eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گوشت مرغ 400 گرمپیاز درشت 1 عددلپه 1 پیمانهکره 25 گرمروغن مایع 3 قاشق غذاخوریرب گوجه 1/2 پیمانهدارچین 1 قاشق مرباخوریزردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازمزعفران دم شده 1/2 قاشق مرباخوریگرد لیمو عمانی 2 قاشق غذاخوریآب غوره 2 قاشق غذا خوری برای تهیه خورش قیمه با مرغ خوشمزه و مجلسی ابتدا لپه را از شب قبل درون یک کاسه آب قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورد و در صورت امکان چند بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ لپه کاملا گرفته شود.این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن درون یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله سوم حالا پیاز را چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شود. در ادامه لپه را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به مدت دو تا سه دقیقه تفت می دهیم تا لپه هم کمی سرخ شود. توجه داشته که زمان سرخ کردن لپه خیلی مهم است، اگر لپه کم تفت داده شود ممکن است در هنگام پخت خرد شود و اگر بیش از حد تفت داده شود سفت می شود و زیر دندان کاملا حس می شود.مرحله پنجم در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود، سپس سینه مرغ را به صورت قورمه ای مانند گوشت خورشتی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله ششم حالا گوشت را تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس 4 لیوان آب گرم به همراه مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در ادامه در ب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم خورش به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد. در 30 دقیقه پایانی پخت خورش لیمو عمانی را در آب می خیسانیم تا تلخی شان گرفته شود یا اینکه انها را از وسط باز می کنیم و تخمه های داخل لیمو را خارج می کنیم تا خورش را تلخ نکنند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥣🥕 روغن داغ كنيد،پياز،سير و هويج ١٠ دقيقه تفت بديد. زنجبيل و آب سبزيجات أضافه كنيد.وقتي جوش اومد حرارت كم كنيد و درب قابلمه رو ببنديد تا هويج نرم بشن.(حدود ٣٠ دقيقه) شعله رو خاموش كنيد و با گوشت كوب برقي بزنيد. نمك و فلفل أضافه كنيد.سوپ داخل سوپ خوري بريزيد و با پيازچه و كنجد تزئين كنيد. اگر دوست داشتيد مي تونيد برگهاي سبز رنگ پيازچه رو بعد از نرم كردن سوپ داخلش بريزيد.تا چند دقيقه بجوشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر ، این رولت جذابو درست کن. ✅مواد لازم : ۲ بسته بیشکوئیت پتی بور ۲ تا موز ۲ تا قاشق غذاخوری شیر خامه به مقدار دلخواه میوه خرد شده من که اهل شیرینی نیستم خیلی دوستش داشتم 🎂🍩 اینقدر ساده و آسون بسازش💕 راستی .... طعم موزش یه جادوی مزه ست 🍌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمترین ترفندهای پخت عدس پلو رو یاد بگیر تا همیشه توی مهمونی و نذری‌ها بهترین عدس پلو رو بپزی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
24.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تن ماهی نخر خودت درست کن❤️ ماهی🐟 پیاز🧅 سیر🧄 نمک🧂 پاپریکا فلفل شوید روغن زیتون🍾
کوکی های انگشتی مواد: کره 200 گرم 230 گرم آرد 75 گرم شکر نشاسته ذرت 50 گرم وشکلات ذوب شده . نحوه درست کردن: کره را با شکر حدود 2 دقیقه هم می زنم (کمی هم می زنم تا نرم و خوب مخلوط شود) سپس آرد و نشاسته ذرت را اضافه کرده، خوب هم می زنم. داخل یک قیف بریزید، و با یک ماسوره ستاره، روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده ماسوره کنید در دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 13-15 دقیقه بپزید. وقتی از فر خارج شد روی توری سیمی خنک کنید (من از دمای 150 درجه به مدت 30 دقیقه استفاده کردم)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا