آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ڪیڪ_نارنگی
مواد لازم🔻
آرد ...... 3 پیمانه سرخالی(320 g)
نشاسته ذرت .....2 ق غ(20 g)
شڪر ......1 و 1/3 پیمانه(240 g)
آب نارنگی ......1 پیمانه(180 g)
ماست ......1/2 پیمانه سرخالی(100 g)
روغن مایع ......1 پیمانه(150 g)
تخم مرغ .......6 عدد درشت
وانیل .....1/2 ق چ
بڪینگ پودر ......3 ق چ
زست نارنگی(رنده پوست نارنگی) ......1 ق غ
🍊حجم پیمانه در نظر گرفته شده 180 g هست.
طرز تهیه📝
اول آب نارنگی را میگیریم،از صافی رد میڪنیم.
تخم مرغ و شڪر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم.
ماست ،آب نارنگی ، روغن ، را به ترتیب اضافه و در حد مخلوط شدن با دور ڪند همزن میزنیم.
زست نارنگی را اضافه،و بعد در طی ۳ مرحله ترڪیب آرد ،بڪینگ پودر ،نشاسته ذرت ، ڪه سه بار الڪ ڪردیم، اضافه و با لیسڪ هم میزنیم.
در آخر با دور ڪند همزن، در حد یدست شدن میزنیم،زیاد هم نزنید ڪه تسمه میشه.
داخل قالب ڪه ڪمی چرب ڪردیم و ڪاغذ گذاشتیم میریزیم.
سایز قالب من 35*25 هست.
در فر از قبل گرم شده قرار میدیم تا پختش ڪامل بشه.
دمای فر برقی 155(با فن) به مدت 40 دقیقه
فر گازی 175 ، 5 دقیقه آخر سر گریل زده بشه.
(دمای فرها متغیر است*)
بعد از پخت وقتی از داغیه اولیه افتاد،از قالب خارج،ڪاغذ را جدا و روی صفحه توری میزاریم تا ڪامل خنڪ شود.
بعد با حدود 2/3 پیمانه شیر ڪیڪو مرطوب میڪنیم.(با آب نارنگی هم میشه مرطوب ڪرد ولی بنظرم با شیر مناسبتره)
🍊من همیشه قسمت زیر ڪیڪو،رو قرار میدم و بعد مرطوب میڪنم
#ڪرمفیل_نارنگی
مواد لازم🔻🔻
شڪر ......80 گرم
ڪره .....25 گرم
خامه صبحانه ...... 2 ق غ پر
گلوڪز ...... 1 ق غ
وانیل ......1/2 ق چ
گلاب ...... 1 ق چ
آب نارنگی ....... 2 پیمانه( هر پیمانه 180 g)
نشاسته ذرت .......3 ق غ(30 g)
آرد قنادی ..... 4 ق غ (40 g)
رنگ خوراڪی نارنجی ...... 4 قطره
🍊قاشق چایخوری داخل رسپی منظور از نوع ست قنادی هست.
طرز تهیه📝
آرد ، نشاسته ذرت ، شڪر را داخل ظرف مخلوط و آب نارنگی را اضافه میڪنیم،هم میزنیم تا ڪامل مخلوط بشه،بعد روی شعله قرار میدیم.
وقتی گرم شد ڪره را اضافه و مدام هم میزنیم.
وقتی ڪمی قوام اومد،خامه ، گلوڪز ، وانیل ،را اضافه و هم میزنیم تا ڪاملا غلیظ شود.
رنگ خوراڪی هم برای خوشرنگ شدن اضافه میڪنیم.
غلظتش باید از فرنی بیشتر باشه ڪه وقتی سرد شد قابل طرح دادن یا قیف زدن باشه.
من ڪامل ڪرمو بعد خنڪ شدن با قیف روی ڪیڪ ریختم،با پالت صاف و یدست روی سطح ڪیڪ پخش ڪردم،با شانه قنادی طرح دادم.
نیم ساعت داخل یخچال گذاشتم و بعد برش زدم.
برای برش هم از چاقوی لیزری استفاده ڪردم.
بعد هر برش، چاقو رو تمیز و دوباره برش میدیم تا برشها تمیز در بیاد.👌
اگر مزاجتون با این نوع ڪرمها سازگاری نداره همون ڪیڪ هم به تنهایی بسیار عالی و خوش طعمه.😋
نوش جان(راحله)🌹
پاڪ شدن اسم از داخل رسپی و ڪار ممنوع به هیچ وجه راضی نیستم⛔️⛔️⛔️
@shirini71
#_حلوا_ارده
مواد لازم:
آرد گندم: 210 گرم
ارده: 120 گرم
گردوی تست و خرد شده: 150 گرم پودر نارگیل: 100 گرم
شکر: 500 گرم
آب: یک پیمانه یا 250 میلیلیتر
گلاب: 3 قاشق سوپخوری محلول زعفران: یک قاشق سوپخوری پودر پسته: برای تزئین
کره: در صورت نیاز
طرز تهیه:
آرد را روی حرارت قرار دهید و با شعله ملایم آن را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود به یاد داشته باشید نباید رنگ آرد عوض شود.
ارده را به آرد بوداده اضافه کنید و مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بهصورت مداوم هم بزنید.
گردوی تست و خرد شده و پودر نارگیل را به آرد و ارده اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بلافاصله به ظرف دیگری منتقل کنید.
شکر و آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا شکر حل شود، بعد زعفران و گلاب را اضافه کنید و شعله را زیاد کرده تا شربت به جوش آید.
شربت آمادهشده را به مواد آردی اضافه و خوب مخلوط کنید. باید دمای هر دو یکی باشد، یا هر دو داغ یا ولرم باشد.
اگر حلوا سفت بود کمی کره به آن اضافه کنید و اگر شل بود نگران نباشید، چون بعد از قرار گرفتن در یخچال سفت میشود. قالب کمربندی را با سلفون بپوشانید، حلوا را درون آن پهن کنید. قاشق را با کره ذوب شده چرب کرده و روی سطح حلوا را صاف کنید. روی حلوا خلال پسته بریزید و حدود 12 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
نکته:
میتوانید این حلوا را با اسکوپ در کپسولهای مخصوص شیرینی بریزید و با پرک بادام وپسته تزیین کنید.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیرینی خیلی ساده بدون فر و فقط با سه تا ماده اولیه آرد و خامه و شکر..
درست کردنش خیلی راحته، حتی میتونید شکر رو کامل از توش حذف کنید و فقط با پودر شکری که روش میپاشید یه شیرینی خیلی ملو بهش اضافه کنید و ازش لذت ببرید، یه نکته ای هم که داره اینه که به خاطر چربی خامه زیاد روغن مصرف نمیکنه و بعد از سرخ کردنش میتونید روی دستمال حوله ای قرارش بدید تا همون مقدار چربی ای هم که جذب کرده رو بگیرید.. در کل یه دسر خیلی خوشمزه س که زمان و وقت و ماده اولیه زیادی لازم نداره و اگه توی ظرف در بسته قرارش بدید یک هفته تا ده روز میتونید نگهش دارید، اما بعید میدونم به این مدت زمان برسه😄
اگه درستش کردید عکساتونو برامون حتما بفرستید
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی🧁
مواد لازم :
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۱ لیوان
پودر هل ۱ ق م
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۲ ق م
ماست ۱۷۵ گرم
روغن ۱۷۵ گرم
گلاب ¼ لیوان
زعفران ۱ ق غ
عسل
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه قند نخور، به جاش اینارو بخور🤩
مواد لازم:۳۰۰ گرم کنجد،یک فنجان شیره انگور،پودر