برساق❤️
به ازای هر یک لیوان آرد
یه ق چ بکین پودر
یه ق غ شکر
ذره ای نمک و
تقریبا یک چهارم ق چ خمیر مایه فوری
یه ق غ روغن داغ شده
شیر ولرم تقریبا نصف لیوان
طرزتهیه:
همه رو باهم مخلوط کرده و خمیر که درست شد در آخر روغن داغ رو اضافه و مخلوط کرده
بعد یه کیسه فریزر روش گذاشته بعد یه دستمال تمیز اشپزخونه هم روش بزا بعد یه ساعت استراحت سرخ کنید.
نکته:
خمیر کمی باید شل باشه
دستتون رو چرب کنید وبه اندازه یه گردو چونه بگیرین
بعد کف یه سینی فقط چرب باشه ..زیاد روغن نریزین...چونه هارو توسینی با دست پهن کرده و تو تابه که کمی روغن سرخ کردنی ریختیم سرخ می کنیم.
@shirini71❤️
چگونه در خانه رنگ خوراکی درست کنیم
۱
بنفش، قرمز، آبی: یک عدد کلم قرمز را خرد کنید سپس مقداری نمک بزنید و در مخلوط کن بریزید. سپس مواد را در پارچه ای تمیز ریخته و فشار دهید تا آب بنفش رنگ خوشرنگی از آن خارج شود. برای به دست آوردن رنگ قرمز، رنگ بنفش حاصل شده از کلم را با مقداری آبلیمو مخلوط کنید تا قرمز شود. در عین حال، از همان رنگ بنفش اولیه و با اضافه کردن کمی بکینگ پودر می توانید به رنگ آبی برسید.
۲
قرمز: برای به دست آوردن ترکیب رنگ قرمز یا صورتی می توانید هر کدام از این میوه ها را در مخلوط کن ریخته و سپس در پارچه ای فشرده کنید. رنگ قرمز به دست آمده را می توانید تا دو هفته در فریزر نگهداری کنید.برای اینکه رنگ قرمز پررنگ تری به دست آورید می توانید این میوه ها را در قابلمه بریزیدو یک لیوان آب روی آنها بریزید. مخلوط را کمی حرارت دهید تا غلیظ شود. سپس از صافی رد کنید.
۳
نارنجی: برای به دست آمدن رنگ نارنجی چاره ای جز استفاده از هویج ندارید. البته پرتقال و نارنگی هم رنگ نارنجی تولید می کنند، اما به قدری کم رنگ است که احتمالا دسر شما به رنگ مطلوب نمی رسد. برای تهیه ی رنگ نارنجی، ابتدا چند هویج را آب بگیرید. سپس آب هویج را با شعله ی کم مقداری حرارت دهید تا غلیظ تر شود. رنگ به دست آمده را می توان در انواع دسر ها استفاده کرد و البته به دلیل رنگ دهی بالا طعم هویج مشخص نیست.
۴
صورتی: از چغندر در تولید رنگ صورتی استفاده می شود. چند چغندر را با کمی آب بپزید. سپس همه را در مخلوط کن بریزید و از صافی رد کنید.
۵
سبز: برای به دست امدن رنگ سبز زیاد دستتان باز نیست. گزینه های موجود همه شامل سبزیجات می شوند که البته اکثرا طعم خاصی را وارد دسر یا غذای شما می کنند. با این حال در بین سبزیجات موجود اسفناج بیشترین رنگ دهی را دارد و می توانید با افزودن رنگ کمتر، ترکیب بهتری در دسر به دست آورید، که البته بدین ترتیب دسر نیز طعم اسفناج نمی گیرد.
نکات و هشدارها
از رنگ ها برای تزئین برنج، خامه، فوندانت، رنگ کردن نمک خوراکی، تزئین ماست، و انواع کرم ها استفاده می شود.
برای رنگ کردن دسرها، ابتدا یک قاشق چای خوری از رنگ مورد نظر را به خامه، کرم یا فوندانت اضافه کنید. در صورتی که به رنگ دلخواه نرسیدید، مقداری دیگر اضافه کنید. بدین ترتیب دسر شما طعم نامطلوب نمی گیرد.
رنگ های خانگی در هر حال به تنوع و درخشش رنگ های خوراکی نمی شوند و در ایجاد و ترکیب رنگ محدودیت های وجود دارد. بنابراین اگر رنگی مد نظر شما بود که با روش های خانگی به دست نمی آید، خیلی هم نگران نباشد. تنها منبع ورود رنگ های خوراکی به بدنتان کیک رنگین کمانی شما نیست، در بستنی، ژله ها، نوشابه ها، شکلات ها و هزاران چیز دیگر از رنگ خوراکی استفاده شده است. پس زیاد هم وسواس به خرج ندهید.
@shirini71❤️
#مارمالاد_سیب
مواد اصلی
سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم
شکر ۸۰۰ گرم
جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری
آب ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شود
سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم
بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود
ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم
سایر نکات
بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد.اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد.اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیم
اگر احساس کردید بعد از ۳۰دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید.در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت
@shirini71❤️
#کیک_خیس_شکلاتی_رژیمی
کیک شکلاتی خیس بدون کره 🙂 آرد 😯 و شکر 😵
مواد لازم :
شکلات شیرین نشده یا تلخ 70% 200 گرم
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
خرما بدون هسته 200 گرم(1و 1/4 پیمانه)
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
روغن (ترجیحا نارگیل) 1/4 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
دستور تهیه :
.
● ابتدا فر را روشن كرده و روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
شکلات، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را در غذاساز یا مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند.
.
● سپس به ترتیب خرما، تخم مرغ ها، روغن و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
خمیر را در قالبی که کمی چرب شده یا با کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید و حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
@shirini71❤️
#پاستا_با_سوسیس😋😋😋
مواد لازم برای۶ نفر
سوسیس ۴۵۰ گرم
پیاز (خرد شده) ۱/۲ عدد
هویج (خرد شده) ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کنسرو لوبیا (لوبیا قرمز) (و لوبیا چیتی) ۲ قوطی
گوجه فرنگی (له شده) ۴۱۰ گرم
رازیانه ۱ قاشق چای خوری
پاستا (ترجیحا پاستای پاپیونی) ۱ فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده) به مقدار لازم
●طرز تهیه😋
۱- پاستا را داخل آب جوش روی حرارت قرار دهید.
۲- در یک قابلمه، سوسیس را با پیاز، هویج و سیر تفت دهید تا برشته شوند. وقتی سوسیس برشته شد، لوبیا، گوجه و رازیانه را اضافه کرده و به جوش آورید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه آرام بجوشد.
۳- در زمانی که مخلوط لوبیا میجوشد، پاستا را طبق دستور روی بسته آن به مدت 9 دقیقه داخل آب جوش بپزید سپس آبکش کنید و داخل قابلمه مخلوط لوبیا بریزید و بعد با پنیر پارمسان سرو نمایید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️
.
#ترشک_انار
با رسپی
@shirini71❤️
واسه آدم زياد اتفاق ميافته يه چيزي مدتها توي يخچال باقي ميمونه و آدم نمیدونه باهاش چه کار کنه!
اين جور مواقع هست كه ديگه آدم اختيار تام پيدا ميكنه كه هر بلايي دوست داره به سرش بياره!
ديديد بعضي انارها به حدي #ترش هستند كه عملا قابليت خوردن ندارند؟ اينقدر تو يخچال ميمونند كه آدم صرفا براي نجات دادن يخچالش، ميخواد نابودشون كنه. اين كاريه كه من انجام ميدم:
اين از اون چيزاييه كه فقط وقتي ميتوني انجامش بدي كه كسي دور و برت نيست كه بگه آخه اين چه كاريه تو ميكني!
خوب بالاخره اینم به نجربه اس دیگه 😉
#ترشک #انار
ابتدا انارها رو دون ميكنيم.
من از 4 تا انار تقریبا کوچیک استفاده کردم.
با گوشتكوب مقداري ميكوبيمشون تا آب دونه های انار دربياد.
منتقلش ميكنيم به يه قابلمه كوچكتر و ميذاريمش روي حرارت.
من براي اينكه انار قابل خوردن بشه و همينطور سردي انار بعدا واسه ام ايجاد دل درد نكنه؛ از نبات استفاده ميكنم.با دو شاخه نبات (نبات زعفرونی دسته دار) شروع ميكنم. باحرارت ملايم اجازه ميديم نباته ذوب شه وانار هم قوام بياد.
بعد ميچشيم اگر ترشيش قابل تحمل شده بود كه هيچي در غير اين صورت (كه معمولا هم اتفاق ميافته) مجددا کمی نبات بهش اضافه ميكنيم.
اين ديگه بستگي به ذائقه داره. ترشي و شيرينيش رو تنظيم كنيد. فقط دیگه زيادي شيرينش نكنيد چون وقتي غليظ تر ميشه طعم شيرينش هم بيشتر خودش رو نشون ميده.
راستي من تركيب طعم نبات زعفروني و انار رو ترجيح ميدم.
خب ديگه بقيه اش ساده است هر از گاهي يه هميش ميزنيم و مرتب چك ميكنيم و هر وقت به غلظت مورد نيازمون رسيد از روي حرارت بر ميداريم.
بسته به سايز وجنس قابلمه و مقدار انارها وميزان حرارت، زمان پخت متغيره.
ولي من با حرارت خيلي ملايم معمولا يك ساعته نتيجه ميگيرم. اگر حرارت رو زياد كنيد زمان خيلي كم ميشه ولي در عوض كيفيت نهايي اين نخواهد بود.
(برا من تقریبا یک و نیم ساعت با حرارت خیلییی کم، روی حرارت بود،)
اومممممممممممم آدم فقط عكسش رو هم كه ميبينه دهنش آب ميافته!شما هم همينطوريد؟ يعني وقتي كه ياد يه چيز ترش ميافتيد درجا دهنتون آب ميافته من دقيقا اينطوريم😋😋😋
پ.ن؛ برای خوشرنگ شدن ترشک
ازلواشک آلبالو یارب انار یارنگهای خوراکی مجازاستفاده کنید😊 جای همگی خالی
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_هفتم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک قوطی کبریت پنیر+1عدد گردو+یک کف دست نان سنگک+1 حبه قند(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق غذا خوری لوبیاپلو+یک کاسه ماست(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ جو+یک کف دست نان لواش(200کالری)
❣بعد از شام یک لیوان شیر کم