eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
نرم و آبدار🤤🍔🤌🏻 این ویدئو رو بفرست واسه دوستای همبر خورت که مطمئنم عاشق این چیکن برگر میشن انقدر که بافتش نرم و آبدار و خوشمزه اس😋👌🏻 🔺برای درست کردن ۵ عدد چیکن برگر :👩🏻‍🍳 مخلوط ران و سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم 🍗 پیاز متوسط ۱ عدد 🧅 فلفل دلمه رنگی ۲ ق غ 🫑 سیر دوحبه کوچک 🧅 پودر نون باکت یا پودر سوخاری ۴ ق غ 🥖 کره 🧈 جعفری خرد شده ۲ ق غ ☘️ پنیر خامه ای ۵۰ تا ۱۰۰ گرم 🧀 روغن زیتون 🍾 سس خردل ، باربیکیو ، چیلی تای و مایونز 🥣 ادویه ها ( نمک ، فلفل، پودرسیر و پیاز ، خیلی کم پودر تخم گشنیز ، پودر انبه ، مقداری زرد چوبه ، اویشن )🧂 🍔 سعی کنید مرغ هاتون نیمه یخ زده باشه این باعث میشه بافت خمیری و بهتری پیدا کنه چیکن برگرتون 🍔 حتما به موادتون توی فریزر ۱ ساعت استراحت بدید 🍔 هر طرف چیکن برگر هارو ۵ دقیقه با حرارت متوسط روبه بالا سرخ کنید کافیه سریع میپزه( البته میزان پخت همبر سلیقه ایه )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک دو رنگ شهنام با کرم پاتیسیر مواد لازم تخم مرغ ــــ 4عدد ارد سفید ـــــ 280 گرم شکر ـــــ 220 گرم نشاسته ذرت ـــ یک قاشق غ خ روغن مایع ـــــ 200 گرم شیر ـــــ 100 گرم پودر کاکائو ـــــ 10گرم وانیل ـــــ یک ق چ بکینگ پودر ـــــ یک ق چ سرپر مواد لازم کرم پاتیسیر👇 تخم مرغ ــــ1عدد شیر ـــــ200گرم شکرـــــ80 گرم نشاسته ذرت ـــ یک قاشق غ خ وانیل ــــ نصف قاشق چ خ طرز تهیه کرم پاتیسیر👇 اول تخم مرغ وانیل می ریزیم داخل ظرف با هم زن دستی میزنیم تا خوب مخلوط بشه بعد نشاسته ذرت شکر و شیر را بهش اضاف میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد میزاریم رو حرارت متوسط هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد شعله رو خاموش میکنیم تا سرد بشه و می ریزیم داخل قیف کنار میزاریم برا روی مواد طرز تهیه کیک👇 تخم مرغها رو با شکر و وانیل می ریزیم داخل همزن با دور تند میزنیم تا ۵ دقیقه تا کرم رنگ و کشدار بشه باید انقد بزنید تا شکر حل بشه بعد شیر اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن بزنید بیشتر نزنید بعد روغن اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن هم میزنیم بعد ارد بکینگ پودر ونشاسته ذرت رو که از قبل الک کردیم رو طی سه مرحله به مواد اضاف میکنیم وبا همزن دستی به ارومی مخلوط میکنیم تا گوله ای داخلش نباشه زیاد هم نزنید کیکتون تسمه میشه مواد دو قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت پودر کاکائو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم می ریزیم داخل قیف یکبار مصرف مواد وانیلی هم می ریزیم داخل قیف یکبار مصرف بعد داخل قالب پای کاغذ روغنی میندازیم دوسوم قالب مواد شکلاتی می ریزیم بعد روش کرم پاتیسیر می ریزیم اگه خاستید دو رنگ درست کنید نصف قالب مواد وانیلی بریزید نصف کاکائویی بعد کرم روش بریزید وقتی تمام قالبها رو پر کردید میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه زمان پخت متغیر و بستگی به دمای فر داره شاید زمان بیشتر یا کمتر ببره اگه دست زدین رو کیک جای انگشتتون باقی موند یعنی پختش کامل نشده باید زمان بیشتری بدین تا بپزه من با این مقدار مواد داخل قالب پای سایز 9 ارتفاع3 15 تا کاپ داشتم نوش جان🍰 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: نان لواش سوسیس ۷ عدد پنیر پیتزا برای هرسوسیس دو قاشق غذا خوری تخم مرغ ۳ عدد نمک، فلفل، پاپریکا، از هر کدام یک قاشق چایخوری آرد سوخاری به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ½ نمک قاشق چایخوری ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری 2 عدد سیب زمینی 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 4 عدد فلفل سبز 470 میلی لیتر آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرف بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ½ نمک قاشق چایخوری ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری 2 عدد سیب زمینی 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 4 عدد فلفل سبز 470 میلی لیتر آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد گرجی🥗• جز پر طرفدار ترین سالاداس از دست ندین😋 ▰▰▰▰▰▰🍔▰▰▰▰▰ 👩🏻‍🍳 ▰▰▰▰▰▰🍔▰▰▰▰▰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🍏اگر کم خون هستید شیر هویج میل کنید. شیر هویج کاهش دهنده انواع سرطانها مخصوصا سرطان ریه و لوزه المعده است. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅شیرینی سه آرد😋 ✍مواد لازم روغن صاف 200گرم( من مخلوط اصیل و صاف زدم ) پودر قند 150گرم پودرهل ½ ق چایخوری پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری آرد سفید 75 گرم آرد برنج 150 گرم آرد نخودچي 150 گرم ✍مواد روي شیرینی: پودرقند یک قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 1 عدد 🍜طرز تهيه آردها را با هم مخلوط کرده و روغن و پودر قند را کاملا" حدود 6-7 دقیقه با همزن بزنید بعد پودر هل و زنجبیل را اضافه کنید . آردها را با هم مخلوط کرده و به مخلوط پودر قند و روغن اضافه کنید مواد را کاملا" ورز دهید تا یکدست شود . خمیر آماده را به ضخامت 2-2.5 سانتیمتر باز کرده و با کاتر مورد نظرقالب بزنید. روی شیرینی زرده تخم مرغ زده و به سلیقه خود خرفه یا کنجد بپاشید در طبقه وسط فر گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. بعد از پخت روی آن را پودر قند یا دارچین الک کنید . 👈 این شیرینی طعم نخودچی میده ورز دادن خمیر مهمه ولی انسجامش نسبت به نخودچی بالاتره 👈شیرینی رادبعدخارج کردن از فر به هیچ وجه دست نزنید بسیار نرم و شکننده است 👈طعم و بافت بسیار خوبی داره و تو دهن اب میشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ رنگ با ۳ طعم متفاوت 😍😋 خیلی راحت ۳طعم خوشمزه رو تو یه کیک داریم 🤤 تخم مرغ ۳عدد، شکر ۱۵۰ گرم، آرد۲۲۵گرم، شیر نصف پیمانه، روغن ۱/۴پیمانه، بکینگ پودر ۱ق چ سر پر، وانیل ۱ق چ، پودر کاکائو ۱ق غ، پودر نسکافه ۱ق چ +۱ق اب که باهم مخلوط کنید 🔴تخم مرغ، شکرو وانیل و ۵دیقه بزنید تا حجیم بشه. شیرو روغن رو اضافه و کمی مخلوط کنید. اردو بکینگ پودرو الک و مخلوط کنید مواد را به ۳قسمت تقسیم کنید. به یکی پودر کاکائو و یکی نسکافه اضافه کنید کف قالب ۱۵ یا 18 سانتی را کاغذ بندازید. مواد کاکائویی را داخل قالب بریزید و بزارید داخل فر ۱۸۰، ۱۵ دقیقه تا پخته و رویه ببنده بعد از فر خارج کنید مواد نسکافه ای رو بریزید و بزارید 10 دقیقه بمونه تا پخته و رویه ببنده و در اخر موادوانیلی و بریزید و نیم ساعت زمان بدید تا کامل بپزه. از فر خارج کنید تا خنک بشه بعداز قالب خارج کنید و روش شکلات یا پودر قند بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥟🥠🥮 گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۲۰۰ گرم (۲عدد متوسط) پیاز متوسط ۱عدد تخم مرغ ۱عدد سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله) رب گوجه یک قاشق چایخوری نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم طرز تهیه:👇 سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک با پودر ژله🍰 مواد لازم : شکر ½ پ وانیل نوک ق چ تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق چ آرد قنادی ۲ پیمانه آب داغ ۱ پیمانه پودر ژله ۱ ب
✌️😚 صد گرم کره اب شده در دمای محیط را با یک لیوان شکر و کمی وانیل مخلوط کرده و هم بزنید ،سپس چهار عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کرده و هم بزنید ،یک لیوان شیر هم بریزید و مخلوط کنید ،در اخر نصف لیوان ارد سفید و یک و نیم لیوان پودر کاکاوو و دو قاشق مرباخوری بیکن پودر الک شده ارام ارام اضافه کرده و خوب مخلوط کنید،مایه را درون قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و بذارید تو فر و با دمای صدو هفتاد س و تا زمانیکه کیک خوب پف کرده و پخته شود ،،وقتیکه کیک پخته شد روش سس بریزید،برای تهیه سس شکلاتی صد و پنجاه گرم شکلات شیری (هرچی که باشه) مثل گالکسی ،هرشیز .لینت را به روش بن ماری ذوب کرده و بیست گرم کره بهش اضافه کنید و بریزید رو کیکتون و با توت فرنگی های خوشگل تزیین کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی کلم😍😋 ۱ عدد کلم کوچک را خرد کنید روش آبجوش بریزید و بزارید ۳۰ دقیقه بمونه ۴ عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه مخلوط کنید نصف سیب زمینی روی تخم مرغ ها رنده کنید کلم ها را از آب دربیارید به تخم مرغ ها اضافه کنید کمی مخلوط کنید و ۱ ق چ زردچوبه اضافه کنید داخل تابه بریزید ۱۰ دقیقه اجازه بدید با در بسته بپزه برش گردونید، سس کچاپ، گوجه، پنیر پیتزا، پیازچه خرد شده ۱۰ دقیقه زمان بدید تا پنیر ذوب بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برشتوک شکلاتی من تقدیم نگاهتون😍 برشتوک شکلاتی آرد نخودچی ۱لیوان دسته دار شکلات تخته ای ۵۰گرم روغن مایع ۲قاشق غذاخوری کره ۷۰ گرم پودر قند ۱/۳ لیوان دسته دار پودر هل ۱قاشق چایخوری ابتدا شکلات را به روش بن ماری حل کنید،کمی ذوب شد ۲قاشق روغن را اضافه میکنیم تا کامل حل شود. سپس کمی در قالب میریزیم و داخل یخچال تا سفت شود. حالا ارد را تفت دهید تا بوی خامی گرفته شود و الک کنید سپس با کره تفت دهید اگر کم بود باز روغن اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید و مدام هم بزنید. پودر قند و هل را اضافه و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را حتما داغ  روی شکلات سفت شده بریزید تا به شکلات بچسبد. و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. بهتر است داخل یخچال نگهداری شود یا در جای خنک تا شکلات آب نشود. اگر شکلات به روش بن ماری راحت حل شد احتیاجی به اضافه کردن روغن نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا