آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خب بریم آموزش
#آش_رشته_گنابادی 😍😍😋😋 🍲🍆🍅🍆🍅🍆🍅
(برای 10 نفر )
سبزی #آش 1/5 کیلو(سبزی مخصوص آش تره، جعفری،اسفناج وگشنیز،برگ چغندر)
رشته آشی 1/5بسته
حبوبات (لوبیا قرمز،لوبیا چیتی،نخود و عدس) از هرکدام نصف پیمانه
پیاز 4-3 عدد
نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعناع خشک به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم
در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزئین
بادمجون ۳عدد نگینی خورد شده
گوجه۳عدد متوسط نگینی خورد شده
شاهدونه ۲قاشق غذاخوری سر پر بوداده آسیاب شه
کنجد دوقاشق غذاخوری سر پر بوداده آسیاب شده
تخم گشنیز پودر شده ۱قاشق چایخوری
تخم شوید پودر شده ۱قاشق چایخوری
زیره سبز اسیاب شده ۱ قاشق چایخوری
پودر پیازچه خشک ۱قاشق غذاخوری
حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم و میزاریم بپزه
وقتی نخودولوبیا نیم پز شدند درمرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم(عدس زمان پخت کمتری داره پس هم زمان با نخودولوبیا نمی پزیمش)
🍅🍆
حالا یه دونه پیاز سرخ میکنیم ادویه میزنیم وبادمجون نگینی باهاش سرخ میکنیم وقتی بادمجون سرخ شد گوجه نگینی بهش اضافه میکنیم ودر تابه رو میبندیم تا بادمجون سرخ شده با آب گوجه بپزه وقتی پخت خاموش میکنیم میزاریم کنار😍😋
بعد میرسم به کشک آش که من پر کشک دوست دارم من دوبسته کشک با یه مقدار آب رقیق کردم😋
داخل یه قابلمه کوچولو دوقاشق روغن حیوانی یا دنبه میریزیم وقتی داغ شد بهش فلفل وزردچوبه ویه قاشق غذاخوری نعناخشک ویه قاشق غذاخوری پیازچه خشک اضافه میکنیم وکشک میریزیم داخلش میزاریم پنج دقیقه بجوشه کشک هم آماده شد میزاریم کنار😍😋
در قابلمه ای با سایزمناسب آب میریزیم و میذاریم به جوش بیاد و سبزی را که خرد کرده و شستیم رو بهش اضافه میکنیم
وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده رو اضافه می کنیم تا با همدیگه بپزد.
پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم(کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم)
درمرحله آخر که سبزی وحبوبات پخته شد رشته را که به2 یا 3قسمت خرد کرده ایم به آش اضافه می کنیم و میزاریم رشته بپزه.
وقتی آش پخت وکاملا جاافتاد اون بادمجون بادمجون خوشمزه که آماده کرده بودیم بهش اضافه میکنیم.بعد پودر گشنیز؛پودر شوید وپودر شاهدونه پودر کنجد وپودر زیره ودرنهایت هم کشک خوشمزه که با نعناخشک وپیازچه خشک آماده کرده بودیم اضافه میکنیم زیرشو کم میکنیم
@shirini71
#داغ_لمه
#داغ_لمه_قزوین
#رشته_عدس
400 گرم رشته پلویی
عدس ا لیوان از دو ساعت قبل خیس کنید
سیر 2 حبه رنده شده
2-3 عدد پیاز
100 گرم گوشت چرخ کرده
1 ق چ رب
کشمش مقداری دلخواه
نمک..فلفل..زردچوبه دارچین مقداری
یکی از پیاز ها را خرد کرده و در کمی روغن تفت داده، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده بعد از تفت دادن و تغییر رنگ آن ، دو حبه سیر رنده شده ،نمک.فلفل.زردچوبه و رب و کمی دارچین را اضافه کنید و با مقدار کمی آب بپزید.عدس را با کمی نمک جدا بپزید
رشته را مانند ماکارونی در آبجوش ریخته در آخر عدس را اضافه کنید و آبکش کنید.
در قابلمه ته دیگ مورد نظر را گذاشته و لایه لایه مخلوط رشته و عدس را همراه کمی پودر دارچین ریخته و در آخر کمی روغن داغ روی رشته بریزید و حدود ۲۰ دقیقه دم گذاشته و نوش جان
🌸استفاده از گوشت دلخواه است.میتوانید نریزید، من جدا روی غذا ریختم
🌸برای این غذا میتوانید گوشت قلقلی استفاده کنید.
🌸می توانید مثله من از کشمش هم در این غذا استفاده کنید
من موقع دم گذاشتن مقداری کشمش خشک ریخته وبعد دم گذاشتم.
@shirini71
#ساندویچ_قارچ_و_پنیر
#ساندویچ
🔹مواد لازم
🔸نان تست 4 عدد
🔸قارچ 150 گرم
🔸پیاز 1 عدد
🔸سیر 1 حبه
🔸پنیر پیتزا 100 گرم
🔸روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
🔸سس مایونز 1 تا 2 قاشق غذاخوری
🔸نمک به میزان لازم
🔸 فلفل سیاه به میزان لازم
♨️طرز تهیه
🔹ابتدا فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد بذارید. 1 حبه سیر را رنده کنید و بعد با 1 یا 2 قاشق غذاخوری سس مایونز مخلوط کنید.
🔹مقداری از سس مایونز رو بر روی نان تست بمالید. می تونید از نان فرانسوی هم استفاده کنید و نان را به صورت ورقه های 1 سانتیمتری برش بزنید.قارچ رو خوب بشویید. سپس خرد کنید.
🔹یک تابه بردارید و بعد 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید. قارچ ها رو به تابه اضافه کنید تا تفت بخورد. هر از گاهی هم بزنید و صبر کنید آب قارچ ها تبخیر شود.
🔹در این حین 1 عدد پیاز رو ریز خرد کنید.پیاز رو به تابه اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.زمانی که پیاز ها خوب تفت خورد و طلایی رنگ شد نمک و فلفل سیاه رو به میزان دلخواه اضافه کنید.
🔹یک سینی فر بردارید و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس نان های تست رو درون سینی بذارید و مخلوط قارچ و پیاز رو به طور مساوی بر روی نان های تست بریزید.اگر پنیر پیتزایی که دارید رنده شده نیست به اندازه 100 گرم پنیر پیتزا را رنده کنید.
🔹پنیر را به طور مساوی بین 4 تا نان تست تقسیم کنید و طوری پنیر پیتزا رو بریزید که روی نان تست رو کامل پوشانده باشد.به مدت 7 تا 10 دقیقه در فر بگذارید.
🔹میتوانید این ساندویچ رو با کمی شوید یا جعفری خرد شده سرو کنید و از خوردن آن لذت ببری
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای ساده و خوشمزه😍😋
@shirini71