آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خوراک_گوشت_کلم
#غذای_فوری
مواد لازم برای 4 نفر:
650 گرم گوشت به تکه خیلی ریز برش دهید یا گوشت چرخ کرده
1 قاشق غذاخوری روغن
1 پیاز زرد خرد شده
1 فلفل دلمه سبز بزرگ
3 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
1 کلم بزرگ سفید، ریز خرد شده
400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
1 تا 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه:
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.روغن و گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد حدود 7 تا 10 دقیقه بماند. سپس پیاز خرد شده ، فلفل دلمه ، کلم،سیر ، پاپریکا ، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید و مرتب هم بزنید حدود 5 تا 7 دقیقه کافی است،و در آخر گوجه فرنگی خرد شده و سرکه سیب را به مواد اضافه کنید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق ) وهم بزنید و در ظرف را گذاشته و اجازه دهید برای حدود 15 تا 20 دقیقه بپزد تا گوشت و کلم کامل پخته شود،هر 5 دقیقه یکبار مواد را هم بزنید و مطمئن شوید خوراک کم آب نباشد اگر خوراک خیلی غلیظ شده میتونید مقدار آب یا آب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید مقداری بیشتر بجوشد،سپس حرارت را خاموش کرده و با اضافه کردن جعفری خرده شده داغ سرو کنید ،نوش جان🤗
ashpaziy_khalagh
@shirini71
#سالاد_بادمجان_کبابی_ونخود
این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.
مواد لازم:
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
ارده ۲ قاشق غذاخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
بادمجان ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
پیازچه ۲ عدد
نخود ۵۵۰ گرم
طرز تهیه: 1-برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
2-گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.
3- بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.
4-فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
5-به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:
1- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
2-بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید. 3- فلفل دلمه ای را خرد کنید.
4- پیازچه را حلقه حلقه کنید.
5- از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.
iran.salad
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_برنجی
#شیرینی_برنجی_شیرازی
رسپی امتحان شده از زهرا خانم 🙏❤️
مواد لازم::
شیر ۵۰گرم
شربت بار ۲۰گرم
روغن مایع ۲۰گرم
گلاب ۴۰گرم
تخم مرغ ۱عدد
روغن جامد ۱۴۰گرم
پودرقند ۸۰گرم
آرد سفید ۱۰۰گرم
آرد برنج ۲۰۰گرم
پودر هل ۱/۴ق چایخوری
طرزتهیه:::
شیر،شربت بار،روغن مایع،گلاب،تخم مرغ را با هممخلوط کرده و کنار میگذاریم.
روغن جامد و پودر قند را زده تا کرمی رنگ شود.
مخلوط مایعات را اضافه کرده و ۱ دقیقه میزنیم.
آردها و پودر هل را اضافه کرده و ۳۰ثانیه میزنیم تا خمیر یکدست اما چسبناکی بدست بیاید.
مواد را داخل قیف ریخته و روی ورق نسوز به اندازه یک گردو درشت با فاصله ۱ سانت از هم قیف میزنیم.
کمی تخم خرفه روی آن ریخته،سپس مهر دلخواه را داخل آرد زده و با سرعت عمل بالا یک مهر روی خمیر میزنیم(هربار قبل مهر زدن،مهر را داخل آرد بزنید).
داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت۱۰تا۱۲ دقیقه گذاشته تا پخته شود(نشانه پخته شدن این است که اطراف شیرینی کمی تغییر رنگ بدهد)
🍪🍪🍪🍪🍪🍪
@shirini71
#شیر_موز_پسته
👉🏽 @shirini71
پسته.....50 گرم
شیر.....2لیوان
بستنی.....1لیوان و نصفی
ثعلب.....نصف قاشق چای خوری
عسل.....1قاشق
👇🏽👇🏽👇🏽طرز تهیه:
بستنی و پسته را داخل مخلوط کن می ریزیم.تا پسته کاملا خرد بشه.بعد بهش ثعلب اضافه می کنیم.در آخر عسل و شیر سرد را می ریزیم.به همین راحتی
اگه احساس کردید بستنی بعد از مخلوط کردن خیلی آب شده یکم داخل فریزر بزارید تا یکم خودشو بگیره.
👉🏽 @shirini71