eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لوبياسبز رو بعد از تمیز کردن و شستن، خورد کردم و تفت دادم ،گوشت گوسفندى رو که از قبل بصورت قیمه ای خورد كرده بودم رو اضافه كردم و تفت دادم تا آبش كشيده بشه بعد چند قاشق پياز نگينى كه از قبل آماده داشتم رو اضافه كردم زعفران آبزده،نمک ،ادویه،يه چوب دارچین، ورب گوجه هم اضافه کردم و مجدد تفت دادم تا رب گوجه رنگ باز کنه.يه ليوان آب ريختم و گذاشتم مايه گوشتى كمى نيم پز بشه ،آبش كه كشيده شد چوب دارچين رو درآوردم و كنار گذاشتم. برنج رو چند جوش زودتر از همیشه آبکش میکنیم تا لوبیاپلومون خمیر وشفته نشه،بعد از اینکه برنج رو آبکش کردیم كف قابلمه آب و روغن ميريزيم و ته دیگ دلخواهمون رو کف قابلمه گذاشته و مواد گوشتی و برنج رو لایه لایه داخل ظرف ریخته و به مدت یک تا یک ونیم ساعت دم میکنیم . ‌@shirini71 ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍅 اول روی گوجه فرنگی ها آب جوش ریختم و نیم ساعت گذاشتم ، بعد روی اون اب سرد ریختم ، پوست اونها رو به راحتی جدا کردم و ریز خرد کردم . توی تابه ریختم و پختم تا آب اون کاملا جمع شد . روغن ، نمک ، فلفل و زردچوبه زدم و کمی سرخ کردم . وسط تابه رو خالی کردم و سیر خرد شده رو کمی تفت دادم بعد با گوجه ها مخلوط کردم . در آخر ، باز وسط تابه رو خالی کردم و تخم مرغ رو اونجا انداختم . به آرومی هم زدم تا تخم مرغ ، کاملا پخت . بعد گوجه ها و تخم مرغ رو مخلوط کردم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرما ۲۰ عدد مغز بادام ۲۰ عدد 🥜 شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم🍫 شکلات سفید برای تزئین 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 طرز تهیه✍🏻: ✅ابتدا هسته های خرما رو جدا میکنیم و خرماهارو داخل یک ظرف میریزیم. ✅بعد با گوشتکوب حسابی میکوبیم تا کاملا پوره بشه. ‼️نکته‼️ برای نتیجه بهتر میتونید خرماهارو داخل چرخ گوشت چرخ کنید تا بافتش کاملا یکدست بشه. ✅به اندازه یه گردو کوچک از پوره خرما برمیداریم و داخلش مغز بادام قرار میدیم و به شکل دلخواه درست میکنیم. ‼️نکته‼️ اگر دوست داشتید میتونید از اسانس انواع میوه ها به پوره خرما بزنید تا طعم مثلا موز یا توت فرنگی بگیره. ✅داخل شکلات مایع که به صورت بنماری آبش کردیم میکنیم و میزاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره. ✅در آخر با شکلات سفید تزئین میکنیم و میزاریم داخل یخچال که کامل خودش رو بگیره. ‼️نکته‼️ برای بنماری کردن شکلات: شکلات رو داخل یه ظرف میریزیم و روی بخار آبی که داخل کتری داره میجوشه میزاریم و اجازه میدیم تا کامل آب بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم کیک کره ای  گردویی با سس کارامل تخم مرغ۳ عدد شیر½ پیمانه کره½ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر½ و ⅛ پیمانه آرد۱ و ¼ پیمانه بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده½ پیمانه وانیل نوک قاشق چایخوری کشمش پلویی۳ قاشق غذاخوری نمک۱ پنس پودر کاکائو (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک گردویی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده یا کاغذ روغنی پوشش داده و کنار می گذاریم. در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم. ترکیب کره و شکر را حدود ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا سبک شود، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه شیر اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را در دو مرحله اضافه می کنیم. هنگام اضافه کردن آرد، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، گردوی خرد شده را به همراه کشمش درون آرد می غلطانیم تا به خوبی آردی شوند، سپس به مایه کیک اضافه می کنیم. در این مرحله سفیده های تخم مرغ را درون یک ظرف جداگانه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا فرم بگیرند، سپس در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. زمان پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می باشد. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و با سس کارامل پوشش میدهیم در ظرف مورد نظرمان به صورت دلخواه برش می زنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا