eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍗جوجه فسنجونی😋 یک عدد سینه مرغ بزرگ گردو آسیاب شده ۱۰۰گرم رب انار ترش وملس مخلوط ۵قاشق سرخالی پیاز یک عدد نمک وفلفل وزعفرون کمی کره ۵۰گرم 🍗طرز تهیه: سینه ها رو خلالی برش بزنید به ضخامت دو انگشت داخل ظرف بزرگی پیاز خلال شده رو بریزید. انار رو با کمی آب رقیق کنید وداخل ظرف اضافه کنید وگردو وزعفرون ونمک وفلفل رو هم اضافه کنید.بعد سینه های خلالی رو مخلوطش کنید وبزارید تا یک شب در یخچال استراحت کنه. سینه های مرغ رو بصورت نواری بپیچید وداخل سیخ چوبی بزنیدوبعد داخل تابه بچینید ودر تابه رو بزارید وکره رو هم اضافه کنید وبزارید تا با آب خودش پخته وسرخ بشه. حالا در کنار کته کره ای سرو کنید واز طعم بینظیرش لذت ببرید قول میدم عاشق این غذای خوشمزه وآسون میشید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم برنج 2 پیمانه پیاز متوسط خرد شده 1 عدد سیر 1 حبه ادویه 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری پودر آویشن نصف قاشق چایخوری آبلیمو 2 قاشق غذاخوری لوبیا سبز خرد شده 500 گرم رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری نمک و روغن به میزان دلخواه کوفته قلقلی سرخ شده به میزان دلخواه ● پیاز رو با دو قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط تفت میدیم تا نرم بشه، سیر له شده رو بهش اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدیم تا طلایی بشن. لوبیا سبز خرد شده رو اضافه میکنیم و نمک، زردچوبه و همه ادویه‌ها رو هم میزنیم. ● حدود پنج دقیقه روی حرارت ملایم تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و هم ميزنيم. به تفت دادن ادامه میدیم تا بوی خامی رب گرفته بشه. ● حدود یک چهارم پیمانه آب جوش در تابه بریزید، درب تابه رو ببندید و اجازه بدین لوبیا سبز روی حرارت ملایم کاملا بپزه و نرم بشه. برنج رو آبکش کنید و با لوبیا سبز به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. زعفران رو توی چهار قاشق غذاخوری آب جوش حل کنین و با یک قاشق روغن زیتون روی برنج بریزید. ● درب قابلمه رو ببندین و حرارت رو متوسط کنید. بعد از ده دقیقه روی درب قابلمه دمکنی بذارید و حرارت رو کم کنید. حدود 45 دقیقه صبر کنید تا پلو دم بکشه و با کوفته قلقلی سرخ شده . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با سیب 🍰 پودر شکر 3/4 پیمانه آرد 2 پیمانه روغن مایع 3/4 پیمانه تخم مرغ 3 عدد گردوی خرد شده 1/3 پیمانه بیکینگ پودر 1/5 ق م وانیل 1/4 ق چ سیب رنده شده 2 پیمانه آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط می کنیم و دو سه بار الک میکنیم. قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و دیواره هاش رو با کمی روغن چرب می کنیم. تخم مرغ ها رو داخل ظرف میریزیم و شکر رو کم کم بهشون اضافه می کنیم و با همزن میزنیم. بعد ، وانیل رو اضافه میکنیم. همزدن شکر رو ادامه میدیم تا حجم مواد بیشتر بشه و کرم رنگ بشه. حالا روغن رو اضافه  میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد رو در دو تا سه مرحله اضافه می کنیم و با دور کند همزن در حد اینکه مخلوط یکدست بشه میزنیم. سیب های رنده شده رو به مخلوط کیکمون اضافه می کنیم و با کمک لیسک یا قاشق مواد رو با هم مخلوط میکنیم. گردو رو هم اضافه میكنیم و آروم هم میزنیم. خمیر رو توی قالب میریزیم و حدود 45 دقیقه توی فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میپزیم. 😍 😍😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
رسپی خوشمزه امتحان شده از سارا خانم 🙏🙏❤️ پیشنهاد میکنم این کیک رو امتحان کنید طعم فوق العاده ای داره و با کیک هایی که تا حالا خوردید متفاوت هست 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 اگه تو خامه کشی کیک ها مشکل دارید پیشنهاد می کنم این کیک رو جایگزین کنید 👌🌸 مواد لازم کیک : تخم مرغ 2 عدد . روغن مایع نصف لیوان . شکر نصف لیوان . آرد 1 لیوان و نیم . شیر نصف لیوان . پودر کاکائو 3 ق غ. وانیل مقداری . بکینگ پودر 1 ق چ طرز تهیه کیک: تخم مرغ ها رو همراه شکر .وانیل با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن و شیر رو بهش اضافه می کنیم در آخر بکینگ پودر. آرد .پودر کاکا ئو رو 3 بار الک کرده یکجا روی مواد ریخته 10 ثانیه با همزن میزنیم این کیک نیاز به پف زیاد نداره قالب کمربندی رو کفش کاغذ روغنی گذاشته دور قالب رو با روغن جدا کننده (1 ق غ روغن مایع .1 ق غ روغن جامد .1 ق غ آرد با هم مخلوط کرده به دیواره قالب میزنیم ) فر رو از 15 دقیقه قبل گرم کرده مواد رو توی قالب ریخته به مدت 30 دقیقه توی فر قرار میدهیم با حرارت 160 توی این فاصله که کیک پخته میشه میریم روکش روش رو آماده میکنیم 👇👇👇👇👇👇👇 مواد لازم برای روکش محلبی : شیر 3 لیوان . شکر 4 ق س . آرد 2 ق س . نشاسته ذرت 2 ق س . خامه 10 ق غ . پودر ژلاتین 1 ق س . وانیل کمی طرز تهیه محلبی: پودر ژلاتین رو با ته استکان آب سرد حل کرده روی بخار کتری میزاریم تا شفاف بشه کنار میزاریم تا خنک بشه آرد .شیر .نشاسته ذرت.شکر رو مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته تا غلظتی مثل فرنی بگیره بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید وانیل رو بهش اضافه کنید خنک که شد خامه رو و در آخر پودر ژلاتین بن ماری شده رو کیک رو از فر بیرون بیارید چند دونه سوراخ روی کیک ایجاد کنید بعد یک سوم شیر رو آروم روی سوراخ ها بریزید بعد از 5 دقیقه مایع محلبی رو روی کیک بریزید و توی یخچال بزارید به مدت 5 ساعت تا خودش رو بگیره بعد از قالب جدا کنید و روش رو با پودر کاکائو تزیین کنید 🌸🌸 نکته :🔴🔴🔴 میتونید از هر پایه ای برای این کیک استفاده کنید .شیفون .اسفنجی . ... میتونید مایع محلبی رو با رنگ خوراکی رنگی بکنید .... میتونید کیک رو بزرگتر و مواد محلبی رو کمتر بگیرید سلیقه ای هست... میتونید روش رو با میوه های فصل تزیین کنید .. پیشنهاد میکنم امتحان کنید حتما خوشتون میاد 👌😘 سوارخ کردن کیک به خاطر این که وقتی مواد محلبی رو میریزید توی سوارخ ها میره و بافت نرمی به کیک میده برای اینکه کیک گنبدی نشه مواد رو دور تا دور قالب بریزید از بالا وسط قالب نریزید این کار باعث میشه گنبدی بشه و خوب نیست ودر آخر حتما قبلا از گذاشتن قالب تو فر چند تکون بهش بدید تا صاف بشه 🌸 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا