eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
بهترین حلوایی که در عمرم خوردم که حتی از حلوا سه آرد و زعفران و هویج و کدو حلوایی خوشمزه تره حلوا لبو 😍😍😍😍مزه بی نظیر عالی حتما امتحان کنید 😋😋😋عاشقش میشید 😍👌👌 حلوای_لبو یک لیوان ارد یک دوم لیوان روغن مایع یا نصف کره نصف روغن مایع هل نوک قاشق مربا خوری شکر یک لیوان اب وگلاب از هر کدام نصف لیوان لبو پخته وپوره شده یک لیوان طرز تهیه اب وگلاب و شکر وهل وپوره لبو رو حرارت کم گذاشته تا شکر حل شود وکنار میگذاریم ارد را در تابه ریخته وتفت میدهیم در حدی که بوی خامی ارد از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد روغن را اضافه کرده وکمی دیگر تفت میدهیم ودر اخر شربت اماده شده را اضافه میکنیم ودر حدود پنج دقیقه روی گاز هم میزنیم تا حلوا اماده شود وخودش را بگیرد ودر ظرف مورد نظر سرو میکنیم حلوای هویج‌رو هم به این ترتیب درست میکنیم وتزیین کرده وسرو میکنیم                        . بفرماییدعزیزم😊 @shirini71
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوق العاده خوشمزه😍😋 آرد ۱لیوان سر پر(کاملا فشرده شده) شکر ۱لیوان گلاب ۳/۴ لیوان زعفران غلیظ ۲قاشق روغن ۳/۴ لیوان گلاب و شکر رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و نجوشه، از روی حرارت بردارید آرد رو الک کنید و روغن رو اضافه کنید و با شعله ملایم مدام هم بزنید تا طلایی بشن حالا زیر گاز و خاموش کنید و به آرومی شربت و زعفران رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای باقی نمونه دوباره زیر گاز رو روشن کنید و به مدت فقط ۴الی ۵ دقیقه هم بزنید تا زمانی که رد ملاقه روی حلوا بمونه کافیه ، از روی حرارت بردارید (اصلا نذارید زیاد بجوشه که حلواتون انگشت پیچ درنمیاد) ✅نکته کلی برای رسپی این حلوا= آرد و شکر برابر هستن ،گلاب نصف شکر ✅برای کشی شدن هم اگه موادتون کم بود، ۱/۳ گلاب بیشتر میزنیم ✅اگه حلوا در حجم بالا خواستید درست کنید گلاب نصف لیوان بیشتر بذارید
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیرامیسو ۳ سوته😋 مواد لازم : خامه صبحانه بیسکوییتِ پِتی بور شکر و وانیل پودر کاکائو قهوه فوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این ژله قالب خاصی نداره کافیه دوتا کاسه از این در دارها که معمولا پنج سایز توی هم هست داشته باشین دوسایزش رو انتخاب کنین توی یک ژله سبز رنگ رو با یک ونیم لیوان اب جوش خل کنین خنک خنک که شد سه چهار قاشق شیر بهش اضافه کنین این کاسه من سه بسته ژله طالبی لازم داشت .بعد بریزین توی کاسه بزارین یخچال.توی کاسه کوچکتر هم ژله انار رو با یک ونیم لیوان اب جوش حل کردم خنک.که شد چند قاشق شیر بهش اضافه کردم ونوک خلال دندون رنگ خوراکی قرمز .بعد که بست کاسه هارو توی اب گرم گذاشتم وراحت جدا شد ژله قرمز رو گذاشتم روی ژله سبز بعد با قلمو ورنگ خوراکی خط های سبز کشیدم روش وروی ژله قرمز هم شکلات اشکی گذاشتم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوای زنجبیلی آرد شیرینی پزی 400 گرم روغن جامد 150 گرم کره 50 گرم پودرقند 200 گرم زنجبیل (پودرشده) 4 قاشق غذاخوری پودر هل (به دلخواه) آرد را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت ملایم تفت داده و مرتباً هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما تغییررنگ ندهد روغن را به همراه کره به تابه اضافه کرده و مجدداً تفت دهید تا ذوب شده و به خورد آرد بروند. توجه کنید رنگِ آرد تغییر نکند و سفید باقی بماند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا به مدت 10 دقیقه در دمای محیط، ولرم شود پس از این مدت، پودر قند و زنجبیل را به تابه افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شودحلوا را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید، سپس آن را با کاتر دلخواه برش بزنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا