eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‌ مواد لازم: تخم مرغ : یک عدد ماست : 100 گرم روغن :100 میلی لیتر نشاسته ذرت : 2 قاشق چایخوری آرد : 300 گرم نمک : کمی بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری سرکه سیب : یک قاشق چایخوری گردو پودر شده : 150 گرم پودر هل : یک قاشق چایخوری طرز تهیه: برای شربت یک لیوان شکر را با یک لیوان آب و گلاب مخلوط و روی حرارت بزارید تا شکر حل و‌کمی غلیظ بشه در آخر کمی زعفران و‌چند قطره آبلیمو اضافه و بزارید سرد بشه تخم مرغ ، ماست و روغن را با همزن دستی هم بزنید نشاسته را افزوده. سپس سرکه را اضافه کنید. بکینگ پودر و نمک و در نهایت آرد تا خمیر درست بشه ممکنه همه آرد نیاز نباشه پس قاشق قاشق اضافه کنید و وقتی خمیر جمع شد دیگه آرد اضافه نکنید. خمیر را پنج دقیقه استراحت بدین و اول به دو قسمت و هر قسمت را به پنج قسمت تقسیم کنید تا در نهایت ده تا چونه داشته باشید. دوباره ده دقیقه استراحت بدین. چونه ها را روی میز کار که نشاسته ذرت پاشیده اید پهن کنید تا میتونید نازک. ورقه های خمیر را روی هم بزارید و وقتی ده تا چونه را باز کردین و روی هم گذاشتید خمیر ها را با هم باز کنید ( برای اینکه بهتر متوجه بشید کلیپ طرز تهیه را با دقت ببینید ) خمیر ها را تا میتونید نازک کنید و بعد از یک طرف رول کنید و رول خمیر را یک سانت‌یک سانت ببرید. هر برش را نازک پهن کنید و پودر گردو و هل بریزید تا کنید و لبه خمیر را با انگشت فشار بدین توی سینی فر بچینید و کره آب شده روش بریزید. داخل فر گرم با دمای 180 ده دقیقه بپزید اگه روی باقلوا ها طلایی نشد دو سه دقیقه هم گریل را روشن کنید. وقتی از فر بیرون آوردین به شربت سرد آغشته کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ تخم مرغ ۳ عدد روغن ۲/۳پیمانه ارد ۲ و نیم پیمانه شکر ۱ پیمانه شیر ۱ پیمانه وانیل ۱/۴قاشق چ بکین پودر ۱ قاشق م جوش شیرین ۱ قاشق م پودر کاکائو ۱ قاشق غ پودر نسکافه ۱ قاشق غ ارد ۱ قاشق غ تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با هم زن برقی میزنیم تا کاملا سفید و کشدار شود. سپس شیر و روغن را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. در مرحله بعد ارد را که با بکین پودر و جوش شیرین مخلوط کرده و سه بار الک کردیم طی چند مرحله به موادمان اضافه میکنیم. موادمان را در سه ظرف جداگانه و به یک نسبت میریزیم.به یک ظرف پودر کاکائو و به یک ظرف دیگر پودر نسکافه و به ظرف سوم یک قاشق ارد را اضافه میکنیم. کف قالب مورد نظرمان را چرب کرده و کاغذ روغنی میندازیم.(سایز قالب من ۲۰ سانت میباشد). ابتدا از مایع سفید رنگ کف قالب میریزیم. سپس مایع شکلاتی را بریزید. سپس مایع نسکافه ای را میریزیم.سعی کنید همه مواد را کامل از مرکز قالب بریزید تا لایه ها در آخر سر مرتب و تمیز در بیاد. سپس قالب را ۴۵ دقیقه ( البته بسته به فر شما دما متفاوت است) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه قرار میدهیم. کیک کافیشاپی با طعم و بافتی متفاوت👌👌👌 میتونید برای روی این کیک از بریلو یا مارمالاد یا کارامل استفاده کنید که بسیار بینظیر میشود. نکته: دوستان چون روی این کیک با مارمالاد و کارامل و.....پوشیده میشود به همین خاطر شیرینی خود کیک کم است .ولی اگر شما خواستید که کیک را بدون استفاده از موارد بالا سرو کنید میزان شکر را بیشتر بریزید. soheyla.8992 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 ابتدا فیله های سینه ی مرغ رو (که من به صورت بسته ی آماده از شهروند میگیرم) و مزه دار میکنیم به این صورت که اول با بیفتک کوب سینه ها رو بین کیسه فریز گذاشته و یکم باز میکنیم تا موقع مزه دار کردن مواد خوب به خوردش بره بعد نمک و آب دو عدد لیمو و کمی روغن زیتون و پودر سیر و فلفل سیاه و پیاز خورد شده و زعفران زدم و به مدت چند ساعت گذاشتم بمونه بعد برای سوخاری کردن که همه ماشالا بلدن از آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری استفاده میکنید که من این بار یه آرد آماده به اسم تمپورا گرفتم که کار سوخاری رو انجام میده با این تفاوت که هم راحتره هم فوق العاده خوشمزه ست یه پیمانه آرد و با یک پیمانه آب خیلی سرد مخلوط کردم و خوب هم زدم بعد فیله های مزه دار شده رو داخل مواد گذاشتم و تو روغ داغ سرخ کردم به همون صورت پیازها رو هم حلقه ای کردم و نمک و فلفل سیاه زدم و تو مواد گذاشتم و سرخ کردم😊 ‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @shurini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز یه غذای خوشمزه شمالی براتون دادم.🌹❤ حالا چند تا نکته اول اینکه این خوراک حتما باید با بادمجون کبابی باشه که فوق العاده میشه وچون من اینجا امکانش رو نداشتم توی فر گذاشتم ولی بوی کبابی نمیداد و حتما حتما شما کبابی کنید. بعد هم اینکه این خوراک رو خود شمالی ها پیاز بهش نمیزنن و فقط از سیر استفاده میکنن که منم همین کارو کردم. تخم مرغ رو هم میشه توش مخلوط کرد هم مثل من به صورت نیمرو سرخ کرد و روش گذاشت‌🌹🌹 اول بادمجان رو کبابی کنید روی شعله گاز و بعد پوستشو بگیرید و ساطوری کنید. گوجه فرنگی نگینی کنید.چهار تا پنج عدد حبه سیر درشت رنده ریز کنید و تفت بدید نمک و کمی فلفل و زردچوبه بزنید یک قاشق رب گوجه فرنگی بادمجان و گوجه فرنگی رو بریزید و بذارید آبش کشیده بشه.همونطور که گفتم در آخر میتونید تخم مرغ داخلش بشکنید و هم بزنید یا نیمرو روش بذارید. ‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ مواد لازم: ۶۰ میلی لیتر خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات سفید ۱۵ گرم کره وانیل ۱ قاشق چای خوری پودر نارگیل ۱/۳ لیوان برای غلتاندن ترافلها هم پودر نارگیل به میزان لازم‌ طرز تهیه: خامه رو روی حرارت ملایم میذاریم که گرم شه و ۲۰۰ گرم شکلات سفید خرد شده رو بهش اضافه می کنیم تا شکلات آب بشه و از روی حرارت برمی داریم و وانیل و کره رو بهش اضافه می کنیم که یکدست بشه و میذاریم خنک بشه توی یخچال ربع ساعت بعد پودر نارگیل رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم و دوباره ربع ساعت توی یخچال می گذاریم که قوام بگیره و بتونیم با دست بهشون شکل بدیم گلوله کوچیکی ازش بر میداریم و وسطش بادام یا فندق قرار میدیم و توی پودر نارگیل می غلتانیم. @shirini71