eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ ۳ عدد نشاسته گل یا نشاسته گندم ۵۰ گرم ( تقریبا یک سوم لیوان) آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد برنج ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ)(قابل حذف) گلاب ۳۵ میلی (۴ ق غ) پودر قند به میزان لازم روغن برای سرخ کردن به میزان لازم . . نشاسته و گلاب رو داخل ظرفی ریختم و با هم مخلوط کردم . تخم مرغ ها رو داخل موادم شکستم و با همون قاشق و یا همزن دستی هم زدم . آرد ها رو هم الک کردم و داخل موادم ریختم و هم زدم . حالا موادم رو همون توی محیط نیم ساعت تا یه ساعت قرار دادم استراحت کنه . کیفیتش وقتی استراحت می کنه بهتره . بعد از یه صافی موادم رو رد کردم. روغن رو داخل ظرف ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا گرم بشه . قالبم رو داخل روغن قرار دادم تا گرم بشه ، بعد قالب رو داخل مواد طوری که تا ارتفاع قالب بیاد فرو بردم . بعد داخل روغن قرار دادم و سرخ کردم ، نیاز نیست که خیلی سرخ بشه و بعد از سرخ کردن داخل ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم ،قرار دادم تا روغن اضافه اش بره. بعد از اینکه شیرینی ها خنک شد روش پودر قند الک کردم . در مورد تعدادش که کلی شیرینی میشه قالب من متوسط کمی کوچیک هستش که حدود سی و پنج تا چهل عدد شیرینی میشه . نکات : 1)گرم بودن قالب و روغن مهمه ، قالبتون اگه گرم نباشه و سرد باشه اگه به مواد بزنین بهش نمی چسبه . اگه قالبتون خیلی داغ باشه موادتون بهش نمی چسبه و داخل موادتون میپزه . ممکنه اولش چند تای اول رو خراب کنین ولی کم کم دستتون می خوابه و رو به روال میره. 2)حتما موادتون رو مرتب هر از چند باری هم بزنین ، مثلا سه ، چهار تا که شیرینی رو سرخ کردین ، با قاشق موادتون رو مرتب هم بزنین ،به خاطر اینکه داخل مواد نشاسته هستش وبه مرور ته نشین میشه ، ممکنه که شما نصف کمتر مواد رو پختین اما وقتی می خواین قالب رو داخل مواد بزنین دیگه نمیشه و موادتون نصف بیشترش هدر میره ، این کار باعث میشه که موادتون خراب نشه و کلی شیرینی درست کنین . 3)شیرینی ها رو بعد از پخت روی هم قرار ندین تا حالت خمیری نشه .🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
درمان رفلاکس معده!!!!!!!!در کانال زیر سنجاق شده😍😍👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم تخم مرغ 1 عدد وانيل نصف ق چ شكر يك سوم ليوان آرد سه چهارم ليوان بادام 100 گرم طرزتهیه 👇👇👇 ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید . و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید نوش جان👌 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا