هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🍏دمکرده شیرین بیان:
تقویت موها
رفع سر درد و آرامش بخش
هضم غذا کمک و نفخ شکم را از بین می برد
بهبود و درمان اسپاسم عضلات، رماتیسم و ورم مفاصل
@MajalePezeshki71
✅ قارچ پلو با مرغ
اول از همه برنج رو خیس کنید و بزارید کنار
یک عدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز و نمک بزارید بپزه وقتی پخت ریش ریش کنید
تو یک تابه پیاز داغ کنید و مرغ ها رو بهش اضافه کنید . مقداری فلفل دلمه ای رنگی هم خرد کرده و اضافه کنید و تفت بدید.
تو ظرفی جدا قارچ های خرد شده رو روی حرارت گذاشته و میزارید آبش کشیده بشه و وقتی آبش تموم شد مقداری روغن اضافه کرده و کمی سرخش میکنیم و بعد به مخلوط مرغ و پیاز داغ اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه هم بزنید و بزارید کنار
و لابه لای برنج آبکش شده دم کنید
و یا مواد رو روی برنج دم شده بریزید و تزیین کنید.
🍔 @shirini71
#قیمه_پلو
مواد لازم :
۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی
یک پیمانه لپه پخته
لیمو امانی دو عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
ادویه دلخواه
چوب دارچین الزامی
سیب زمینی یک عدد
طرز تهیه:
من مواد قیمه رو مثل خورشت بدون کم و کسر درست کردم کم آب که شد ابتدا کف برنج ته دیگ سیب زمینی میزارم و بعد یک لایه برنج زعفرانی و بعد مواد قیمه رو اضافه میکنم و لایه بعد برنج سفید ۴۵ دقیقه دم میزارم و آماده سرو
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیراشکی_کرمدار
✔مواد لازم:آرد شیرینی پزی حدود سه و نیم تا پنج پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی(جذب رطوبت آردها متفاوته)
✔شکر نصف پیمانه
✔شیر ولرم یا آب ولرم یک پیمانه
✔کره پنجاه گرم
✔روغن مایع سه ق غ
✔پودر خمیر مایه فوری دو ق غ سر صاف
✔تخم مرغ متوسط دو عدد
🍩طرز تهیه:یک ق چ شکر رو در شیر یا آب ولرم(دمایی که گرمه ولی انگشت رو نمیسوزونه،حدود ۴۰ درجه) حل کنید و پودر خمیر مایه رو روش بپاشید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه و حجیم بشه(عمل بیاد).حالا در یک کاسه بزرگ، شکر+روغن مایع+کره ذوب شده که خیلی داغ نباشه+تخم مرغ
خمیر مایع عمل اومده رو مخلوط کنید بعد آرد رو کم کم اضافه کنید.تا جایی که به دست نچسبه ولی لطیف باشه.آرد اضافه به خورد خمیر ندید چون بافت پیراشکی سفت میشه.حالا خمیرو حدود پنج تا ده دقیقه ورز بدید.روی کاسه ی خمیر یک پارچه تمیز بندازید و اجازه بدید خمیر یک ساعت و نیم تا دو ساعت در دمای آشپزخونه(خیلی سرد نباشه) استراحت کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.بعد روی صفحه کار یه کوچولو آرد بپاشید، خمیر رو به ضخامت یک تا یک و نیم سانت با وردنه باز کنید، و با کاتر یا دهانه لیوان قالب بزنید.اضافات خمیرو جمع کنید،دوباره باز کنید و قالب بزنید.حالا زمان استراحت دومه که خیلی مهمه و خیلیها بهش توجه نمیکنن.در این مرحله باید ۲۰ دقیقه استراحت بدید.بعد هم روغن رو داغ کنید و بصورت شناور پیراشکیها رو سرخ کنید.از قابلمه کوچیک استفاده کنید که حجم روغن بالا بیاد و هربار یدونه رو سرخ کنید بهتره.حدودا ۱۵ تا ۲۰ عدد میشه(این عدد نقریبیه).بذارید پیراشکیها روی دستمال یا داخل صافی خنک بشن و بعد کنارشو یه کوچولو شکاف بدید و با کِرِم پر کنید.
✔طرز تهیه کرم پیراشکی:یک پیمانه سر خالی شکر رو با یکچهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط کنید،بعد یک و نیم پیمانه شیر «سرد» اضافه کنید(گرم باشه نشاسته گوله میشه) و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه.خیلی سفت نشه چون بعد از خنک شدن سفتتر میشه.در آخر نصف ق چ وانیل پودری و یک تا دو ق غ کره بهش اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.وقتی خنک شد داخل پیراشکیها بذارید.نوش جان💋
نکته:خمیر مایه فوری رو از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید و حتما تاریخ انقضاشو چک کنید.میشه خمیر مایه فوری رو عمل آوری نکرد و مستقیم به آرد اضافه کرد ولی ما عمل میاریم تا مطمئن بشیم سالمه چون اگر خمیر مایه تاریخ انقضاش گذشته باشه و موقع عمل آوری پف نکنه،فاسده و بدرد نمیخوره
🍔 @shirini71
#موس_انار
👈آب انار نصف پیمانه (تقریبا آب یک عدد انار درشت)
شکر یک ق.سوپخوری
پودر ژلاتین نصف ق.سوپخوری
شکرو به آب انار اضافه کنید ژلاتین رو روی سطحش بپاشید ۵ دقیقه صبر کنید سپس بنماری کنید تا ژلاتین حل شود.
👈شکلات تخته ای سفید ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۵۰ گرم
شکلات را خرد کرده و بنماری کنید تا ذوب شود سپس خامه را اضافه کنید با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.
👈خامه قنادی ۱۲۵ گرم فرم دهید.
مخلوط آب انار و مخلوط شکلاتی رو وقتی کاملا به دمای محیط رسیدن به خامه فرم گرفته اضافه کنید و در حد یکدست شدن با همزن بزنید.
به شکل دلخواه همراه با ژله انار در ظرف تک نفره سرهم کنید