10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه کنجدی اونم بدون فر🙄
سلام به روی ماهتون♥️😍
مواد لازم:
آرد: ۳ لیوان
ماست: ۳ ق غ
روغن: ۱/۳ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: نصف لیوان
ب کینگ پودر: یک ق غ
وانیل : نوک ق چ
نکته: شعله پخش کن از یک ربع قبل بدارید روی شعله ی کم تا داغ بشه
نکته: حتما از دمکنی استفاده کنید
نکته: از مواد به اندازه ی گردوی کوچیک بردارید چون موقع پختن پهنتر میشه
نکته:کلوچه ها را با فاصله از هم بچینید تا موقع پخت بهم نچسبن
نکته:شما میتونید بجای کنجد از پودر نارگیل هم استفاده کنید
نکته: من تو این دستور مواد رو نصف کردم شما میتونید کامل درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای پیاز یا پیاز کاراملی😋
معمولاً کنار گوشت سرو میشه🥩
‼️توصیه ادمین:با همبرگر خیلی خوشمزه میشه خییییلی‼️🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تخم_مرغ_پیتزایی🍳🍕
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای چهار نفر🔻
گوشت چرخ شده : دویست گرم
پیار رنده شده ریز : یک عدد متوسط آبگرفته شده
سیب زمینی : یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده
جعفری خرد شده : دو قاشق
چوچاق خرد شده : یک قاشق
(اگر ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید.)
نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
تخم مرغ : یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه)
طرز تهیه🔥
۱.تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید.
۲.داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت.
طرز تهیه سس شامی🔥
۳.یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید.
۴.اگر پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه.
۵.یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد.
۶.وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید.
۷.یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره.
۸.برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک کته نوش جون کنید.
۹.میتونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#شیرینی ملکه بادام🌸
آرد: ۲۲۵ گرم
کره: ۸۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر قند: ۱۰۰ گرم
خامه: ۱ قاشق سوپ خوری
نمک: ۱/۸ قاشق چای خوری
شیر: ۲ قاشق سوپ خوری
وانیل: ۱/۸ قاشق چای خوری
🌸مواد لازم برای رویه:
شکر: ۵۰ گرم
خامه: ۵۰ گرم
عسل:۷۰ گرم
خلال بادام: ۱۵۰ گرم
زعفران: ۱/۲ قاشق چای خوری
کره: ۵۰ گرم
پودر پسته: به میزان لازم
كف یك سینی به اندازه حدودی ۲۰در ۳۰ را چرب كنید و كنار بگذارید.
برای تهیه لایه زیرین شیرینی كره، پودر قند، تخممرغ، وانیل، خامه و نمك را با هم مخلوط كنید و دو دقیقه با همزن برقی خوب بزنید.
شیر و بیكینگپودر را در این مرحله افزوده و سپس آرد را كم كم اضافه كنید تا خمیر آماده شود. با دست خمیر را آماده کرده، كف سینی ریخته و پهن كنید.
سینی را درون فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
خامه، كره، شكر و خلال بادام را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا كره و شكر آب شود سپس زعفران حل شده و عسل را ریخته بعد از یكی، دو جوش خاموش كرده و بلافاصله روی مواد زیرین میریزیم.
پس از اینکه خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر گذاشتید، مواد رویه را روی آن بریزید و دوباره قالب را در فر به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. هنگامی كه روی شیرینی طلایی شد از فر خارج كنید.
پس از پخت، ملکه بادام را از فر خارج کید و اجازه دهید کاملا خنک شود. پس از خنک شدن شیرینی را به شکل مربع یا مستطیل برش بزنید و به وسیله کاردک یا کاتر شیرینی یاقوتی از سینی جدا کنید. می توان پس از برش زدن کمی مغز پسته یا پودر نارگیل روی برش های شیرینی ریخت.