eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 مقوی و رژیمی🧑🏻‍🍳 مواد لازم: جو دوسر پرک🌾 موز🍌 کره ی بادام زمینی 🥜 شیره ی انگور🍇 شیر🥛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوستالژی کودکانه ما👻 کنار یه فنجون چای تو هوای سرد می چسبه مواد لازم: شکر یک لیوان آب چهار ق س سرکه سفید دو ق س پسته،زرشک،زعفران،دانه هل،پودر نارگیل به میزان لازم طرز تهيه : ابتدا شکر و آب و سرکه را مخلوط کرده روی حرارت متوسط گذاشته و خود ظرف را تکان می دهیم تا شکر حل شده و به جوش بیاید داخلش قاشق نمی زنیم بعد داخل یک سینی تفلن را چرب کرده بعد که کمی شکر طلایی شد و حالت کف پیدا کرد آماده است نباید بذارید خیلی تغییر رنگ پیدا کنه بعد اگر خواستید حالت سفید باشه حالت نواری ریخته روی سینی چرب شده و رویش دانه هل یا زرشک بپاشید و گرم گرم لوله کرده و سریع با قیچی ببرید و اگر خواستید رنگش زعفرانی باشه داخلش از پودر زعفران ساییده ریخته و به همون ترتیب حالت نواری ریخته داخلش خلال پسته یا هل یا نارگیل بریزید و گرم گرم لوله کرده و سریع با قیچی ببرید می تونید اگر براتون سخته اینجوری با قاشق چایخوری حالت پولکی تکی بریزید. shirini.deser ╭┄✵🍬🍒🍭🍊🍡✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکوی اسفناج پنیری عالی اسفناج یکی ازاون سبزیهایی هستش که همه جوره ش خوشمزست چه ابپزش چه سرخ کرده چه خام.و...من که عاشقشم.😋😋😋 بریم سراغ کوکو اسفناج به سبک مدرن🙄 من ازاسفناجی که داخل فریزرداشتم وشسته وخردبوداستفاده کردم یک کاسه آبگوشت خوری نزدیک ۳لیوان فرانسوی👉 اسفناجهارو بریزید داخل ظرف بزرگتر روش تخم مرغ درشت ۳یا ۴عدددرشت بزنید کمی مخلوط کنید اگه موادتون شله عالیه اگرسفت بودیک تخم مرغ دیگه اضافه کنید حالاادویه جات من نمک زردچوبه ،تخم گشنیز،پودرسیر وپودرپیاز ،وفلفل سیاه میزنم دراضافه کردن نمک خیلی محتاط باشید 👉خیلی کم بریزین🙃حالا نصف لیوان پنیرپیتزا رواضافه کنین یک قاشق مرباخوری نعناخشک وکمی اویشن زده مخلوط که شد داخل روغن داغ بریزید وصاف کنید بزارید یکطرف که رنگ‌گرفت طرف دیگه روهم برگردونید من همه موادروچشمی میزنم (حتمن توریختن نمک احتیاط کنید ک سریع شورمیشه )من اول درطرف رومیزارم موقعی که برمیگردونم کوکو رو دیگه درشونمیزارم 😋😋عالی وخوشمزه نکته:اگرپودرپیازوپودرسیرندارین لازم نیست بزنید همون ادویه جات وسبزی جات خوش عطرکافیه @‌shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
نان خشک شویدی نازک  مواد لازم : آرد ۲۵۰ گرم آب ۱۴۰ گرم کره ۲۰ گرم مخمر خشک ۲ گرم نمک ۳ گرم سبزی خشک مثل شوید و کنجدبه مقدار لازم طرز تهیه : مرحله اول: مخلوط کردن مواد ابتدا تمام مواد را اندازه کنید سپس آرد و مخمر و نمک را با هم داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید سپس آب را کم کم اضافه کنید دقت کنید از آب شیر استفاده کنید و آب گرم یا سرد نیازی نیست حالا مواد را شروع به ورز دادن کنید تا کم کم خمیر شکل بگیرید و منسجم و نرم شود. مرحله دوم: استراحت خمیر در ادامه وقتی خمیر شکل گرفت کره را بین خمیر قرار دهید و مجدد خمیر را ورز دهید تا کره به خورد خمیر برود شما می توانید برای ورز دادن از استند میکسر نیز استفاده کنید خمیر شما در نهایت باید نرم و لطیف باشد و شکل منسجم داشته باشد حالا خمیر را داخل یک کاسه قرار دهید و روی کاسه را پوشانده و به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید. مرحله سوم: وردنه کشی خمیر حالا خمیر استراحت کرده را داخل یک سیل پد یا همان پد سیلیکونی و یا کاغذ روغنی نسوز قرار دهید دقت کنید کاغذ روغنی معمولی مناسب پخت این نان نمی باشد زیرا به آن می چسبد حالا با وردنه خوب خمیر را به قطر ۱ میل داخل کاغذ باز کنید و بعد اطراف پرت آن را برش بزنید و به دلخواه کمی سبزی خشک مانند شوید و کنجد روی نان بپاشید. مرحله چهارم: پخت نان خشک حالا با وردنه مجدد روی خمیر را بکشید تا مغزها و سبزی کاملا به خمیر بچسبد شما می توانید خمیر را قبل از قرار دادن در فر برش بزنید و به سایز های دلخواه دربیاورید حالا سیل پد را داخل سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا نان پخته و خشک شود نوش جان. فوت و فن های دستور پخت نان خشک سنتی می توانید از مغز آفتاب گردان و سبزی دلخواه استفاده کنید. با توجه به آب خور آردهای مختلف ممکن است کمی بیشتر یا کمتر آب بخواهد پس آب را کم کم اضافه کنید. خمیر را می توانید تا ۴۰ دقیقه نیز در دمای محیط استراحت دهید. نان باید کاملا نازک وردنه کشی شود. @shirini71
🧇 ▫️آرد سفید...1لیوان ▫️آرد برنج...1لیوان ▫️آرد نخود...1/2 لیوان ▫️شکر۲/۵لیوان ▫️آب وگلاب۳ لیوان(من نصف لیوان از این سه لیوان رو گلاب ریختم بقیش آب بود) ▫️کره ...۵۰گرم ▫️روغن مایع...1 و 1/4 لیوان ▫️روغن جامد۱/۴ لیوان ▫️زعفران وهل به مقدار لازم 🔸شکر وآب را روی حرارت میزاریم تا شکر باز بشه ولی خیلی نجوشه و بعدهل وگلاب وزعفران رو اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم...آرد را تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.وبعد آرد برنج را اضافه میکنیم..ودر نهایت ارد نخود را میریزیم در این مرحله روغن وکره رو هم اضافه میکنیم وتفت میدهیم واز روی حرارت بر می داریم وشربت را کم کم اضافه میکنیم.وخوب هم زده ودوباره روی حرارت گذاشته تا آماده شود واز قابلمه جدا شودوبه صورت گهواره دربیادوحلوا را در ظرف کشیده وتزیین ميكنيم. و دورش رو با قیف و ماسوره گل میزنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا