eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
پلو با مرغ _فوری ابتدا سینه یا فیله ی مرغ رو برش های کوچک و یک اندازه میزنیم و به مدت دو تا سه ساعت با پیاز (میتوانید از شب قبل مزه دار کنید، اگرم فرصت نداشتید که هیچی) ،کمی آبلیمو و زعفران غلیظ دم کرده و نمک و فلفل مزه دار کرده و در یخچال قرار میدیم. بعد داخل قابلمه کمی کره ریخته، تکه های مرغ رو همراه پیاز نگینی شده کمی تفت داده و دو تا گوجه‌فرنگی رنده شده اضافه میکنیم و درِ قابلمه را میزاریم با شعله کم بپزه و مغز پخت بشن. در ظرفی جدا، زرشک و خلال پسته و بادام رو کمی تفت میدیم و سپس به تکه های مرغ اضافه میکنیم. کمی از زعفران دم کرده رو هم روی همه مواد ریخته و با هم مخلوط کرده و با پلو سرو میکنیم. @shirini71
👇👇👇👇👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
# چیز -کیک_ بلژین مواد لازم برای لایه زیر 50 گرم شکلات تلخ 25 گرم شکلات شیری کره 25 گرم خامه صبحانه دوقاشق غذاخوری پر عسل یک قاشق غذاخوری پر بیسکویت پتی بور یک بسته مغز گردو 15 گرم لایه پنیری مواد لازم: پنیر ماسکارپونه 100 گرم(یا پنیر خامه) خامه صبحانه 100 گرم شکر نصف لیوان شیر 1/4 لیوان پودرژلاتین 1ق غ پر آب سرد 1/4 لیوان وانیل به مقدار کم برا رویه چیز کیک ژله به رنگ دلخواه یک بسته طرز تهیه: ابتدا کره وشکلات وخامه وعسل رو بنماری میکنیم وقتی شکلات ها کامل حل شد، از روی بخار اب برمیداریم و اجازه میدیم کمی خنک بشه، بیسکوییت خرد شده و مغز گردو رو با مایع شکلاتی اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم. داخل قالب سلفون میکشیم و مقداری از پایه بیسکوییتی رو توی قالب میریزیم و با قاشق کامل صاف و فشرده اش میکنیم. پودرژلاتین رو با اب بنماری میکنیم میزاریم کنار تا کمی خنک بشه شکر خامه پنیرخامه ای شیر و وانیل رو با هم مخلوط کرده با همزن هم میزنیم تا شکر دونه هاش حل بشه حالا پودرژلاتین بنماری و خنک شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. به این ترتیب مایه پنیری آماده میشه. از مواد پنیری روی پایه ی چیز کیک میریزیم. فقط حواستون باشه کل قالب رو با مواد پنیری پر نکنید کمی برای رویه ی میوه اش جا بزارید باشه، قالب رو تو یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره ژله رو با یک ونیم لیوان آبجوش درست کنید بعد از خنک شدن بریزید رو مواد پنیری بعد بزارید یخچال تا ببنده. فوق‌العاده خوشمزه هس. نکته. من از ژله چند میوه درست کردم و میوه ها رو با شکلات بنماری شده تزیین کردم نکته. میتونید ژله رو بابستی درست کنید بعد بریزید روی مواد پنیری نکته. میتونید برا روی چیز کیک ژله نریزید بجاش سس پرتغال یا نارنگی درست کنید. آب پرتغال یا نارنگی 1لیوان شکر 3-4 ق غ نشاسته ذرت سه ق م پر کره خیلی کم همه مواد رو بجز کره خوب مخلوط کنید بعد بزارید رو گاز هم بزنید تا یه کم غلیظ بشه بعد کره رو اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید بعد سرد شدن بریزید رو مواد پنیری. لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون 🙏
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم پودینگ: زرده تخم مرغ ۳ عدد شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه شیر ۲ پیمانه نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری خامه صبحانه یک عدد ۲۰۰ گرمی زعفران دمکرده غلیظ ۲ قاشق چایخوری موز ۳عدد حلقه شده بیسکوییت پتی بور ساده به میزان لازم مواد لازم مُرنگ: سفیده تخم مرغ ۳ عدد شکر دانه ریز ۱ پیمانه آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.شیر سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم برده و کمی هم بزنید. مخلوط زرده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسد.قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد. خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا هم دمای کرم شود و نبرد. ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب کنید کمی از کرم در ظرف بریزید روی کرم را با بیسکوییت بپوشانید سپس یک ردیف موز روی بیسکوییتها بچینید. روی موزها را با کرم بپوشانید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایه آخر کرم باشد. مرنگ آماده را روی کرم بریزید و با قاشق مدل دهید یا در قیف با ماسوره بریزید و روی کرم را با شکوفه های مرنگ بپوشانید. حرارت بالای فر را روشن کنید و ظرف پودینگ را برای ۵ دقیقه زیر گریل بگذارید تا روی مرنگ کمی رنگ بگیرد. من پوینگ را در ظرفهای شیشه ای درست کردم تا نمای بهتری از دسر داشته باشم بعد از اینکه روی پودینگ را با شکوفه های مرنگ پوشاندم به وسیله دستگاه تورچ که مثل فندک عمل میکنه و حرارت ملایمی بیرون میده روی شکوفه ها رو با شعله تورچ کمی طلایی کردم. این وسیله رو میتونید از لوازم قنادی معتبر تهیه کنید. اگر تورچ داشته باشید لازم نیست برای طلایی شدن مرنگ ظرف پودینگ رو زیر گریل فر بذارید در صورتیکه بخواید مرنگ رو در فر طلایی کنید حتما باید پودینگ رو در ظرفی تهیه کنید که بشه تو فر گذاشت هر چند زمانش خیلی کوتاهه ولی باید مقاومت کافی رو داشته باشه. برای تهیه مرنگ ابتدا باید سفیده تخم مرغ رو در ظرفی تمیز و عاری از هر گونه چربی و رطوبت بریزید پره های همزن هم حتما تمیز و خشک باشند موقع جدا کردن سفیده و زرده دقت کنید از زرده تخم مرغ داخل سفیده نره چون سفیده پف خوبی نخواهد داشت. با دور تند همزن شروع کنید به زدن سفیده تا خوب پف کنه و اگر کاسه رو برگردونید از ظرف نریزه، حالا شکر دانه ریز رو کم کم اضافه کنید، وانیل و آب لیمو رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا براق بشه و جای پره ها روی سفیده بمونه و شکلشو حفظ کنه مرنگ آماده رو توی قیف با ماسوره ستاره ای بریزید و روی پودینگ رو با شکوفه های مرنگ پر کنید سپس با تورچ یا زیر گریل فر روی مرنگ رو حرارت بدید تا طلایی بشه و رنگ بشه😍 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @shirini71
سالادسيب زمینی و شويد قالبی سیب زمینی 4عدد ماست چکیده: 5قاشق غذا خوری شوید :یه ليوان نمک و فلفل سیاه سس مایونز یه قاشق غ(می تونید بدون سس هم درست کنید) پیاز قرمز کوچک یه عدد(من پياز نزدم) :) ليموي تازه و روغن زیتون هم من ریختم شوید ها رو خورد کردم لزومی نداره خیلی ریز خورد بشه چیزی که مهمه اينه که شوید ها تازه باشه سیب زمینی ها رو پختم (آبپز، بخارپز،کبابی ) با هر روشی که دوست داشتیم البته از نظر من کبابی ش خوشمزه تر میشه (داخل مایکروفر) سیب زمینی ها رو نگينی خورد کردم پیاز ها رو خیلی ریز خورد بشه بعد ماست و سس و آ ب ليموي تازه و روغن زیتون و نمک و فلفل رو روش ريختم بعد با دو تا قاشق بزرگ طوری که سیب زمینی ها له و لورده نشن سالاد رو مخلوط کردم چاشنيش هم تنظیم کردم داخل یه طرف ریختم و با پشت قاشق صافش کردم و تو دیس برگردوندم @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیر 4 لیوان خامه 200 گرمی (از این صورتیا ) شکر 10 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه تون میتونید مقدارش رو کم یا زیاد کنید ) پودر ژلاتین 4 قاشق غذا خوری پودر نسکافه آماده یک بسته نصف لیوان آب سرد پتی بور یک بسته شکر و شیر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا شکر تو شیر گرم حل بشه (نباید بجوشه و زیاد داغ باشه ) خامه رو روی بخار کتری آب کنید ، بعد شیر گرم رو کم کم بهش اضافه کنید . پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید تا اسفنجی بشه سپس روی بخار کتری بذارید تا آب بشه .(بن ماری ) مخلوط خامه و شیر رو کم کم به ژلاتین آب شده اضافه کنید بعد از صافی رد کنید تا بافت دسرتون یه دست باشه . پودر نسکافه رو داخل کمی آب جوش حل کنید . شما میتونید کمتر یا بیشتر بریزید نسکافه رو بستگی به ذائقه تون داره . قالبتون رو با مقدار خیلی خیلی کم روغن چرب کنید و موادتون رو بریزید توش . حداقل 6 ساعت بذارید داخل یخچال تا خوب خودشو بگیره . مثل فیلم از قالب جدا کنید و توی ظرف مورد نظر برگردونید . بیسکوییت پتی بور ساده (کرمدار نباشه ) رو آسیاب کنید بعد با الک ریز روی دسر بپاشید . تمام دسر رو بپوشونید . بعد با ضربه دست بیسکوییت اضافی رو بتکونید و تمیزش کنید . به دلخواه تزیین کنید . نوش جان 😋 ❌بیسکوییت ها داخل یخجال نم میکشن پس حداکثر یک ساعت قبل از سرو این مرحله رو انجام بدید ❌ ❌شیر به هیچ عنوان نباید بجوشه ❌ ❌بجای ژلاتین نمیشه از پودر ژله استفاده کرد ❌ ❌دسر رو کم کم 6 ساعت بزارید یخچال ❌ ❌اگر دسرتون روش خشک شد (بخاطر زیاد موندن داخل یخچال ) روش رو خیلی کم آب اسپری کنید ❌ ❌این روش مخملی کردن رو میتونید روی ژله یا بقیه دسر ها هم استفاده کنید ❌❌ دسر هایی که خامه دارن نیاز به جرب کردن قالب ندارن ، من برای محکم کاری چربش کردم ❌ @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم شیرعسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۱۰۰ گرم خامه قنادی ۲۰۰ گرم خامه عسلی ۱۰۰ گرم بیسکویت پتی بور یک بسته ۱۰۰ گرمی پودر ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری دنت نوشیدنی شکلاتی ۱۰۰ گرم شیر یک لیوان طرز تهیه: پودر ژلاتین رو با نصف فنجان آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا شفاف شود وقتی شفاف شد شکلات خرد شده را بهش اضافه کرده و همچنان اجازه میدیم روی حرارت غیر مستقیم باشه تا شکلات در ژلاتین کاملا حل شود. در ظرف بزرگی دنت ،پنیر ماسکارپونه،شیرعسلی،خامه صبحانه و خامه عسلی رو ریخته و همه ی مواد رو با همزن میزنیم بعد یک لیوان شیر پاستوریزه اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم،خامه قنادی رو در ظرفی جداگانه با همزن میزنیم تا فرم بگیرد بعد به موادمون اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم،مخلوط ژلاتین و شکلات رو هم به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم،بیسکویت پتی بور رو با خردکن خرد میکنیم و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و دسر رو داخلش میریزیم و ۵ ساعتی داخل یخچال میذاریم تا دسر خوب ببندد.بهتره از یه قالب ساده استفاده کنید چون این دسر بافت لطیفی داره و به سختی از قالب خارج میشه،اگه از قالب سلیکونی استفاده کردین باید نیم الی یکساعت آخر دسر رو با قالب داخل فریزر بذارید تا دسر تا حدودی یخ بزنه و خارج کردنش از قالب راحتتر باشه. برای مخملی کردن پنج تا بیسکویت پتی بور رو توی غذاساز ریختم و بعد از اینکه پودر شد بهش یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو اضافه کردم و دوباره با غذاساز زدم تا خوب مخلوط بشه بعد با الک ریز پودر مخملی رو روی تمام قسمتهای دسر الک کردم و یک یا دوثانیه روی دسر سشوار گرفتم تا پودر اضافیش جدا بشه و ظرف دسرمو کمی تکون دادم تا پودر مخملیه اضافی توی ظرف خارج بشه و در آخر با دستمال کاغذی نمدار کناره های ظرف دسرمو پاک کردم. دوستان برای مخملی کردن به این روش از رنگهای پودری مارک دکول به جای پودرکاکائو میتونید استفاده کنید. @shirini71
مواد لازم : _سس بشامل غلیظ ۳ فنجان _سینه مرغ پخته شده یک عدد _سیب زمینی پخته شده ۱ عدد _هویج پخته شده یک عدد _نخودفرنگی پخته شده یک فنجان _پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم _سس کچاب ۶ قاشق _نان باگت ۴ عدد _نمک و فلفل به میزان لازم برای تهیه ی این غذا در ابتدا باید سس بشامل رو تهیه کنید که دستورش رو در ادامه گفتم سپس نخودفرنگی ، هویج و سیب زمینی ومرغ را به سس اضافه و مخلوط کنید و کف ظرف فرتون رو چرب کنید و نان ها را در ظرف بچینید. کمی سس کچاب بر روی نان ها زده و سپس مخلوط بشامل و پنیر را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا پنیر ها آب شوند پ.ن : اگر می خواید سطح مواد طلایی شود از گریل فر استفاده کنید نوش جان 😋 .برای تهیه ی سس بشامل: ۱ قاشق غذا خوری کره ۲ قاشق غذا خوری آرد ۱ لیوان شیر ۱۰۰ گرم خامه نمک و فلفل به میزان دلخواه پنیر پیتزا یا پارمزان سس بشامل : در یک قابلمه ی کوچک کره رو آب کرده ، آرد رو اضافه کنید و مثل حلوا کمی سرخ کنید کمی که بوی خامی آرد رفت و داشت تغییر رنگ می داد . خامه رو در یک ظرف با شیر مخلوط کنید و به آرد کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سس غلظت بگیره دقت کنید که برای این غذا لازم که سس تون کاملا غلیظ باشه 😉 @shirini71