آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بیسکوییت_دایجستو
#بیسکوییت_سبوسدار
#بیسکوییت_ساقه_طلایی
این بیسکوئیت دایجستیو که یه جورایی به ساقه طلایی تغییر نام داد برای اکثریت ما خاطره برانگیز و همنشین چای ساعت ده صبح و چای عصرونه مونه !😄
حالا چه بهتر که خودمون با مواد اولیه سالم وبا عطر و طعم اصیلش بدون اضافه کردن افزودنی بپزیم ونوش جان کنیم 😋
آرد سبوسدار و آرد سفید گندم 👈 جمعا ۲۳۲ گرم یا یک پیمانه باضافه سه چهارم پیمانه ، یعنی باید نصف نصف باشه اما اگر دوست داشتین میتونین خالص از آردسبوسدار استفاده کنین منتهی یه کم تردیش کم میشه.
کره همدمای محیط👈۱۲۵ گرم ، میتونین مارگارین رو هم جایگزین کنین اما این رو بدونین که هر چه کره مرغوبتر باشه بیسکوییت خوشمزه تر و خوش طعمتر خواهد بود .
شکر دانه ریز👈۷۵ گرم یا یک دوم پیمانه که یک قاشق غذاخوری از روی اون کم کنین. اگر شکرتون دانه درشته ، و ترازو در دسترس ندارین ابتدا دو سه پالس داخل آسیاب بزنین بعد پیمانه کنین .
بیکینگپودر 👈۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
نمک 👈یک پینچ
شیر 👈۴۵ گرم یا تقریبا ۳ قاشق غذاخوری - منتهی ممکنه یه کم کمتر یا یه کم بیشتر نیاز باشه بعلت نوع جذب آردهای متفاوت
دمای فر :
برقی ۱۶۰ درجه سلنتیگراد
گازی ۱۷۵ درجه سانتیگراد
توستر ۱۵۰ درجه سانتیگراد
مدت پخت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه اما بستگی به تنظیمات فرهای متفاوت داره.
تا زمانی که رویه بیسکوئیت ها طلایی طلایی باشه
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_لبکوشن
#شیرینی_سوئیسی
واقعا خوش طعم و خوش عطره و متفاوت و جدید
مواد لازم :
عسل ۳۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۵۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱۵ گرم
۲ قاشق غذاخوری مخلوط ادویه های ؛رنده جوز هندی ،پودر دارچین ، پودر هل ، پودر زنجبیل ، زعفران ساییده( از جوز هندی به میزان نصف قاشق چایخوری استفاده کنید چون مصرف بیش از حدش زیان آوره)
طرز تهیه:
شکر و کره و عسل رو در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا زمانیکه به نقطه جوش برسه . به محض اینکه جوش اومد ، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و ادویه ها را مخلوط و ۳ بار الک کنید . در همزن برقی مخلوط شکر و عسل و کره سرد شده و تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود ، سپس مخلوط آرد رو کم کم اضافه و هم بزنید . یه خمیر چسبناک اما لطیف بدست میارید .
روی میز کار را کمی آردپاشی کنید و خمیر را کمی ورز دهید . خمیر را در کیسه قرار دهید و بمدت یکساعت در یخچال استراحت دهید.
خمیر را مابین دو کاغذ روغنی با وردنه به قطر ۵ الی ۶ میلی متر باز کنید و با کاتر قالب بزنید . کوکی ها را با فاصله در سینی که با کاغذ روغنی پوشاندید بچینید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه قرار دهید. بعد از پخت اجازه دهید سرد شوند و از کاغذ جدا کنید و در شکلات بن ماری شده بغلطانید .
نکته👇
جوز هندی بسیار مفیدو نشاط آوره اما مصرف بیش از حدش عوارض شدیدی داره .
میتونید لبکوشن ها رو بدون روکش شکلاتی آماده کنید.
برای کاتر زدن میتونید از شکلهای گوناگون مثل قلب و هر آنچه که دوست دارید استفاده کنید.
بعد از ۱۰ دقیقه حتما چک کنید که بسته به دمای فر ، شیرینی ها خشک وشکننده نشوند.
amanda.b52
@shirini71
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس کچاپ فوری
.
.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وافل_هات_داگ
#لقمه
اصل دستور با ارد مافین ذرت تهیه میشه که خب من حقیقتا تو بازار ندیدم در ضمن کمی هم شیرینه که ترکیبشو با هات داگ نمی پسندم پس روشی که خودم درست کردمو براتون میزارم.
ارد ذرت (ارد زرد رنگ نه نشاسته که سفیده) 1پ
ارد سفید 1.5پ
تخم مرغ 2عدد
خامه صبحانه 70گ
بکینگ پودر 1.5 ق چ
در صورت تمایل 1ق غ شکر در غیر اینصورت کمی نمک
روغن مایع 2ق غ
پیر چدار رنده شده 50گ
جعفری 2ق غ
همه موادو مخلوط کنید.
و خمیر سفتی بدست بیارید با توجه به کشش اردتون اگر میبینید خمیر شله تا 1/4پ دیگه میتونید ارد اضافه کنید.
بعد طبق فیلم بالا در دستگاه وافل ساز داغ و چرب شده بپزید.
.
#دمى_گوجه
يا بقول شيرازى ها كته ى گوجه، در كنار سالاد شيرازى و سبزى تازه عجيب ميچسبه😉
دورش هم سيب زمينى سرخ كرده ريختم
دستور دمى گوجه👇
برنج ٢ پيمانه
پياز يك عدد متوسط
پوره ى گوجه يك ليوان
رب گوجه فرنگى نصف قاشق غذاخورى
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
اول از همه برنج بايد چند ساعتى خيس بخوره، تو يه قابلمه پياز داغ طلايى بگيريد، بهتره پيازُ نگينى خرد كنيد، فلفل و زردچوبه بزنيد و پوره ى گوجه رو بهمراه رب گوجه اضافه كنيد ، تفت بديد و بذاريد چند دقيقه اى رو حرارت بمونه، مقدار كافى نمك بزنيد و بعد برنج خيس خورده رو بدون آب به مواد گوجه اضافه كنيد و به اندازه ى يك بند انگشت تا روى برنجُ آب بريزيد، با حرارت ملايم اجازه بديد آب برنج كشيده شه، در نهايت دمكن بذاريد و اجازه بديد خوب دم بكشه.
.
@shirini71
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾