فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دورنگ😍😋
تخم مرغ ۴ عدد
شکر (1.5 لیوان)
آرد سفید قنادی (2.5 لیوان)
شیر (یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع (دوسوم لیوان)
بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غ)
وانیل نصف ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه.
تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه میکنیم و کمی میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم.(به اندازه ۴ قاشق آرد نریزید)
مواد رو نصف میکنیم و به یکی ۲ قاشق پودر کاکائو به دیگری ۲ قاشق آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
فر رو از یک ربع قبل روشن کرده. داخل سینی رو کاغذ روغنی بندازید.
بعد مواد رو داخل سینی لایه ایی میریزیم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار میدیم بعد از پخت کیک از وسط نصف میکنیم و برش میزنیم مطابق فیلم بعد روی لایه باقی مانده خامه فرم گرفته میریزیم و لایه بعدی رو قرار میدیم.
20.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرازی_پلو😎
#ته_چین_مرغ_و_بادمجون
مواد لازم :
برنج ۳ پ
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۸ ق غ
روغن نصف لیوان
بادمجان ۲ عدد
سینه مرغ
#خوراک_قارچ_لوبیا
مواد لازم:
🔸لوبیا چیتی دو لیوان
🔸قارچ چند عدد
🔸پیاز یک عدد
🔸رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
🔸سیب زمینی دو عدد متوسط
🔸نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه یا زعفرون ، زیره و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱- لوبیا رو چند ساعت توی آب خیس کرده و یکی دوبار آبش رو عوض کنید.
۲- پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید. ادویه و رب رو اضافه و سرخ کنید.
۳- سپس لوبیا را بریزید داخل قابلمه. آب بریزید و حرارت رو کم کنید. نیم پز که شد نمک بزنید. (اگه از اول نمک بزنید ، دیر پز میشه)
۴- حالا، سیب زمینی که نگینی خرد شده رو اضافه کنید. یک ربع مانده به آخر پخت هم، قارچ ها رو خرد کنید و توی خوراک بریزید.
موقع سرو می تونید از کمی آبلیمو برای طعم دادن به خوراکتون استفاده کنید.
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل_ترکیه_ای
مواد لازم:
2 لیوان نخود تازه ی آبپز (400 گرم)
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 پیاز
3 تا5حبه سیر
1 ساقه جعفری خورد شده به صورت کاملا ریز
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر(قابل حذف هست)
1 قاشق چایخوری نمک/ زیره/ پودر فلفل قرمز/ فلفل سیاه
1 تخم مرغ
مود لازم برای سرخ کردن:
روغن نباتی
مواد برای سرو کردن:
سیر- ماست- جعفری
طرز تهیه
400 گرم (1 پاکت) نخود خیلی تازه، پیاز، جعفری، سیر و روغن را با دستگاه مخلوط می کنیم. آرد، بکینگ پودر، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و تخم مرغ را افزوده و به خوبی ورز دهید. از مواد به اندازه ی دلخواه برداشته و گرد می کنیم. برای اینکه موقع پخت از هم جدا نشود، نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم.روغن را داغ کرده و مواد را داخل آن سرخ می کنیم. دقت کنید که خیلی سریع سرخ می شود. بعد از پخت، داخلش نرم و بیرونش ترد خواهد بود.به هیچ عنوان روغن را به خودش جذب نمی کند، برای همین به راحتی می توانید این غذا را بپزید. در هنگام سرو سیر، ماست، جعفری طعم بهتری به فلافل می دهد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
19.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج پلو
مواد لازم برای ۴ نفر :سینه مرغ ۲ عدد،پیاز بزرگ ۱ عدد ،زرشک یک فنجان ،برنج ۴ پیمانه ،زعفران به میزان دلخواه،هویج ۵-۶ عدد،روغن به میزان لازم،کره۲۵ گرم،نمک ۱ ق چ ،فلفل سیاه نصف ق چ
دارچین نصف ق چ،پیاز داغ برای تزیین
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_یخچالی_شکلاتی 🍫
باز هم کیک یخچالی براتون دارم کاملا شکلاتی و خوشمزه 😍😋
🍭 مواد لازم:
بیسکوئیت شکلاتی چند بسته
🍭برای موس شکلاتی:
پنیر خامه ای 200 گرم به دمای محیط رسیده
شکر نصف پیمانه
شیر 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
خامه فرم گرفته حدود 200 گرم
🍭برای گاناش:
شکلات خرد شده 200 گرم
خامه معمولی 200 گرم
🍭برای تزئین:
خامه یک پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
پودر قند 1/4 پیمانه
سس شکلات برای تزئین
شکلات چیپسی برای تزئین
🍫طرز تهیه:
1⃣برای موس شکلاتی:
پنیر خامه ای را با شکر و شیر و پودر کاکائو با همزن برقی خوب هم بزنید. بعد خامه فرم گرفته را داخل مواد با لیسک فولد کنید.(من از پنیر ماسکارپونه استفاده میکنم شما از هر پنیر خامه ای که طعمش رو دوست دارید استفاده کنید)
2⃣برای گاناش:
شکلات ها را خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. خامه را داخل مایکروفر یا روی گاز گرم کنید و قبل از اینکه شروع به جوشیدن کند از روی حرارت بردارید و روی شکلات ها بریزید و 2 دقیقه صبر کنید بعد خامه و شکلات را هم بزنید.
3⃣برای خامه شکلاتی:
خامه را با پودر قند و پودر کاکائو مخلوط کنید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از فریزر خارج کرده با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
4⃣برای درست کردن خود کیک یخچالی:
یک ظرف مستطیل 20 در 30 انتخاب کنید و یک لایه بیسکوئیت شکلاتی از هر مدل که طعمش رو دوست دارید کف ظرف بچینید. نیمی از موس شکلاتی را روی آن بریزید و روی آن را صاف کنید. بعد نیمی از گاتاش شکلاتی را بریزید و روی آن را صاف کنید. بعد یک لایه دیگر بیسکوئیت روی گاناش بچینید. بقیه موس شکلاتی را روی بییسکوئیت ها بریزید و صاف کنید و بعد بقیه گاناش را بریزید و صاف کنید. یک لایه دیگر بیسکوئیت بچینید و خامه شکلاتی را روی آن بریزید و صاف کنید . در آخر با سس شکلاتی و شکلات چیپسی تزئین کنید.
نکته: اگه خامه فرم گرفته رو تاحالا یاد گرفتید که خیلی عالیه ولی اگه هنوز مشکل دارید یا از خامه قنادی آماده استفاده کنید