. 🥨. #نان_پاركر🥨
.
🥛شير ولرم يك پيمانه
🥚تخم مرغ دو عدد
خمير مايه دو و يك دوم ق.چ
🧀كره ٤٠گرم يا ٤ق.غ
🌾آرد فانتزي حدود ۴پيمانه(ممكنه بيشتر يا كمتر ببره،براي من دقيقا چهار پيمانه مصرف شد)
شكر ٤ق.غ
نمك ١/٢ق.چ
زعفران دم شده (اختياري)
.🥨طرز تهیه:😋
اول نصف شير و با مايه خمير و يك ق.غ شكر مخلوط و بذاريد عمل بياد،شيرتون سرد باشه عمل نمياد،همچنين اگر داغ باشه و انگشت بسوزه،
نصف ديگه شير و با باقيمانده شكر و كره ذوب شده مخلوط كنيد تا شكر حل بشه،
بعد تخم مرغهارو اضافه و مخلوط كنيد،
مايه خمير و بهش اضافه كنيد،
بعد آرد و نمك و بريزيد تو الك و كم كم به موادتون اضافه كنيد .
.
اول با قاشق چوبي هم بزنيد،بعد كه كمي خميرتون شكل گرفت از دستاتون كمك بگيريد و در حدي آرد بريزيد كه خمير به دست نچسبه،يهو كل آرد و نريزيد،خمير كه جمع شد و ديديد چسبنده س،دستتون و آردي كنيد و خمير و ده دقيقه ورز بديد
و بذاريد تو كاسه،روي اونو نايلون بكشيد ،بعد پارچه بپيچيد و بذاريد جاي گرم
.
تا يكساعت تا حجمش دوبرابر بشه
،بعد كه عمل اومد پف خمير و بگيريد و ازش چونه هاي ٥٠گرمي درست كنيد و تو قالبي كه كف اون كاغذ روغني داره كنار هم بچينيد،
دوباره روي اونو نايلون و پارچه بكشيد تو جاي گرم بذاريد تا دوباره حجمش دوبرابر بشه،
بعد رومال بزنيد،
يكعدد تخم مرغ كامل
،يك ق.غ شير
و كمي زعفران.
.
فر و حتتتما با ٢٠٠درجه گرم كنيد،بعد كه نون و گذاشتيد تو فر به ١٨٠كاهش بديد.به مدت بيست و پنج دقيقه،توي فر ظرف آب بذاريد تا نونتون لطيف بشه.
.
اين نون چون شيرينيش كمه در وعده صبحانه با مربا و نوتلا ميتونيد مصرف كنيد.
امروزتون خيلي خيلي قشنگ
@shirini71
نوش جون😋🥨😋🥨😋🥨😋🥨
#پیش_غذا_لبنانی#دیپ🍲🍲
#باباغانوش؛ سُسی که در دنیا معروف است
یکی از سس های خیلی معروف توی دنیا باباغانوش هست. این سس لبنانیه و تشکیل شده از بادمجان و ارده و مثل هوموس نه تنها در لبنان بلکه توی کل دنیا رواج داره. باباغانوش معمولا به عنوان مزه سرو میشه یا همراه ساندویچ خورده میشه و همراه خیلی مناسبی برای پیتای تست شدست. اگر از مزه ارده خوشتون میاد حتما طرفدار این سس خواهید شد.
مواد لازم
بادمجان :1 کیلو
ارده :2 ق غ
لیموترش :1 عدد
جعفری و پیازچه خرد شده :1 ق غ
سیر :4 حبه
نمک و فلفل
ماست 3 قاشق
روغن زیتون 2 تا 3 قاشق
بادمجان را کبابی کنید.
پوست آن را کنده و به همراه سیر و ارده و ماست و روغن زیتون نمک و فلفل و آب لیموترش در غذاساز ریخته و میکس کنبد باباغنوش را در ظرفی ریخته و با جعفری وپیازچه تزیین کنید.
اگر به عنوان پیش غذا در نظر دارید با نان پیتای برش خورده و تست شده سرو کنید.
@shirini71
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#حلوا_سنتی_زعفرانی_
آرد سنگک دولیوان
آرد برنج: یک لیوان
شکر: یک لیوان
گلاب و آب از هرکدام نصف لیوان روی هم یک لیوان
کره ؛۱۰۰ گرم یا ۱/۴لیوان
( اگر دوست دارید بجای کره ،۳/۴لیوان روغن مایع استفاده کنید.)
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم (تا جاییکه رنگ حلوا نارنجی بشه)
پودر هل: نصف ق چ (من هل سبز رو آسیاب کردم واز الک رد کردم عطرش فوق العاده ست )
شکروآب وگلاب راباهم مخلوط کرده روی شعله ملایم گاز گذاشته مدام هم میزنیم.بعد اینکه رسید به درجه جوش همینکه یکی دو قل زدخاموش میکنیم،نکته مهم:شربت نباید زیاد بجوشه چون اونموقع حلوا شکرک میزنه و دون دون میشه.همینکه یکی دو جوش زد کافیه،
از رو حرارت برداشته و زعفران وپودر هل سبز رامیریزیم
بعد آرد را با شعله خیلی خیلی کم حدود سی دقیقه تفت میدهیم طوریکه وقتی آرد رانگاه میکنیم رنگ آرد هیچ تغییری نکرده(رنگش با آرد اولی اصلا به هیچ وجه عوض نشده)انگار اصلا تفت ندادیم. در آخر آرد برنج را ریخته و فقط ده دقیقه باهم تفت میدهیم. بعد از تفت کامل، آردها راکه گرم هست باهم الک میکنیم(این الک کردن باعث می شود که آرد گلوله نشود
باید حتما آرد را گرم گرم الک کردتا از گلوله شدن جلوگیری شود. بعد الک کردن دوباره داخل تابه ریخته روغن یا کره رو اضافه میکنیم فقط دو سه دقیقه باروغن تفت میدهیم نه بیشتر. بعد شربت رادر دومرحله به مواد اضافه میکنیم.
یکباره مقداری به آرد اضافه کرده مخلوط میکنیم از زیر وته ظرف با قاشق مخلوط میکنیم وبعد شعله را خاموش کرده، مابقیه شربت راریخته کاملابا قاشق مرتب هم میزنیم تا جاییکه شربت جذب حلوا بشه بخورده حلوابره مرتب هم میزنیم. دراین موقع وقتی شربت کامل جذب حلوا شد، حلوای شما آمادست،صبر میکنیم تا حلوا از حرارت بیوفته وبا قالب مخصوص بیسکویت زن تزیین میکنیم با قاشق مقداری از حلوا رو برداشته داخل دست گرد میکنیم داخل قالب قرارداده با فشار روی نان ها مخصوص قرار میدهیم یه تزیین راحت و شیک
@shirini71
#مسمای_مرغ_و_کدو
من کدوها رو جدا میپزم و روی مرغ نمیذارمشون...
مرغ رو که به روش معمول میذارم بپزه و فقط کمی آبدارتر که از آبش برای پخت کدو استفاده کنم...به این ترتیب که کدوها رو با دو سه قاشق روغن سرخ می کنم..بعد از تابه درشون میارم و تو همون تابه یه پیاز ریز خرد شده رو تفت میدم.
بهش ادویه ( فلفل ، زردچوبه، پاپریکا، جوز هندی و..) اضافه میکنم..بعد کدوها رو میچینم روی پیاز..دو سه تا گوجه حلقه شده رو هم میچینم روش و نمک اضافه میکنم ..و بعد هم غوره ها رو میریزم روی کدو..دو ملاقه از آب مرغ رو هم میریزم توی تابه و درش رو میذارم تا نیم ساعتی کدو و غوره و گوجه با هم بپزه و کدوها خوش طعم بشن...
من خورش بادمجون رو هم به همین روش درست میکنم و بادمجون رو مستقیم به خورش اضافه نمیکنم..به نظرم اینجوری به خاطر پیاز داغ و ادویه و گوجه ، کدو و بادمجون هم خوش طعم تر میشن و هم این که شکل خورش رو به هم نمیریزن و موقع کشیدن غذا هم آدم راحت تره و کدو و بادمجون له و لورده نمیشن!
@shirini71
#شامی_مرغ_باسس_گوجه_وبالزام
سینه مرغ بدون استخوان ۷۵۰ گرم
سیب زمینی کوچک ۲۰ عدد
پیاز یک عدد
آرد ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۳ حبه
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
آویشن یک ق چ
کاری ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
سفیده تخم مرغ ۱عدد
یک ق غ سس خردل ( به دلخواه)
رب گوجه یک ق غ
پوره ی گوجه یک پیمانه
زردچوبه نصف ق چ
ریحان خرد شده ۲ ق غ
سرکه ی بالزامیک ۲ ق غ
طرز تهیه :
در ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود . مرغ ها را مکعبی خرد کرده و به همراه سیر رنده شده، ادویه ها(فلفل، آویشن ، پاپریکا ،کاری) ،سفیده تخم مرغ ، نمک و آرد ، سس خردل ( به دلخواه) رو کاملا میکس میکنیم تا جایی که مواد کاملا خمیری شود . سپس مخلوط رو به صورت شامی درآورده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و در آخر در تابه با کمی روغن آن را تفت دهید و درب ظرف را ببندید تا شامی های مرغ خودشون رو بگیرند. سپس درب ظرف را برداشته تا سطح آن طلایی شود . شامی ها را از تابه خارج کرده. پیاز نگینی خرد شده را در تابه سرخ کنید کمی که طلایی شد ، زردچوبه را اضافه کرده و با حرارت بسیار کم تفت داده. رب و سپس پوره گوجه را اضافه کرده کمی که تفت خوردند . شامی های مرغ و سپس نصف لیوان آب و بالزامیک را اضافه کرده. وقتی جوش آمد درب ظرف را زده، حرارت را کم کرده تا به مدت ۲۰ دقیقه کامل بپزد. در انتها سیب زمینی ها و ریحان خرد شده را اضافه کرده و نوش جان کنید😍
@shirini71
🖤🍃جزء ها🍃🖤
1✨🖤
2🖤
3✨🖤
4✨🖤
5✨🖤
6✨🖤
7✨🖤
8🖤
9✨
10✨🖤
11✨
12
13
14✨
15
16
17🖤
18
19✨
20🖤
21
22🖤
23✨🖤
24
25
26✨🖤
27
28✨🖤
29✨
30✨🖤
منتظر های دلهای پاکتون هستیم 👇
دوستان واعضا خوب کانال مرضیه بانو ختم هفتگی قرآن بنیت سلامتی وظهور آقا امام زمان عج و عرض تسلیت بابت شهادت مادر بزرگوارشان حضرت زهرا و تسلی وجود نازنین ایشان (فرصت تلاوت تا جمعه هفته آینده ) ثبت نام پی وی مدیر🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
#ماگ_کیک_شکلاتی ☕️
کیک ساده و فوری 👌😍
❤️مواد لازم:
پودر کاکائو 1 و نیم قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
شکر سفید یا قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شیر 3 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
❤️طرز تهیه:
مواد خشک رو الک کنید و مخلوط کنید بعد بقیه مواد رو اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال خوب مواد رو مخلوط کنید. بعد مواد رو بریزید توی ماگ سرامیکی یا هر ظرف مقاوم به حرارت مخصوص مایکروفر که دوست دارید و 50 تا 60 ثانیه داخل مایکروفر با حداکثر قدرت قرار بدید. این کیک رو میتونید داخل فر 180 درجه به مدت 14 تا 15 دقیقه بپزید. مناسب زمانهایی که نیاز به کیک تک نفره دارید.
برای پخت روی گاز میتونید مواد کیک رو داخل دو یا سه فنجان کوچیک بریزید . توی قابلمه کمی آب بریزید و فنجونها رو توی قابلمه بزارید . در قابلمه دم کنی بزارید و به مدت 20دقیقه با حرارت کم بپزید. در آخر زیر قابلمه رو خاموش کنید و تا 10 دقیقه در قابلمه رو برندارید .
@shirini71
#کیک_سیب_شکلاتی
@shirini71
شکلات تلخ 350 گرم
سیب 4 عدد
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ
خامه 200 گرم
کره 150 گرم
شکر 200 گرم
نمک 1/4 ق چ
تخم مرغ 6 عدد
سس کارامل
فندق برای تزیین
کره و شکر و نمک را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید. خامه را داغ کرده و شکلات ها را خرد کرده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شود کرم را به مواد اضافه کنید .آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضفه کنید و خوب هم بزنید. سیب ها را شسته و نازک برش بزنید به خمیر اضافه کنید. مواد را در قالب 26 سانتی چرب شده و روغن پاشی شده بریزید و به مدت 1 ساعت در فر بپزید با سس کارامل و فندق تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خونگی
#فست_فود
از خوردن کالباس خونگی لذت ببرید.هم سالم، هم خوشمزه!😉
مواد لازم:
مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد
پودر نخود:۱۰ عدد نخود یا دو قاشق پودر نخود
فلفل سیاه و نمک:به مقدار لازم
پودر ژلاتین: ۱۰ گرم
سیر: ۴ حبه بزرگ
آب لبوخام : ۲ قاشق غذا خوری
نمک،فلفل سیاه و فلفل قرمز ،پودر سیر(چاشنی) : به مقدار لازم
پسته و هویج در صورت تمایل
طرز تهیه:
مرغ آماده طبخ رو همراه نمک و فلفل و پیاز و هویج بزارید خوب بپزه.
بعد از پختن مرغ، پوست و استخوان رو جدا کنید.
۲۵۰ میلی لیتر یا حدود ۲ ملاقه آب مرغ رو با ۱۰ گرم پودر ژلاتین مخلوط کنید(داغ باشه که ژلاتین حل بشه)
مرغ و ترکیب آب مرغ و پودر ژلاتین و آب لبو و چاشنی ها رو در میکسر بریزید.
اجازه بدید کامل کامل میکس و یه دست بشه.
مواد رو داخل بطری پلاستیکی بریزید، روش سلفون بکشید و بزارید یک شب در یخچال بمونه.
بعد از یک روز بطری رو برش بدید ، کالباستون آمادس.
میتونید کالباستون رو برش بزنید،سرد یا به صورت سرخ شده استفاده کنید.
@shirini71