آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_پنجره_ای
#شیرینی2
تخم مرغ ۳ عدد
نشاسته گل یا نشاسته گندم ۵۰ گرم ( تقریبا یک سوم لیوان)
آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
آرد برنج ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ)(قابل حذف)
گلاب ۳۵ میلی (۴ ق غ)
پودر قند به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم .
.
نشاسته و گلاب رو داخل ظرفی ریختم و با هم مخلوط کردم . تخم مرغ ها رو داخل موادم شکستم و با همون قاشق و یا همزن دستی هم زدم . آرد ها رو هم الک کردم و داخل موادم ریختم و هم زدم . حالا موادم رو همون توی محیط نیم ساعت تا یه ساعت قرار دادم استراحت کنه . کیفیتش وقتی استراحت می کنه بهتره . بعد از یه صافی موادم رو رد کردم.
روغن رو داخل ظرف ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا گرم بشه . قالبم رو داخل روغن قرار دادم تا گرم بشه ، بعد قالب رو داخل مواد طوری که تا ارتفاع قالب بیاد فرو بردم . بعد داخل روغن قرار دادم و سرخ کردم ، نیاز نیست که خیلی سرخ بشه و بعد از سرخ کردن داخل ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم ،قرار دادم تا روغن اضافه اش بره. بعد از اینکه شیرینی ها خنک شد روش پودر قند الک کردم .
در مورد تعدادش که کلی شیرینی میشه قالب من متوسط کمی کوچیک هستش که حدود سی و پنج تا چهل عدد شیرینی میشه .
نکات :
1)گرم بودن قالب و روغن مهمه ، قالبتون اگه گرم نباشه و سرد باشه اگه به مواد بزنین بهش نمی چسبه . اگه قالبتون خیلی داغ باشه موادتون بهش نمی چسبه و داخل موادتون میپزه . ممکنه اولش چند تای اول رو خراب کنین ولی کم کم دستتون می خوابه و رو به روال میره.
2)حتما موادتون رو مرتب هر از چند باری هم بزنین ، مثلا سه ، چهار تا که شیرینی رو سرخ کردین ، با قاشق موادتون رو مرتب هم بزنین ،به خاطر اینکه داخل مواد نشاسته هستش وبه مرور ته نشین میشه ، ممکنه که شما نصف کمتر مواد رو پختین اما وقتی می خواین قالب رو داخل مواد بزنین دیگه نمیشه و موادتون نصف بیشترش هدر میره ، این کار باعث میشه که موادتون خراب نشه و کلی شیرینی درست کنین .
3)شیرینی ها رو بعد از پخت روی هم قرار ندین تا حالت خمیری نشه .🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
درمان رفلاکس معده!!!!!!!!در کانال زیر سنجاق شده😍😍👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
#شیرینی_بادامی🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانيل نصف ق چ
شكر يك سوم ليوان
آرد سه چهارم ليوان
بادام 100 گرم
طرزتهیه
👇👇👇
ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود
بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم
زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید .
و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
نوش جان👌
#شیرینی
@shirini71
🌺 پیتزا قارچ با خمیر سیب زمینی 🌺
مواد لازم:
یک عدد پیاز
یک بسته قارچ
دو عدد فلفل دلمه ای قرمز
۲ حبه سیر له شده
یک چهارم لیوان روغن مایع یا زیتون
فلفل سیاه و قرمز و نمک
👈 مواد خمیر
دو عدد سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده
۱ لیوان آرد
دو عدد تخم مرغ
نصف لیوان پنیر پیتزا
👈 طرز استفاده:
پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید تا کمی نرم شود بعد فلفل های خرد شده و قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا ابش کشیده شده و سرخ شوند کنار بگذارید تا سرد شود.
برای خمیر کل مواد به جز پنیر پیتزا را مخلوط کنید در ظرف فری که کاغذ روغنی پهن کرده و چرب کردید خمیر را پهن کنید و مواد پیتزا را روش ریخته پنیر را روی کل پیتزا پخش کنیدو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه کناره هاش سرخ و پنیر طلایی شود بپزید.
@mivhe71