eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
19.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج پلو مواد لازم برای ۴ نفر :سینه مرغ ۲ عدد،پیاز بزرگ ۱ عدد ،زرشک یک فنجان ،برنج ۴ پیمانه ،زعفران به میزان دلخواه،هویج ۵-۶ عدد،روغن به میزان لازم،کره۲۵ گرم،نمک ۱ ق چ ،فلفل سیاه نصف ق چ دارچین نصف ق چ،پیاز داغ برای تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍫 باز هم کیک یخچالی براتون دارم کاملا شکلاتی و خوشمزه 😍😋 🍭 مواد لازم: بیسکوئیت شکلاتی چند بسته 🍭برای موس شکلاتی: پنیر خامه ای 200 گرم به دمای محیط رسیده شکر نصف پیمانه شیر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1/2 پیمانه خامه فرم گرفته حدود 200 گرم 🍭برای گاناش: شکلات خرد شده 200 گرم خامه معمولی 200 گرم 🍭برای تزئین: خامه یک پیمانه پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری پودر قند 1/4 پیمانه سس شکلات برای تزئین شکلات چیپسی برای تزئین 🍫طرز تهیه: 1⃣برای موس شکلاتی: پنیر خامه ای را با شکر و شیر و پودر کاکائو با همزن برقی خوب هم بزنید. بعد خامه فرم گرفته را داخل مواد با لیسک فولد کنید.(من از پنیر ماسکارپونه استفاده میکنم شما از هر پنیر خامه ای که طعمش رو دوست دارید استفاده کنید) 2⃣برای گاناش: شکلات ها را خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. خامه را داخل مایکروفر یا روی گاز گرم کنید و قبل از اینکه شروع به جوشیدن کند از روی حرارت بردارید و روی شکلات ها بریزید و 2 دقیقه صبر کنید بعد خامه و شکلات را هم بزنید. 3⃣برای خامه شکلاتی: خامه را با پودر قند و پودر کاکائو مخلوط کنید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از فریزر خارج کرده با همزن بزنید تا فرم بگیرد. 4⃣برای درست کردن خود کیک یخچالی: یک ظرف مستطیل 20 در 30 انتخاب کنید و یک لایه بیسکوئیت شکلاتی از هر مدل که طعمش رو دوست دارید کف ظرف بچینید. نیمی از موس شکلاتی را روی آن بریزید و روی آن را صاف کنید. بعد نیمی از گاتاش شکلاتی را بریزید و روی آن را صاف کنید. بعد یک لایه دیگر بیسکوئیت روی گاناش بچینید. بقیه موس شکلاتی را روی بییسکوئیت ها بریزید و صاف کنید و بعد بقیه گاناش را بریزید و صاف کنید. یک لایه دیگر بیسکوئیت بچینید و خامه شکلاتی را روی آن بریزید و صاف کنید . در آخر با سس شکلاتی و شکلات چیپسی تزئین کنید. نکته: اگه خامه فرم گرفته رو تاحالا یاد گرفتید که خیلی عالیه ولی اگه هنوز مشکل دارید یا از خامه قنادی آماده استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅پودینگ کارامل شکلاتی ✍ مواد لازم : شیر ۱لیوان خامه ۱لیوان پودر شکر ۱لیوان زده تخم مرغ ۲عدد نشاسته ۳ق غ پر کره ۱ق غ پر شکلات کره ای ۸۰ گرم 🥣 طرز تهیه: ابتدا در ظرفی شیر نشاسته زرده را در ظرفی ریخته هم زده کنار میگذاریم بعد شکر را در تابه ای ریخته رو شعله متوسط میگذاریم تا رنگ آن تغییر کرده کاراملی شود به مواد قاشق نزده فقط با تکان دادن تابه مخلوط میکنیم بعد از انکه کاراملی شد فورأ خامه را اضافه کرده هم میزنیم تا شکر نسوزد بعد موادی که مخلوط کرده بودیم را اضافه کرده هم میزنیم و در آخر کره و وانیل را اضافه کرده ونیمی از مواد را جدا کرده شکلات را اضافه کرده و بعد از اینکه کاملأمخلوط شد در ظرفی مثل تصویر میریزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 اگر گرسنه بخوابید چه اتفاقاتی در بدنتان می افتد ... خوابیدنتان سخت تر می شود اضافه وزن پیدا می کنید عضلات خود را از دست می دهید روز بعد انرژی کمتری خواهید داشت دیرتر لاغر می شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم کره ۱۲۵ گرم پودرشکر نصف پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد آرد ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری شکر و پودر پسته برای تزیین طرزتهیه کره و پودر شکر را میزنیم تا کاملا نرم و‌سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه میکنیم مجددا میزنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد، خمیر را با وردنه باز میکنیم و‌قالب میزنیم سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا