آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#كيك_ماگما
اول محلبي رو آماده ميكنيم
مواد لازم براي محلبي:
نشاسته ذرت : ٣ ق غ
آرد سفيد : ٢ ق غ
شير : ٣ ليوان
شكر : سه چهارم ليوان
كره : ١٠ گرم
وانيل : يك چهارم ق چ
همه مواد و بجز كره و وانيل مخلوط كنيد براريد روي حرارت مدام هم بزنيد تا به غلظت فرني برسه بعد وانيل و كره بهش اضافه كنيد يكدست كه شد حرارت و خاموش كنيد به ظرف ديگه يي منتقل بدين اجازه بدين تا سرد بشه(هر از چندي مخلوط كنيد تا رويه نبنده)
حالا كيك و آماده كنيد
مواد لازم براي كيك :
تخم مرغ : ٣ عدد
شكر : ١ ليوان
شير : ١ ليوان
آرد : ٢ ليوان
روغن مايع : نصف ليوان
پودر كاكائو : ٣ ق غ پر
بكينگ پودر : ٢ ق چ
وانيل مايع : ١ ق چ
اول از همه تخم مرغ ها شكر و وانيل و حسابي همزده تا كرم رنگ و كشدار بشه سپس شير و روغن مايع و بهش اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد ارد و بكينگ پودر و پودر كاكائو رو مخلوط و الك كرده در دو مرحله به مواد اضافه و مخلوط كنيد قالب كمربندي ٢٣ سانت و چرب و كاغذروغني گذاشته مواد و داخل قالب بريزيد بعد كرم و وسط كيك بريزيد بزاريد داخل فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٥ درجه بمدت ٥٠ دقيقه تا كيك بپزه سپس اجازه بدين كاملا خنك بشه( حداقل ٤ ساعت) و بعد از قالب خارج كنيد
(من يه روز قبل آماده كردم گذاشتم داخل يخچال تا كرم ببنده بعد كيك و از قالب جدا كردم با گاناش و شكلات شيري رنده شده تزيين كردم)
اين كيك بعد از خارج كردن از فر پف وسطش ميخوابه طبيعيه نگران نباشيد.
🍔 @shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_یازدهم_بهمن_ماه_۱۴۰۱🥶🥶
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نون_قندی
سلام دوستان🙋♀ .
نون_قندی_خودم_پز پختم چه عاالی ،
خیلی خیلی خوش طعم وبافتشم نرمه،یعنی یه حالتی بین تردی ونرمی، خیلی راحته و زودهم اماده میشه.فقط دقت کنید نکات رو رعایت کنید تا نون قندی نرمی داشته باشین
. ،ماست شیرین 1/2لیوان (نوع لیوان دسته دار فرانسوی یا همون پیمونه خودم رو برای اندازه گیری استفاده کنید)
شکر 1/2لیوان
روغن مایع 1/2لیوان
پکینگ پودر2ق چ پر
وانیل یاهل ازهرکدوم دوست داشتین کمی ،من هل ریختم یک ق چ پر
اردسفید 2 لیوان _ممکنه بسته به جنس اردتون کمی کمتریابیشتراستفاده بشه من 2لیوان ونیم ریختم،تاحدی که خمیربسیار لطیفی بدست بیاد_
نمک یک پنس
ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم اضافه کنید ،اردوپکینگ پودرونمک روسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تاخمیربسیااارلطیفی شکل بگیره
*خمیربا این میزان آرد بسیار لطیفه وچسبنده نیست،اگردرحدکمی هم چسبنده بوداشکالی نداره ولی اگرخیلی چسبنده یاشل بودکم کم آرد اضافه کنید.
*خمیرنیازبه ورز نداره،اگرخمیر رو زیاد ورز بدین به روغن میفته ودرنتیجه نون بعدازپخت خشک وسفت میشه
*خمیرنیازی به استراحت نداره وبلافاصله بعدازاماده شدن ،اون روپهن کنید
کف قالب یاسینی موردنظر کاغذروغنی بیندازید، و روی کاغذراکمی چرب کنید،خمیراماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر2تا3میلی پهن کنید ،روی ان طرح بیندازیدوان راباچنگال سوراخ سوراخ کنید، )در اینجا من خمیر رو یک سانت باز کردم و با وردنه راه راه طرح اندختم و با کاتر دایره ایی قالب زدم)
روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران و یه ق چ خوری گلاب رومال کنید کنجد وشکر..بپاشید ودرفرازقبل گرم شده 180درجه،به مدت 25دقیقه قرار بدید تانونا بپزه،روی نونها حواستون باشه زیاد نپزین که باعث بشه نونها خشک بشن
. *بعدازپخت وازدما افتادن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید.
و بعد نوش جان کنید💐
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ران_مرغ_تنوری
مواد لازم
1 کیلوگرم ساق ران مرغ
4 عدد سیب زمینی
5-6 عدد فلفل سبز
.
🍂برای سس
3 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
6-7 قاشق غذاخوری روغن
5 حبه سیر یا کمتر به دلخواه
1 قاشق چای خوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه سرخالی
1.5 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی
2 عدد پیاز رنده شده متوسط
.
طرز تهیه
1- ابتدا با چاقو 2-3 برش بر روی ران خود ایجاد کنید.
2- در یک کاسه گود تمام مواد سس را با هم خوب مخلوط کنید.
3- ران ها را به سس آغشته کنید و حداقل برای مدت 15 دقیقه اجازه دهید استراحت کند.
4- سیب زمینی ها را حلقه ای برش بزنید و آنها را با مرغ داخل کاسه مخلوط کنید.
5- مواد رو در سینی فر بچینید و روی آن را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید و در دمای 190 درجه سانتیگراد تا پخته شدن کامل یاق ران ها آن را بپزید.
6- در انتهار میتونید برای برشته شدنشون برای چند دقیقه اون رو گریل کنید.
میتونید در کنار برنج، یا نان یا بدون نان سرو و نوش جان کنید.
ashpazidorehami
@shirini71