عدد
نمک وفلفل وزعفرون کمی
کره ۵۰گرم
🍗طرز تهیه:
سینه ها رو خلالی برش بزنید به ضخامت دو انگشت
داخل ظرف بزرگی پیاز خلال شده رو بریزید. انار رو با کمی آب رقیق کنید وداخل ظرف اضافه کنید وگردو وزعفرون ونمک وفلفل رو هم اضافه کنید.بعد سینه های خلالی رو مخلوطش کنید وبزارید تا یک شب در یخچال استراحت کنه.
سینه های مرغ رو بصورت نواری بپیچید وداخل سیخ چوبی بزنیدوبعد داخل تابه بچینید ودر تابه رو بزارید وکره رو هم اضافه کنید وبزارید تا با آب خودش پخته وسرخ بشه.
حالا در کنار کته کره ای سرو کنید واز طعم بینظیرش لذت ببرید قول میدم عاشق این غذای خوشمزه وآسون میشید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71