9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
# بیسکوییت ویژه _
@shirini71
#شیرینی_نوستالژی
روغن صاف 110گرم
پودرقند ...200گرم
ماست...200گرم
تخم مرغ...2عدد درشت
بکینگ پودر و جوش شیرین با هم...نصف ق م
آرد...400گرم
روغن مایع 30 گرم
هل ..وانیل مقداری
اول روغن صاف و پودر قند انقدر بزنید تا سفید و شبیه خامه بشه و کم کم بهش روغن مایع می زنیم و هر چقدر نرم و پفکی بشه کیفیت بهتری به ما میده،،دونه دونه تخم مرغ اضافه میکنیم.حدود ۵ دقیقه با همزن میزنیم همه تخم مرغ که به خوردش رفت
ماست و بکینگ پودر هل وانیل با هم مخلوط شود و به خمیر اضافه میکنیم به هم زدن ادامه دهیم
حال حساس ترین جای کار ریختن آرد.. آرد رو داخل یه ظرف الک می کنیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم این عمل با احتیاط کامل انجام بشه و زیاد هم نزنید چون باعث تسمه شدن خمیرمون میشه خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و قیف بزنید اندازه قیف زنی هم اندازه نان کشمشی می باشد از پودر پسته، کنجد یا خرفه برای تزیین استفاده کنید و روی خمیرهایی که قیف زدین بریزید
درجه فر....180خانگی
مدت پخت 10دقیقه اما وقتی دیدین کنار شیرینیاتون دارن سرخ میشن از فر در بیارین..
بافت این شیرینی نرم و عالی هست.
@shirini71
#سوسیس_سیب_زمینی
#ساندویچ
#فست_فود
اگه اهل خوردن سوسیس و کالباس هستید این خوراک میتونه یه گزینه مناسب برای شام یا مزه میز دورهمی هاتون باشه
.
سوسیس ۶ عدد
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
سس خردل ۱ ق م
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
سس هالوپینو (متناسب به ذائقه)
پودر آویشن، پاپریکا،فلفل سیاه
.
ابتدا پیاز هارو خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم و و از تابه خارج میکنیم سیب زمینی هارو نگینی خرد کرده و در همون تابه میریزیم و بعد از اینکه سیب زمینی ها کاملا سرخ شد سوسیس ها رو به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و بعد از اینکه مقداری سرخ شد رب گوجه و سس خردل و هالوپینو و ادویه هارو میزنیم و بعد از ۵ دقیقه از روی شعله بر میداریم
@shirini71
#بستنی_توت_فرنگی
خامه ۲ لیوان
شیرعسل ۴۰۰گرم(یا یک قوطی)
توت فرنگی ۲ پیمانه
شکر ۳ ق غ
لیموترش ۱ عدد
پسته ۱/۲پیمانه
طرزتهیه :👇
خامه رو اول یک ساعت در فریز میزاریم وبعد با هم زن خوب میزنیم تا خامه فرم بگیره بعد شیرعسل رو هم اضافه کرده وهم می زنیم تاشیرعسل کاملا به خورد خامه بره.
توت فرنگی رو خورد کرده وبه همراه آب یک عدد لیموترش وشکر مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا آب توت فرنگی ها غلظت پیدا کنه ومیزاریم تا کاملاا خنک بشه ویک ساعت در یخچال میزاریم .
پسته رو هم کاملا خورد میکنیم .
حالا پسته رو به بستنی اضافه میکنیم وبا لیسک چتدبارهم می زنیم وبعد توت فرنگی غلیظ رو هم به بستنی اضافه کرده وباز چندبار هم می زنیم و مواد بستنی رو در ظرف مورد نظر میریزیم وبه مدت ۲۴ ساعت در فریز قرارمیدیم .و نوش جان
khoshmaze_arabi
╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮
🆔 @shirini71
#پارت۳۵
با لحن طلبکاری می گویم:
-قراره بچه مو چند ساعت در روز بذارم پیششونا. نباید بدونم چطور جاییه؟ نباید بدونم چطور آدمایی هستن؟ اصلا سابقه و تحصیل این کارو دارن یا نه؟
-حواست هست از وقتی بحث این پسره اومده وسط دوباره وسواسات داره برمی گرده؟
چرا این فکر را می کند؟ اصلا هم اینطور نبود!
-اینطوری نیست مامان باور کن...
حرفم را قطع می کند و با لحن بی نهایت جدی و اخم هایی در هم رفته می گوید:
-خودت باور کن. وسواسات فقط به رزا آسیب می زنه. یادت بیار حرفای درمانگرتو... اگر برای حفاظت از رزا داری این کارو می کنی حواست باشه خودت کسی نشی که بهش آسیب می رسونی!
می خواهم خیالش را راحت کنم که این ها فقط رعایت کردن جوانب احتیاط است و هر مادر و پدر دیگری هم برای فرزاندانشان انجام می دهند اما مهشید با سرخوشی از اتاق خارج می شود و سوت می کشد:
-واو چه جنتلمنی!
کنارمان می نشیند و یک چای از داخل سینی برمی دارد و من هنوز از بار حرف هایی که مامان روی شانه هام گذاشته بود سنگین بودم!
-نمی دونست که جابجا شدیم. می گفت اجازه بدین تو پیدا کردن خونه بهتون کمک کنم و از طرف شرکت یه جایی براتون تهیه کنیم. منم تشکر کردم و گفتم از طرف شرکت خودمون تامینیم داداش شوما خجالتمون نده!
-دستشون درد نکنه...
مادر من چقدر ساده بود! دست چی شان درد نکند؟ با دماغی چین خورده غر می زنم:
-سلام هیچ گرگی بی طمع نیست مهشید خانوم...
-اوووه باز خانوم مارپل دماغش تیز شد. نترس من به مرد جماعت رو بده نیستم. ولی وقتی بنده ای از بندگان خدا می خواد دم تکون بده من کی باشم که دست رد به سینه ی خلق خدا بزنم؟ ها خاله بد میگم؟