eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
#شیرینی_برنجی 👇 😋من سه قاشق روغن،یه قاشق کره،دوقاشق روغن کرمانشاهی را آب کردم بعد سردشدن2قاشق پودرشکر اضافه کردم خوب هم زدم تا حل بشه، بعد نصف زرده تخم مرغ،نصف سفیده رااضافه کردم وهم زدم، یک قاشق گلاب اضافه کردم، بعد5قاشق آردبرنج راریختم وباقاشق هم زدم، این مخلوط را24ساعت دریخچال گذاشتم، بعداندازه فندق کمی بزرگتر تو دست گردکردم باماسوره رو خمیرفشاردادم، هم نقش افتاد هم خمیرباز میشه، وتوسینی چرب شده چیدم، کمی خرفه رو نون برنجی هاریختم، ودرقابلمه که ازقبل داغ شده بودروی پایه گذاشتم،ودم کنی به قابلمه گذاشتم باشعله کم، درحدود30دقیقه درست شد، همین مقدارکه درعکس است بهم شیرینی داد http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
-پلو ابتدا لپه رو گذاشتم بپزه یه بار آب لپه رو عوض کردم و کفشو گرفتم گذاشتم خوب بپزه بعد گوشت مرغ رو آبپز کردم ابشو نگه داشتم بعد پیاز را سرخ کردم و بعد مرغ رو ریش ریش کردم سرخش کردم بعد رب رو با آب مرغ سس درست کردم بعد اضافه کردم به مواد همه مواد رو مخلوط کردم بعد دو تا گوجه فرنگی رو رنده کردم ریختم داخل مرغ و پیاز و لپه نمک و زرد چوبه و فلفل هم ریختم بعد که روغن انداخت کشمش رو یه کم تفت دادم ریختم داخل مواد گاز رو خاموش کردم بعد رفتم سراغ برنج .ابتدارشته سوپ رو سرخ کردم بعد به اندازه برنج آب ریختم دو پیمانه بیشتر بعد اینکه آبش کشیده شد میزارم تا خوب دم بکشه بعد با مواد که درست کردم میریزم رو پلو و تزیین میکنم . سیده زهرا 😋 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
کاله کباب دسر خوشمزه گیلانیها😊😊😊👇👇👇👇👇👇👇🌸🌸🌸🌸🌸
طرز تهیه کاله کباب بادمجان تنوری ۴ عدد- گوجه تنوری پوست گرفته یک عدد گردو سابیده نصف لیوان سیر سابیدچهار حبه سبزی معطر گشنیز- چوچاق و نعناع و کوتکو دو قاشق انار ترش سابیده یا رب انار ترش (یا رب اناره شیرین) ادویه فلفل ونمک و کاپر به مقدار لازم بادمجان و گوجه له شده رابا گردو سابیده مخلوط میکنیم وبعد سبزی معطر بهش اضافه میکنم خوب مخلوط شد سیر سابیده بعلاوه ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم دسر فوق العاده خوشمزه ما شمالیه ها و گیلانیهاست 😋😋😋😋🌸🌸🌸🌸🌸http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
ايتاليايي . دو عدد پياز رنده شده رو با روغن تفت ميديم ،سپس دو عدد سينه مرغ رو نگيني كرده و تفت ميديم ،بعد ادويه ايتاليايي رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم ، دو عدد گوجه پوره شده رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم سپس يك ق غ رب گوجه و سس كچاپ رو اضافه ميكنيم و باز هم تفت ميديم بعد نصف استكان آب اضافه ميكنيم تا مرغها مغز پخت بشه و نمك رو اضافه ميكنيم دو عدد فلفل دلمه اي رو روي منقل يا توي فر كبابي ميكنيم و بعد پوستش رو جدا ميكنيم و بصورت نگيني خرد ميكنيم و به موادمون اضافه ميكنيم و بعد تفت ميديم بعد ماهي تابه رو از روي اجاق بر ميداريم و بعد پنير خامه اي و پنير موزارلا اضافه ميكنيم مخلوط ميكنيم ، موادمون آماده شد نون باگتها رو با چنگال خالي ميكنيم و پر از مواد ميكنيم بعد روي نون باگتها با سس مخصوص بوسيله برس آشپزي رومال ميكنيم اين سس شامل كره ذوب شده و جعفري و پنير پارمسان و يك حبه سير رنده شده و بعد نونها رو توي فر ميذاريم تا كمي روي نونا برشته و طلايي بشه . . . شما ميتونيد براساس ذائقه خودتون تغيير بدهيد . . . .طرز تهيه ادويه ايتاليايي👇👇👇 . .جعفري خشك ١/٢ ق غ . .گياه مريم گلي آسياب شده ١/٢ ق چ . .رزماري خشك شده يك ق غ . .ريحان خشك يك ق غ . . . .اورگانو دو ق غ . . . .گياه مرزنگوش (مرزنجوش) يك ق غ . . .آويشن ١ ١/٢ ق چ . . .پودر سير يك ق چ . . . . پودر فلفل سياه ١/٢ ق چ . http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
یه کته زعفرونیِ مشتی درست کنید دو تا بادنجونه تپلی و شیرین انتخاب کنید یه چاک عمیق تو سینه اش ایجاد کنید طوریکه اولا از ابتدا و انتها چند سانت فاصله داشته باشه و ثانیا به ته بادنجون نرسه... زهر زدایی کنید؛ به هر شیوه ای که میپسندید، من در محلول آب نمک ده دقیقه میزارم بمونه بعد آبکشی میکنمو خشک میکنم. سرخش کنید( با در بسته و حرارت پایین) نصف پ گردوی پودر شده با کلی پیاز داغو یه کم سبزی معطر( چوچاق و خالواش) و رب انارو زرشک و قیصی خرد شده ب ریزید تو شکم بادنجونتون... یه سس درست کنید متشکل از پیاز رنده شده که توش رب انار تفت دادین و کمی دونه انار خشک و آلو بزارید کمی غلیظ بشه.... بادنجوناتونو منتقل کنید به سس و اجازه بدید بادنجونا طعم دار بشه و سس کاملا غلیظ بشه.... به حدی این غذا خوشمزه س که هر هفته میرید سراغش http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر عسلی -خونگی -با طعم عالی 😋http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
شیر_عسل شیر_عسلی_خونگی 2 لیوان شیر و نصف لیوان شکر رو بریزین تو ی ماهی تابه یا قابلمه دهان گشاد هر چه ظرفت بزرگتر اونقدر سریع و راحتتر بزارین رو اجاق شعله کم کم کرده بزارین داغ بشه ولی جوش نزنه آخراش نیازه که بالا سرش باشین مدام هم بزنین در حدی که وقتی با قاشق میکشین به راحتی برنگرده طبق عکسی که دادم 50 گرم کره رو بهش اضافه کرده و مدام هم بزنین هم بزنین تا حل بشه اجاق رو خاموش کرده و باز هم بزنین تا جایی که میبینین دون دون شده و حالت ماسیدگی داره با بلندر (گوشت کوب برقی) یا مخلوط کن زده تا یکدست بشه که همین زمان میتونین 1 ق غ عسل هم بهش اضافه کنین تا تو یخچال شکرک نزنه هشدار حتما حتما شعله اجاق کم باشه والی ته میگیره و اگه خواستین هم بزنین وارد شیر عسل شده ، بو و طعم سوختگی خواهد داد پس اگه متوجه شدین ته گرفته سعی نکنین همش بزنین سریع ظرفشو عوض کنین. خیلی عالی میشه حتما امتحان کنید خیلی هم با صرفه هس.سیده زهراhttp://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
موز یک عدد شیر یک تا دو لیوان شکر دو ق غ پودر کاکاو دو ق غ بیسکویت پتی بور هشت عدد آرد برنج دو ق غ وانیل یک هشتم ق چ زرده تخم مرغ یک عدد خامه به مقدار لازم طرز تهیه بیسکویت رو پودر کنید و با پودر کاکاو مخلوط کنید. بقیه مواد به غیر از خامه رو توی مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید ،سپس توی یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا مقداری قوام بیاد. بعد توی ظرف سرو دو ق غ از مخلوط بیسکویت و پودر کاکاو بریزید و مقداری از مایه دو بار برای هر ظرف کافیه و چند ساعت توی یخچال بگذارید. موقع سرو با خامه فرم گرفته روی دسر شکوفه بزنید http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مواد لازم/ خامه صبحانه نصف پاکت شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم شیر کمی گردو نصف لیوان کنجد به دلخواه یک قاشق غ بیسکوییت پتی بور دو بسته ساده و شکلاتی طرز تهیه/ در ابتدا بیسکوییت را خرد کنید خیلی ریز نشود سپس خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود شکلات را از قبل خرد کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود بعد به بیسکوییت اضافه کنید و هم بزنید مغز گردو یا هر مغزی که دوست دارید را همراه با کمی شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید آنگاه مواد را روی سلفون بریزید و به قطر دلخواه رول کنید و در یخچال به مدت حدودا دو ساعت استراحت دهید تا خودش را خوب بگیرد سپس با چاقو برش بزنید نوش جان نمایید. سیده زهرا http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006