eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🥫 😋 🔸سه کیلو قارچ رو تمیز با اسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خرد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دقیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و درشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش برمیدارم، از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دقیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم. @shirini71❤️
مواد لازم ۴ تا ۵ نفر ۱ پیمانه بلغور ريز ۱ پیمانه آب جوش ۱ قاشق مرباخوری رب ۱ قاشق مرباخوری سس فلفل ادويه جات ۳ قاشق غذاخوری ايرميك ۲ قاشق آرد مواد داخلی: گوشت چرخ كرده جعفری ادويه پياز روغن ۱ ساعت آب رو ميريزيم روی بلغور تا دم بكشه. بعد از ١٠ دقيقه كه دم كشيد مواد ديگش رو اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم. كمي روغنم ميشه اضافه كرد خيلي كم. خوب ورز ميريم تا خودشو بگيره مواد داخلشم همشو تو روغن تفت ميديم الان بلغور رو مياريم، سلفون رو پهن كرده مقداري برميداريم و روي سلفون قرار ميديم، يه سلفون هم روش میکشیم و با وردنه باز ميكنيم باز كه كرديم و نازك شد، نرمال باشه، با يه قالب گرد بزرگ ميبريم و توش رو پر ميكنيم با گوشت. بعد درش رو ميبنديم به اين شكل ادامه ميديم و تو روغن سرخ ميكنيم 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘 @shirini71❤️
موادلازم: گوشت خورشی. ۴۰۰گرم آلبالو ۵۰۰ گرم سیب سبز یا زرد ۲عدد پیاز ۱عدد زعفران ۳ق غ نمک و. فلفل به میزان لازم روغن ۴ق غ زرد چوبه ۱/۳ ق چ طرز تهیه: .۱) ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید. ۲)قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید،پیاز را رنده کرده و با ۲ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد. ۳) سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید. ۴)آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود. ۵) حالا سیب و آلبالو را در ۲ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید. ۶)نمک،فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش راندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید @shirini71❤️
👇 تخم مرغ 4 عدد کره 50 گرم آب 200 میلی لیتر شکر 1/2 قاشق مربا خوری وانیل 1/2 قاشق مرباخوری بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری آرد ١٢۵گرم آب و کره و روغن و شکر رو بگذارید رو گاز تا کره آب بشه و شروع به جوش زدن های ریز بکنه. وقتی یکی دو جوش ریز زد آرد رو سریع اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا آرد مثل حلوا جمع بشه یک طرف ظرف. خمیر نان خامه ای را از روی شعله بردارید. توو ظرف دیگه بگذارید و بازش کنید تا کاملا خنک بشه. چهار تا تخم مرغ رو تو یه ظرف دیگه بشکنید تخم مرغ ها را کمی هم بزنید. خمیر را از هم باز کنید تا خنک شه. توی ۴ مرحله تخم مرغ ها را به خمیر نان خامه ای اضافه کنید. هر مرحله اینقدر بزنید که تخم مرغ ها جذب خمیر بشن. وقتی تخم مرغ ها جذب شد بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. خمیر رو بریزید توی قیف با ماسوره شکوفه یا بامیه. خمیر نان خامه ای براق، کشدار و چسبنده است. کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و مواد رو با فاصله توی سینی بریزید. سینی رو توی فری که از قبل داغ داغ کردین بگذارین. با حرارت ٢٠٠ درجه به مدت ٣٠ تا ۴٠ دقیقه توی فر بمونه تا نون ها حجمشون ٣ برابر بشه و رنگشون تغییر کنه. نون ها رو از فر در بیارید و بگذارید کاملا سرد بشن. بافت نان خامه ای بعد از پخت پوک و تو خالی میشه. @shirini71❤️
2عدد تخم مرغ 1استکان شکر(70گرم) 1استکان شیر(100گرم) 1فنجان روغن مایع(60گرم) 1پاکت وانیل5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) 1پاکت بگینک پودر (2/5ق چ یا 10 گرم) 2/5استکان آرد(125 گرم) 👈برای داخل کیک 100 گرم خامه 100 گرم شکلات 👈طرز تهیه تخم مرغ ها وشکر را به خوبی با همزن برقی بزنید.روغن و شیر و وانیل را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.بگینک پودر و آرد را الک کرده و آنها را نیز اضافه کرده و به صورت آرام و دورانی با لیسک هم بزنید. در لیوان ها از مایه کیک به صورتی که از سر لیوان 2 انگشت خالی بماند بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید .(تست پخت را بعد از 15 دقیقه با خلال دندان انجام دهید) بعد از پخت سر کیک ها را از لیوان خارج کنید و سر کیک هارا مطابق ویدیو ببرید و گاناش را آماده کنید خامه را روی حرارت گرم کنید وقتی گرم شد(نجوشد) شکلات ها را داخل خامه بریزید هم بزنید تا شکلاتها آب شوند و با خامه ترکیب شوند .قسمت سر کیکها را با یک قاشق چای خوری خالی کرده  و با گاناش این حفره را پرکنید و با قسمت بریده شده کیک روی ان را بپوشانید و روز کیک ها پودر قند بپاشید.نوش جان💖 نکته: عزیزان آین کیک میتونه یه انتخاب خوب برای میان وعده بچه ها برای مدرسه باشه بدون اینکه خرد بشه 💖 ashpaziturki ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71❤️
کیک رو تو لیوانهای کاغذی درست کنید بعد بزاریید تو کیف بچه ها ,خوبیش اینه دیگه خورد نمی شه😍👌
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کلوچه کنجدی @shirini71❤️
پیاز ترشی / ۲ کیلوگرم کلم‌برگ قرمز (خردشده) / ۵۰۰ گرم نمک / ۲ قاشق سوپخوری سرکه سفید / به مقدار لازم 1. پیاز را پوست کنده، بشویید و روی حوله کاغذی پهن کنید تا آبِ اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود. 2. پیاز ترشی و کلمبرگ قرمز را داخل شیشه مخصوص ترشی بریزید، لابه­لای آن، نمک بپاشید و روی آن را کاملاً با سرکه بپوشانید و درِ آن را محکم ببندید. ترشی پیاز، پس از یک ماه آماده مصرف است. ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا