آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کویی_تره_رشتی مواد لازم کدو حلوایی نصف عدد سیر سه حبه گردو 150 گرم رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر ا
#کویی_تره_رشتی
مواد لازم
کدو حلوایی نصف عدد
سیر سه حبه
گردو 150 گرم
رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم
طرز تهیه
1. سیر را له و با روغن سرخ کنید.
2. بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.
3. گردوی ساییدهشده، رب انار، رب گوجه فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.
4. کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
♡کیک آلمانی♡
🥯مواد لازم 👇🏻
۱ استکان شیر ولرم
۱ استکان آب ولرم
۱ استکان شکر
۱ استکان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای کرم)
۱ پاکت خمیر مایه فوری
آرد به مقدار لازم ( ۵_۵/۵ لیوان)
🍧برای کرم👇🏻
۴ لیوان شیر
۳ ق غ سرپر آرد
۲ ق غ سرپر نشاسته
۱ استکان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق غ پودر کرم شانتی
🥯طرز تهیه 👇🏻
داخل ظرفی به غیر از آرد همه مواد رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم بعد آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز میدیم یه خمیر صاف به دست میاریم روشو پوشونده و ۴۵ دقیقه استراحت می دیم.
در این فاصله کرم رو آماده می کنیم به غیر از کرم شانتی و وانیل همه مواد رو داخل قابلمه ریخته و خوب هم می زنیم و روی اجاق می ذاریم و مداوم هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه وقتی جوشید و حباب حباب و غلیظ شد از روی اجاق برداشته می ذاریم خنک بشه گهگاهی هم میزنیم تا روش نبنده.
بعد از اینکه خمیر عمل اومد جمع کرده و هواشو می گیریم سپس توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و از خمیر کمی بزرگ تر از گردو چونه هایی درست کرده و و با فاصله توی سینی فر می چینیم من در مجموع ۲۰ تا چونه درست کردم روشو می پوشونیم و تو دمای محیط ۲۰ دقیقه داخل سینی استراحت می دیم سپس توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که بالا و پایینش طلایی بشه می پزیم بعد از پخت از فر در آورده و می ذاریم خنک بشه.
در این فاصله کرم شانتی و وانیل رو با همزن هم میزنیم کیک ها بعد اینکه خنک شدن با چاقو از نصف برش میزنیم و از کرم با قیف به قسمت پایین می ریزیم و روش رو می بندیم در نهایت روشون پودرقند میپاشیم و ۱ تا ۲ ساعت توی یخچال قرار می دیم سپس سرو میکنیم.
نوش جان🥰😍
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_نهم_بهمن_ماه_۱۴۰۱🍃
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش
🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
با اسفناج سر تا پات رو درمان کن !
▫️بمب ویتامین A: برای تقویت چشم
▫️معدن آهن: رفع کمخونی
▫️منبع ویتامین C: دشمن سرماخوردگی
▫️فیبر خالص: ضد یبوست
▫️بمب کلسیم: دندان و استخوانساز
▫️معدن ویتامین B3: تب بر و ضدتشنج
+ برای اونایی که از اسفناج فرارین، این پست رو بفرستید
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_فطیر_مغزدار_تابه_ایی
#نان_بدون_فر
آرد 4 پیمانه
آب ولرم 2 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر میانی:
آرد 100 گرم
کره 100 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری
#دستور_تهیه :
مایه خمیر را به همراه یک قاشق چایخوری #شکر در ظرف کوچکی ریخته و حدود ۴-۳ قاشق غذاخوری آب ولرم روی آن بریزید.ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا مایه خمیر #پف کند.
آب ولرم را در ظرفی که قصد دارید خمیر را در آن درست کنید، بریزید، سپس شکر، نمک، روغن و مایه خمیر را به آن اضافه کنید.آرد را به تدریج به محلول فوق اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری یک دست حاصل شود و به دست نچسبد. در صورتی که با این مقدار آرد، خمیر به دست میچسبد، کمی آرد و روغن مازاد بر دستور ارائه شده (به ازای ۱/۳ پیمانه آرد، ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع) اضافه کنید.خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را چانه بگیرید، کف سینی کمی آرد بپاشید و چانهها را در سینی قرار دهید. حدود ۲۰-۱۵ دقیقه فرصت دهید تا چانهها حجیم شوند.
برای درست کردن مواد میانی نان، آرد را در ماهیتابه تفت دهید و پس از اینکه رنگ آن طلایی شد، کره و ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.هر چانه را به شکل یک کاسه گود کرده و یک قاشق از مواد میانی را در آن قرار دهید و سر آن را ببندید.
روی سطح کار، کمی آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت حدود ۱ سانتیمتر روی آن باز کنید.روی سطح خمیر، کمی روغن مایع بمالید و کنجد بپاشید.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، خمیر را در آن قرار دهید و برای زیر ماهیتابه از شعله پخش کن استفاده کنید.
برای هر طرف نان به مدت ۱۰ دقیقه فرصت دهید تا بپزد و رنگ آن طلایی شود.
نوش جان😊❤
ashpazgram_net
🆔 @shirini71