eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم کدو حلوایی نصف عدد سیر سه حبه گردو 150 گرم رب انار و رب گوجه‌فرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم طرز تهیه 1. سیر را له و با روغن سرخ کنید. 2. بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید. 3. گردوی ساییده‌شده، رب انار، رب گوجه‌ فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید. 4. کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کویی_تره_رشتی مواد لازم کدو حلوایی نصف عدد سیر سه حبه گردو 150 گرم رب انار و رب گوجه‌فرنگی و شکر ا
مواد لازم کدو حلوایی نصف عدد سیر سه حبه گردو 150 گرم رب انار و رب گوجه‌فرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم طرز تهیه 1. سیر را له و با روغن سرخ کنید. 2. بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید. 3. گردوی ساییده‌شده، رب انار، رب گوجه‌ فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید. 4. کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
♡کیک آلمانی♡ 🥯مواد لازم 👇🏻 ۱ استکان شیر ولرم ۱ استکان آب ولرم ۱ استکان شکر ۱ استکان روغن مایع ۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای کرم) ۱ پاکت خمیر مایه فوری آرد به مقدار لازم ( ۵_۵/۵ لیوان) 🍧برای کرم👇🏻 ۴ لیوان شیر ۳ ق غ سرپر آرد ۲ ق غ سرپر نشاسته ۱ استکان شکر ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ پاکت وانیل شکری ۱ ق غ پودر کرم شانتی 🥯طرز تهیه 👇🏻 داخل ظرفی به غیر از آرد همه مواد رو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم بعد آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز میدیم یه خمیر صاف به دست میاریم روشو پوشونده و ۴۵ دقیقه استراحت می دیم. در این فاصله کرم رو آماده می کنیم به غیر از کرم شانتی و وانیل همه مواد رو داخل قابلمه ریخته و خوب هم می زنیم و روی اجاق می ذاریم و مداوم هم می‌زنیم تا صاف و یکدست بشه وقتی جوشید و حباب حباب و غلیظ شد از روی اجاق برداشته می ذاریم خنک بشه گهگاهی هم می‌زنیم تا روش نبنده. بعد از اینکه خمیر عمل اومد جمع کرده و هواشو می گیریم سپس توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و از خمیر کمی بزرگ تر از گردو چونه هایی درست کرده و و با فاصله توی سینی فر می چینیم من در مجموع ۲۰ تا چونه درست کردم روشو می پوشونیم و تو دمای محیط ۲۰ دقیقه داخل سینی استراحت می دیم سپس توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که بالا و پایینش طلایی بشه می پزیم بعد از پخت از فر در آورده و می ذاریم خنک بشه. در این فاصله کرم شانتی و وانیل رو با همزن هم می‌زنیم کیک ها بعد اینکه خنک شدن با چاقو از نصف برش می‌زنیم و از کرم با قیف به قسمت پایین می ریزیم و روش رو می بندیم در نهایت روشون پودرقند می‌پاشیم و ۱ تا ۲ ساعت توی یخچال قرار می دیم سپس سرو می‌کنیم. نوش جان🥰😍 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍃 🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج 🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش 🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
با اسفناج سر تا پات رو درمان کن ! ▫️بمب ویتامین A: برای تقویت چشم ▫️معدن آهن: رفع کم‌خونی ▫️منبع ویتامین C: دشمن سرماخوردگی ▫️فیبر خالص: ضد یبوست ▫️بمب کلسیم: دندان و استخوان‌ساز ▫️معدن ویتامین B3: تب بر و ضدتشنج + برای اونایی که از اسفناج فرارین، این پست رو بفرستید @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‌ ‌آرد 4 پیمانه ‌آب ولرم 2 پیمانه مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری ‌ ‌مواد لازم برای تهیه خمیر میانی: ‌ ‌آرد 100 گرم کره 100 گرم شکر 1 قاشق غذاخوری ‌ ‌ : مایه خمیر را به همراه یک قاشق چایخوری در ظرف کوچکی ریخته و حدود ۴-۳ قاشق غذاخوری آب ولرم روی آن بریزید.ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا مایه خمیر کند. آب ولرم را در ظرفی که قصد دارید خمیر را در آن درست کنید، بریزید، سپس شکر، نمک، روغن و مایه خمیر را به آن اضافه کنید.آرد را به تدریج به محلول فوق اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری یک دست حاصل شود و به دست نچسبد. در صورتی که با این مقدار آرد، خمیر به دست می‌چسبد، کمی آرد و روغن مازاد بر دستور ارائه شده (به ازای ۱/۳ پیمانه آرد، ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع) اضافه کنید.خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را چانه بگیرید، کف سینی کمی آرد بپاشید و چانه‌ها را در سینی قرار دهید. حدود ۲۰-۱۵ دقیقه فرصت دهید تا چانه‌ها حجیم شوند. برای درست کردن مواد میانی نان، آرد را در ماهیتابه تفت دهید و پس از اینکه رنگ آن طلایی شد، کره و ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.هر چانه را به شکل یک کاسه گود کرده و یک قاشق از مواد میانی را در آن قرار دهید و سر آن را ببندید. روی سطح کار، کمی آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت حدود ۱ سانتیمتر روی آن باز کنید.روی سطح خمیر، کمی روغن مایع بمالید و کنجد بپاشید.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، خمیر را در آن قرار دهید و برای زیر ماهیتابه از شعله پخش کن استفاده کنید. برای هر طرف نان به مدت ۱۰ دقیقه فرصت دهید تا بپزد و رنگ آن طلایی شود. ‌ ‌نوش جان😊❤ ashpazgram_net ‌ 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: برای خمیر مایه: ۱/۲پیمانه+۲ق غ آب یا شیر گرم ۲ ق غ سرپر شکر ۱/۵ق غ سرپر خمیرمایه برای خمیر: آرد سفید قنادی حدودا۴پیمانه ۲عدد تخم مرغ ۴ق غ شکر ۱/۲پیمانه+۲ق غ روغن مایع ۱ق م زعفران ۱/۲ق چ وانیل برای کرم دانمارکی: ۱/۳پیمانه آرد ۱/۲پیمانه شکر ۱پیمانه آب ۱/۲ق چ وانیل برای عمل آوردن خمیر مایه سه تا موادی که گفتم رو مخلوط کنید در ظرفو بذارید،۱۰دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد توی یه ظرف دیگه دوتا سفیده ،یه زرده ،روغن،شکر،زعفران،وانیل و خمیرمایه ی عمل اومده رو مخلوط کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید،چسبندگی خمیر رو با ورز دادن به مدت۱۰دقیقه و کوبیدن به سطح کار به تعداد۱۰۰بار از بین ببرید.اگه آرد زیاد اضافه کنید خمیرتون سفت میشه و کیفت شیرینیتون خیلی میاد پایین.مقدار آرد هم بستگی به آردی که مصرف میکنید داره شاید برای یکی دقیق۴پیمانه بشه و برای یکی دیگه۳/۵پیمانه پس دقت کنید. بعد ازین مدت خمیر رو توی ظرف بذارید روشو سلفون بپیچید و برای۱.۳۰ساعت بذارید استراحت کنه تو این مدت کرم رو آماده کنید.شکر،آرد و آب رو مخلوط کنید و بذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید بعد وانیل رو اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه و از رو حرارت بردارید و بذارید کنار تا خنک شه.برید سراغ خمیرتون که حجمش دو برابر شده و پفش رو بگیرید سطح کار رو کمی آرد بپاشید نصف خمیر رو بردارید و با وردنه بازش کنید،حدودا۷٫۸میل،دورشو با چاقو ببرید و مثل فیلم کمی کرم بریزید روش و خمیر رو رول کنید .به اندازه ی دلخواهتون برش بزنید و بذارید توی سینی فر و روشو بپوشونید به مدت۳۰دقیقه.بعد ازین مدت یه زرده ی تخم مرغ رو با ۱/۴ق چ وانیل و ۱/۲ق چ زعفران مخلوط کنید و روی شیرینی هارو رومال کنید.میره توی فر از یک رب قبل گرم شده فرگازی با دمای۱۷۰به مدت۲۰تا۲۵دقیقه فر برقی با دمای۱۵۰به مدت۲۰تا۲۵دقیقه ❗️روی‌شیرینی‌هاروباعسل‌یاشربت‌بارمیتونیدرومال‌کنید❗️این مقدار مواد ۲۵تا شیرینی شد❗️ماندگاری:سه هفته توی یخچال و سه ماه در فریزر❗️اگه‌فرنداریدروی‌حرارت‌شعله‌پخشکن‌بذاریدیه‌تابه یایه‌قابلمه بذارید روش و دولایه کاغذ روغنی کفش بذارید و شیرینی هاروتوش بچینید و روی حرارت ملایم اجازه بدید تا بپزن،مدت پختش تقریبا۳۰دقیقه‌س،بعد از پخت شیرینی‌هاروبرگردونیدتاروشم‌طلایی بشه،دمکنی فراموش نشه. sheenshef ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅کیک نارگیلی 😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد دو لیوان شکر یه لیوان سرخالی شیر یه لیوان روغن نصف لیوان پودر نارگیل نصف لیوان بکینگ پودر یه قاشق غذاخوری وانیل کمی 🥣 طرز تهیه: تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن میزنیم تا حجمش زیاد کرم رنگ بشه بعد بهش شیر وروغن اضافه کرده کمی هم میزنیم آرد بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک میکنیم و کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و آخر هم پودر نارگیل میریزیم . قالب رو کاغذ روغنی میذاریم و مایه کیک در قالب میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم باز میگم دمای فر ها با هم تفاوت داره بعد از ۳۰ دقیقه حتما با خلال دندون کیک رو چک کنید اگه چیزی به خلال دندون نچسبید کیک آماده ست برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه میتونید کمی عسل رقیق شده یا شیر عسل ویا شهد با برس بکشید وروش پودر نارگیل بپاشید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای ۵ نفر خرما بدون هسته : یک پیمانه گردو : یک پیمانه پودر نارگیل : یک پیمانه گلاب : ۳ قاشق غذاخوری شکلات : ۵۰ گرم بیسکوییت کاکائویی : یک بسته ۱- بیسکوییت‌ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. ۲- شکلات تخته‌ای سفید را رنده‌ و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. ۳- پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سیب زمینی ۱کیلو سینه مرغ ۱عدد تخم مرغ ۲عدد جعفری و گشنیز و نعناع وپیازچه خرد شده مقداری ( خودم مقداری برگ سیر خرده شده تازه هم ریختم ) نمک وفلفل وپودر کاری ،زردچوبه و فلفل قرمز طرز تهیه: سینه مرغ را باکمی زردچوبه و مقداری نمک آب پز کردم سیب زمینی ها را هم جداگانه آب پز کرده ، سعی کنید سیب زمینی یکم نیم پز باشه برای فرم دادن کوکو تا موقع سرخ شدن وانره سبزیجات تازه را کاملا ریز خرد کرده کنار گذاشته ی چیزی که خیلی مهمه اینکه وقتی سیب زمینی پخته شد بذارين نیم ساعت با پوست بمونه تا کاملا خنک بشه بعد پوستش رو جدا کنید بلافاصله شروع به پوست کندن ومیکس کردن نباشید یکم زمان بدیم سیب زمینی با میکسر یا رنده درشت رنده کنید مرغ پخته شده را ریش ریش کرده با سیب زمینی مخلوط کنید سپس سبزیجات تازه وتخم مرغ وادویه ها را اضافه کرده کاملا مواد را همزده بذارين یکساعت یخچال بمونه سپس موادرا به اندازه ۲تا قاشق داخل قالب همیرگر زن دستی قالب زده ودر روغن داغ سرخ کنید اگه این قالب را نداشتید میتونید از در ظرف های پلاستیکی انواع بطری های ترشی یا مربا استفاده کنید @mivhe71
سلام به روی ماهتون بچه هامن خیلی وقت بود توفکر درست کردن این آش بودم چون تعریفش وزیاد شنیده بودم آش بادمجون که فکر میکنم دوستانی که کشک بادمجون دوست داشته باشن حتما میپسندن یکی از مواداصلی این آش کشک وبادمجونه نخود نصف پیمانه لوبیا چیتی،لوبیاقرمز،لوبیاسفید هر کدوم نصف پیمانه(در مجموع یک ونیم وپیمانه) عدس سه چهارم پیمانه بلغورگندم ۲پیمانه بادمجان تقریبا۱۰عدد نمک،فلفل قرمز وسیاه،زردچوبه به میزان لازم کشک به میزان دلخواه نعنا داغ،سیرداغ به میزان لازم پیاز ۴عدد سیر سه، چهار حبه ابتدابلغور گندم واز شب قبل خیس میکنید همینطور حبوبات وخیس کرده چندبار آبش وعوض میکنید تانفخش گرفته بشه پیاز هاروخردکرده باروغن تفت میدیم سیر رنده شده رواضافه میکنیم وکمی تفت میدیم زردچوبه میریزیم وبعد بلغور خیس خورده که آبش وخالی کردیم اضافه یه تفت کوچیک میدیم وبعد آب اضافه کرده اجازه میدیم بلغور پخته بشه حبوبات رو هم جدامی پزیم ووقتی بلغورگندم پخته شد(حدود یکساعت ونیم)اضافه میکنیم بادمجونهاروهم پوست کنده مکعبی خردکرده نمک زده وبعد داخل ماهیتابه تفت میدیم وسپس به موادآش اضافه کرده نمک ،فلفلش اندازه کرده ووقتی حسابی مواد باهم میکس شد در اخر کشک واضافه ومیزاریم باموادبجوشه(حدود یکربع) اش ما امادست درست کنید ونوش جان کنید این آش نیاز به همزدن زیاد داره که خوب جابیفته(مثل اش جو) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙سالاد مرغ برای اوناییکه عاشق سالادن، یا رژیم دارن و حتی برا اوناییکه رژیم نیازی ندارن برای 4 نفر 5 پیمانه کاهو خرد شده, حدودا یک کاهو 1ونیم پیمانه کلم قرمز رنده شده 1ونیم پیمانه هویج رنده شده مقداری شنتسل مرغ(اختیاری) 1/3 پیمانه بادام پرک تست شده* 1/3 پیمانه نودل پخته شده در روغن یا آب 2 پیازچه، خرد شده *تست شده یعنی روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و بزارین فر تا کمی شروع کنن به قهوه ای شدن، ولی زیاد نه چون زود میسوزن. 🥣برای سس: 1/2 پیمانه ماست یونانی بدون چربی (یا هر ماست دیگه بدون چربی) 2 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج یا هر سرکه در دسترس 2 قاشق چایخوری سس خردل(دیژون) 1/4 قاشق چایخوری روغن کنجد 1/8 قاشق چایخوری نمک کوشر یا نمک معمولی 1-2 قاشق غذاخوری شیر بدون چربی(اگه نیاز بود) همه مواد سس رو مخلوط کنین، اگه زیاد غلیظ بود شیر اضافه کنید. میتونین اگه رژیم ندارین، از نوع پرچرب همه چیز استفاده کنین و بجای سس خردل مایونز بزنین. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرطوب ، لطیف و بسیار خوشمزه مختص خامه کشی گرچه می‌توان بدون خامه با چای مصرف کرد: . ظرف من به قطر 18 سانتی متر است - اگرچه امیدوار بودم بیشتر پف کنه. مواد لازم: تخم مرغ - 2 قطعه شکر - 230 گرم آرد-200گرم شیر - 150 میلی لیتر کره آب شده - 200 گرم کاکائو - 40 گرم جوش شیرین - یک قاشق پودر بیکینگ - یک قاشق آب جوش - 200 میلی لیتر آرد ، کاکائو ، جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را با شکر بزنید. نصف آرد را بریزید ، مخلوط کنید تا یکدست شود. شیر ، کره را اضافه و مخلوط کنید ، آرد باقی مانده را اضافه کنید. آب جوش را اضافه کنید و دوباره صاف کنید تا یکدست شود. داخل قالب 16-20cm بریزید ، در دمای 160 درجه به مدت 40-50 دقیقه بزارید تو فر. دور تا دور قالب را با فویل بپوشانید تا کاملا پخته شود و علاوه بر این ، کیک را حتی بدون خامه نیز می توانید مصرف کنیدخیلی خوشمزه میشه. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا