9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک ماش
مواد لازم:
ماش يك پيمانه
سيب زميني🥔 ٢عدد متوسط
آب دوليوان
پياز🧅 يك عدد بزرگ
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_نخود😋
~❤️مواد لازم :
مرغ پخته ۱۵۰گرم
نخود ۵۰ گرم
سیب زمینی ۲عدد متوسط
پیاز ۱عدد
رب گوجه ۲قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱قاشق مرباخوری فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری برای تزئین فلفل شیرین و کنجد روغن نمک و آب
این رول های کره ای خیلی لطیف و خوش طعم هستن ، هم میتونید برای عصرانه میل کنید هم اینکه پودر قند بپاشید روی اونها و با چای سرو کنید .. 😋😊
#نان_رول_کره_ای 🥐🥯
آرد سفید ۳۰۰ گرم
خمیر مایه فوری ۶ گرم
شکر ۴۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک ۵ گرم
آب ۱۳۰ گرم
کره برای رومال خمیر ۵۰ گرم
ادامه پست بعدی👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این رول های کره ای خیلی لطیف و خوش طعم هستن ، هم میتونید برای عصرانه میل کنید هم اینکه پودر قند بپا
🍴
آرد ، نمک ، شکر ، خمیر مایه رو مخلوط کنید ، اگر از سلامت خمیر مایه تون مطمئن نیستید ، قبلش با یک ق مرباخوری شکر و نصف لیوان آب عمل بیارید .
آرد رو هم یکبار الک کنید .
مواد آرد رو مخلوط کنید و آب رو کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه ، پنج دقیقه آخر ۵۰ گرم کره رو کم کم به خمیرتون اضافه کنید و دوباره ورز بدین . با دست حدود یک ربع ورز بدین و با دستگاه ۸ الی ۱۰ دقیقه کافیه ، خوب که خمیر یکدست و لطیف شد روی خمیر رو با سلفون بپوشونید و بزارید ۴۵ دقیقه توی دمای محیط استراحت کنه .
بعد پف خمیر رو بگیرین و گرد کنید و به شکل مستطیل با ضخامت نیم سانتی متر با وردنه باز کنید ، و ۵۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده رو روی خمیر بمالید .
سپس با چاقوی تیز یا کاتر پیتزا ، خمیر رو به صورت نوار های ۲ سانتی متری برش بدین .
هر یک از نوارها رو رول کنید ، هم میتونید توی سینی فر با فاصله بچینید و هم توی قالب کاپ کیک کاغذ گذاشته و رول ها رو درون کاغذ بزارید . روی رول ها رو با سلفون بپوشانید و مجددا ۴۵ دقیقه استراحت بدین تا حجمش دو برابر شه .
و بعد درون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید تا طلایی بشن .
وقتی خنک شدن روی رول ها رو پودر قند بپاشید .
حتما یک ظرف آب گرم کوچک کف فر قرار بدین .
نوش جان 🥰😋
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️طرز تهیه سرکه سیب خونگی
19.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبگوشت اصیل ایرانی😍😍
چی لازم داری :
گوشت گردن با دنبه ۳۵۰ گرم
گوجه ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۱عدد
لیمو عمانی ۲عدد
لوبیا سفید نصف پیمانه
نخود نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر چند حبه
دونه های غوره به دلخواه
ادویه ها:
دارچین و زردچوبه و پودر سیر و فلفل سیاه نمک به میزان لازم
زمان پخت بین ۳ تا ۴ ساعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شارلوت_الویه
پیش_غذا
اول از همه یک ظرف گود انتخاب میکنیم و کف ظرف سلفون یا پلاستیک فریزر ک با قیچی گوشه هاش رو بریدیم و بغل هاشو آزاد کردیم رو میزاریم. بعد رول ژامبونمون رو کف ظرف و دیوارهای ظرف میچینیم و یکم بهم فشرده و نزدیک میکنیم ک الویه از درزش خارج نشه. بعد توی ظرف رو با الویه پر میکنیم و ب مدت ۲_۳ ساعت توی یخچال میزاریم تا الویه و رول ها فیکس بشن. بعد توی ظرف برمیگردونیم و تزیین میکنیم.
#کوکو_سیب_زمینی_مجلسی 😋
▫️یک کیلو سیب زمینی
▫️دو عدد زرده تخم مرغ
▫️پنیر پارمسان (به دلخواه)
▫️دو عدد تخم مرغ کامل
▫️آرد سوخاری
▫️نمک ،فلفل ،زردچوبه به میزان لازم
🔸ابتدا سیب زمینی ها را با پوست خوب آبپز کرده بعد پوست کنده با گوشتکوب له می کنیم اجازه می دهیم خنک شود حالا ادویه نمک و پنیر پارمسان (دلخواه) و دو عدد زرده تخم مرغ را افزوده خوب مخلوط می کنیم. از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته در دست به شکل استوانه در آورده اول در مخلوط دو تخم مرغ کامل که هم زده ایم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و سپس سرخ می کنیم . بهتر است ظرف گود کوچکی برای سرخ کردن استفاده کنید تا سیگارتهای سیب زمینی در روغن غوطه ور شده و هر طرفشان یکسان سرخ شود.
نوش جان❤️