eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه کنجدی اونم بدون فر🙄 سلام به روی ماهتون♥️😍 مواد لازم: آرد: ۳ لیوان ماست: ۳ ق غ روغن: ۱/۳ لیوان تخم مرغ: ۲ عدد شکر: نصف لیوان ب کینگ پودر: یک ق غ وانیل : نوک ق چ نکته: شعله پخش کن از یک ربع قبل بدارید روی شعله ی کم تا داغ بشه نکته: حتما از دمکنی استفاده کنید نکته: از مواد به اندازه ی گردوی کوچیک بردارید چون موقع پختن پهنتر میشه نکته:کلوچه ها را با فاصله از هم بچینید تا موقع پخت بهم نچسبن نکته:شما میتونید بجای کنجد از پودر نارگیل هم استفاده کنید نکته: من تو این دستور مواد رو نصف کردم شما میتونید کامل درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای پیاز یا پیاز کاراملی😋 معمولاً کنار گوشت سرو میشه🥩 ‼️توصیه ادمین:با همبرگر خیلی خوشمزه میشه خییییلی‼️🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای چهار نفر🔻 گوشت چرخ شده : دویست گرم پیار رنده شده ریز : یک عدد متوسط آبگرفته شده سیب زمینی : یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده جعفری خرد شده : دو قاشق چوچاق خرد شده : یک قاشق (اگر ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید.) نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم تخم مرغ : یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه) ‌ طرز تهیه🔥 ۱.تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید. ۲.داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت. طرز تهیه سس شامی🔥 ۳.یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید. ۴.اگر پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه. ۵.یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد. ۶.وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید. ۷.یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره. ۸.برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک کته نوش جون کنید. ۹.میتونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید. ‌ ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ملکه بادام🌸 آرد: ۲۲۵ گرم کره: ۸۰ گرم تخم مرغ: ۱ عدد بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای خوری پودر قند: ۱۰۰ گرم خامه‏: ۱ قاشق سوپ خوری نمک: ۱/۸ قاشق چای خوری شیر: ۲ قاشق سوپ خوری وانیل‏: ۱/۸ قاشق چای خوری 🌸مواد لازم برای رویه: شکر: ۵۰ گرم خامه‏: ۵۰ گرم عسل:۷۰ گرم خلال بادام: ۱۵۰ گرم زعفران: ۱/۲ قاشق چای خوری کره: ۵۰ گرم پودر پسته: به میزان لازم كف یك سینی به اندازه حدودی  ۲۰در ۳۰ را چرب كنید و كنار بگذارید. برای تهیه لایه زیرین شیرینی كره، پودر قند، تخم‌مرغ، وانیل، خامه و نمك را با هم مخلوط كنید و دو دقیقه با همزن برقی خوب بزنید. شیر و بیكینگ‌پودر را در این مرحله افزوده و سپس آرد را كم كم اضافه كنید تا خمیر آماده شود. با دست خمیر را آماده کرده، كف سینی ریخته و پهن كنید. سینی را درون فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. خامه، كره، شكر و خلال بادام را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا كره و شكر آب شود سپس زعفران حل شده و عسل را ریخته بعد از یكی، دو جوش خاموش كرده و بلافاصله روی مواد زیرین می‌ریزیم. پس از اینکه خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر گذاشتید، مواد رویه را روی آن بریزید و دوباره قالب را در فر به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. هنگامی كه روی شیرینی طلایی شد از فر خارج كنید. پس از پخت، ملکه بادام را از فر خارج کید و اجازه دهید کاملا خنک شود. پس از خنک شدن شیرینی را به شکل مربع یا مستطیل برش بزنید و به وسیله کاردک یا کاتر شیرینی یاقوتی از سینی جدا کنید. می توان پس از برش زدن کمی مغز پسته یا پودر نارگیل روی برش های شیرینی ریخت.