#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_نوزدهم_اسفند_ماه👨👦👨👦
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم+1 قاشق آبلیمو
🍋صبحانه : 4 قاشق غذاخوری سرخالی املت
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان چای دارچین و عسل
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+یک کفگیر عدس پلو
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سوپ سبزیجات+ یک کاسه سالاد بدون سس
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود.چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
کیک نسکافه شکلاتی🍇🍇🍇🍇🍇
برای درست کردن کیک نسکافه ابتدا یه لیوان شکر با کمی وانیل وچهار عدد تخم مرغ هشت دقیقه همزدم بعد یه لیوان شیر و نصف لیوان روغن مایع اضافه وهمزدم بعد دو قاشق پودر نسکافه و دو قاشق پودر کاکائو ریختم و همزدم درآخر هم دو لیوان آرد که با یه قاشق بکینگ پودر الک کرده بودم ریختم و با لیسک همزدم و قالبم با روغن جدا کننده(مخلوط دو قاشق روغن ویه قاشق آرد)چرب کردم مواد کیک ریختم داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود ۴۰گذاشتم. بعداز سرد شدن کیک کیک برگردوندم .
برای روی کیک یه قاشق روغن دو قاشق شیر گذاشتم تو ماکرویو گرم که شد دو قاشق شکلات رنده شده یه قاشق پودر کاکائو و یه قاشق پودر نسکافه مخلوط کردم وبه روی کیک ریختم. بعد برش زدم برای تزیین کیک شوکورول خرد شده و کیک ردولت که پودر کرده بودم استفاده کردم .
@shirini71
#حلوا_ویفری😋😋😋
مواد لازم.
125 گرم آرد گندم
75 گرم آرد برنج
60 گرم کره هم دمای محیط
60 گرم پودر قند
75 گرم ویفر پودر شده
100 گرم گردو پودر شده
3 قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه یا 150 گرم شکلات آب شده.
طرز تهیه :، ویفر ها رو آسیاب یا با رنده ریز کنید، مغز گردو رو هم ریز آسیاب کنید. آرد الک شده را با شعله ملایم تفت دهید در این لحظه میتوانید ارد را یک بار دیگر الک کنید و مجددا به تابه برگردانید.
اکنون آرد برنج الک شده را اضافه کنید. مراقب باشید چون آرد برنج خیلی زود میسوزد. آرد برنج را نیز با آرد گندم تفت دهید اکنون وسط آرد را باز کنید و کره کره سریعا شروع به ذوب شدن میکند و جلز و ولز میکند. آردها را با کره مخلوط کنید و بلافاصله تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ویفر پودر شده و پودر قند و پودر گردو را به مواد اضافه کنید. سه قاشق شکلات صبحانه یا 150 گرم شکلات آب شده رو اضافه کرده با پشت قاشق خوب مخلوط کنید تا مواد حالت خمیری و منسجم پیدا کند. قالب را دو الی سه ساعت در یخچال بگذارید تا حلوا کامل ببنددسپس به راحتی از قالب در آورید و به دلخواه تزیین کنید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
#زرشک پلو با مرغ _فوری
ابتدا سینه یا فیله ی مرغ رو برش های کوچک و یک اندازه میزنیم و به مدت دو تا سه ساعت با پیاز (میتوانید از شب قبل مزه دار کنید، اگرم فرصت نداشتید که هیچی)
،کمی آبلیمو و زعفران غلیظ دم کرده و نمک و فلفل مزه دار کرده و در یخچال قرار میدیم.
بعد داخل قابلمه کمی کره ریخته، تکه های مرغ رو همراه پیاز نگینی شده کمی تفت داده و دو تا گوجهفرنگی رنده شده اضافه میکنیم و درِ قابلمه را میزاریم با شعله کم بپزه و مغز پخت بشن. در ظرفی جدا، زرشک و خلال پسته و بادام رو کمی تفت میدیم و سپس به تکه های مرغ اضافه میکنیم. کمی از زعفران دم کرده رو هم روی همه مواد ریخته و با هم مخلوط کرده و با پلو سرو میکنیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
# چیز -کیک_ بلژین
مواد لازم برای لایه زیر
50 گرم شکلات تلخ
25 گرم شکلات شیری
کره 25 گرم
خامه صبحانه دوقاشق غذاخوری پر
عسل یک قاشق غذاخوری پر
بیسکویت پتی بور یک بسته
مغز گردو 15 گرم
لایه پنیری
مواد لازم:
پنیر ماسکارپونه 100 گرم(یا پنیر خامه)
خامه صبحانه 100 گرم
شکر نصف لیوان
شیر 1/4 لیوان
پودرژلاتین 1ق غ پر
آب سرد 1/4 لیوان
وانیل به مقدار کم
برا رویه چیز کیک
ژله به رنگ دلخواه یک بسته
طرز تهیه:
ابتدا کره وشکلات وخامه وعسل رو بنماری میکنیم وقتی شکلات ها کامل حل شد، از روی بخار اب برمیداریم و اجازه میدیم کمی خنک بشه، بیسکوییت خرد شده و مغز گردو رو با مایع شکلاتی اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم.
داخل قالب سلفون میکشیم و مقداری از پایه بیسکوییتی رو توی قالب میریزیم و با قاشق کامل صاف و فشرده اش میکنیم.
پودرژلاتین رو با اب بنماری میکنیم میزاریم کنار تا کمی خنک بشه شکر خامه پنیرخامه ای شیر و وانیل رو با هم مخلوط کرده با همزن هم میزنیم تا شکر دونه هاش حل بشه حالا پودرژلاتین بنماری و خنک شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. به این ترتیب مایه پنیری آماده میشه.
از مواد پنیری روی پایه ی چیز کیک میریزیم. فقط حواستون باشه کل قالب رو با مواد پنیری پر نکنید کمی برای رویه ی میوه اش جا بزارید باشه، قالب رو تو یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره
ژله رو با یک ونیم لیوان آبجوش درست کنید بعد از خنک شدن بریزید رو مواد پنیری بعد بزارید یخچال تا ببنده.
فوقالعاده خوشمزه هس.
نکته.
من از ژله چند میوه درست کردم
و میوه ها رو با شکلات بنماری شده تزیین کردم
نکته.
میتونید ژله رو بابستی درست کنید بعد بریزید روی مواد پنیری
نکته.
میتونید برا روی چیز کیک ژله نریزید بجاش سس پرتغال یا نارنگی درست کنید.
آب پرتغال یا نارنگی 1لیوان
شکر 3-4 ق غ
نشاسته ذرت سه ق م پر
کره خیلی کم
همه مواد رو بجز کره خوب مخلوط کنید بعد بزارید رو گاز هم بزنید تا یه کم غلیظ بشه بعد کره رو اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید بعد سرد شدن بریزید رو مواد پنیری.
لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون 🙏
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پودینگ_موز_با_رویه_مُرنگ
مواد لازم پودینگ:
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه
شیر ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۴ قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه یک عدد ۲۰۰ گرمی
زعفران دمکرده غلیظ ۲ قاشق چایخوری
موز ۳عدد حلقه شده
بیسکوییت پتی بور ساده به میزان لازم
مواد لازم مُرنگ:
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
شکر دانه ریز ۱ پیمانه
آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.شیر سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم برده و کمی هم بزنید.
مخلوط زرده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسد.قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد. خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا هم دمای کرم شود و نبرد.
ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب کنید کمی از کرم در ظرف بریزید روی کرم را با بیسکوییت بپوشانید سپس یک ردیف موز روی بیسکوییتها بچینید. روی موزها را با کرم بپوشانید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایه آخر کرم باشد.
مرنگ آماده را روی کرم بریزید و با قاشق مدل دهید یا در قیف با ماسوره بریزید و روی کرم را با شکوفه های مرنگ بپوشانید. حرارت بالای فر را روشن کنید و ظرف پودینگ را برای ۵ دقیقه زیر گریل بگذارید تا روی مرنگ کمی رنگ بگیرد.
من پوینگ را در ظرفهای شیشه ای درست کردم تا نمای بهتری از دسر داشته باشم بعد از اینکه روی پودینگ را با شکوفه های مرنگ پوشاندم به وسیله دستگاه تورچ که مثل فندک عمل میکنه و حرارت ملایمی بیرون میده روی شکوفه ها رو با شعله تورچ کمی طلایی کردم.
این وسیله رو میتونید از لوازم قنادی معتبر تهیه کنید. اگر تورچ داشته باشید لازم نیست برای طلایی شدن مرنگ ظرف پودینگ رو زیر گریل فر بذارید در صورتیکه بخواید مرنگ رو در فر طلایی کنید حتما باید پودینگ رو در ظرفی تهیه کنید که بشه تو فر گذاشت هر چند زمانش خیلی کوتاهه ولی باید مقاومت کافی رو داشته باشه.
برای تهیه مرنگ ابتدا باید سفیده تخم مرغ رو در ظرفی تمیز و عاری از هر گونه چربی و رطوبت بریزید پره های همزن هم حتما تمیز و خشک باشند موقع جدا کردن سفیده و زرده دقت کنید از زرده تخم مرغ داخل سفیده نره چون سفیده پف خوبی نخواهد داشت.
با دور تند همزن شروع کنید به زدن سفیده تا خوب پف کنه و اگر کاسه رو برگردونید از ظرف نریزه، حالا شکر دانه ریز رو کم کم اضافه کنید، وانیل و آب لیمو رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا براق بشه و جای پره ها روی سفیده بمونه و شکلشو حفظ کنه
مرنگ آماده رو توی قیف با ماسوره ستاره ای بریزید و روی پودینگ رو با شکوفه های مرنگ پر کنید سپس با تورچ یا زیر گریل فر روی مرنگ رو حرارت بدید تا طلایی بشه و رنگ بشه😍
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
@shirini71
سالادسيب زمینی و شويد قالبی
سیب زمینی 4عدد
ماست چکیده: 5قاشق غذا خوری
شوید :یه ليوان
نمک و فلفل سیاه
سس مایونز یه قاشق غ(می تونید بدون سس هم درست کنید)
پیاز قرمز کوچک یه عدد(من پياز نزدم) :)
ليموي تازه و روغن زیتون هم من ریختم
شوید ها رو خورد کردم لزومی نداره خیلی ریز خورد بشه
چیزی که مهمه اينه که شوید ها تازه باشه
سیب زمینی ها رو پختم (آبپز، بخارپز،کبابی ) با هر روشی که دوست داشتیم
البته از نظر من کبابی ش خوشمزه تر میشه (داخل مایکروفر)
سیب زمینی ها رو نگينی خورد کردم
پیاز ها رو خیلی ریز خورد بشه
بعد ماست و سس و آ ب ليموي تازه و روغن زیتون و نمک و فلفل رو روش ريختم
بعد با دو تا قاشق بزرگ طوری که سیب زمینی ها له و لورده نشن سالاد رو مخلوط کردم چاشنيش هم تنظیم کردم داخل یه طرف ریختم و با پشت قاشق صافش کردم و تو دیس برگردوندم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاناکوتا_نسکافه_ایی_مخملی
#دسر_مجلسی
شیر 4 لیوان
خامه 200 گرمی (از این صورتیا )
شکر 10 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه تون میتونید مقدارش رو کم یا زیاد کنید )
پودر ژلاتین 4 قاشق غذا خوری
پودر نسکافه آماده یک بسته
نصف لیوان آب سرد
پتی بور یک بسته
شکر و شیر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا شکر تو شیر گرم حل بشه (نباید بجوشه و زیاد داغ باشه )
خامه رو روی بخار کتری آب کنید ، بعد شیر گرم رو کم کم بهش اضافه کنید .
پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید تا اسفنجی بشه سپس روی بخار کتری بذارید تا آب بشه .(بن ماری )
مخلوط خامه و شیر رو کم کم به ژلاتین آب شده اضافه کنید بعد از صافی رد کنید تا بافت دسرتون یه دست باشه .
پودر نسکافه رو داخل کمی آب جوش حل کنید .
شما میتونید کمتر یا بیشتر بریزید نسکافه رو بستگی به ذائقه تون داره .
قالبتون رو با مقدار خیلی خیلی کم روغن چرب کنید و موادتون رو بریزید توش .
حداقل 6 ساعت بذارید داخل یخچال تا خوب خودشو بگیره .
مثل فیلم از قالب جدا کنید و توی ظرف مورد نظر برگردونید .
بیسکوییت پتی بور ساده (کرمدار نباشه ) رو آسیاب کنید بعد با الک ریز روی دسر بپاشید .
تمام دسر رو بپوشونید .
بعد با ضربه دست بیسکوییت اضافی رو بتکونید و تمیزش کنید .
به دلخواه تزیین کنید .
نوش جان 😋
❌بیسکوییت ها داخل یخجال نم میکشن پس حداکثر یک ساعت قبل از سرو این مرحله رو انجام بدید
❌ ❌شیر به هیچ عنوان نباید بجوشه
❌ ❌بجای ژلاتین نمیشه از پودر ژله استفاده کرد
❌ ❌دسر رو کم کم 6 ساعت بزارید یخچال
❌ ❌اگر دسرتون روش خشک شد (بخاطر زیاد موندن داخل یخچال ) روش رو خیلی کم آب اسپری کنید
❌ ❌این روش مخملی کردن رو میتونید روی ژله یا بقیه دسر ها هم استفاده کنید
❌❌ دسر هایی که خامه دارن نیاز به جرب کردن قالب ندارن ، من برای محکم کاری چربش کردم ❌
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_هانیسکو
#دسر_مخملی
مواد لازم:
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
شیرعسلی نصف قوطی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
خامه عسلی ۱۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور یک بسته ۱۰۰ گرمی
پودر ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری
دنت نوشیدنی شکلاتی ۱۰۰ گرم
شیر یک لیوان
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو با نصف فنجان آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا شفاف شود وقتی شفاف شد شکلات خرد شده را بهش اضافه کرده و همچنان اجازه میدیم روی حرارت غیر مستقیم باشه تا شکلات در ژلاتین کاملا حل شود.
در ظرف بزرگی دنت ،پنیر ماسکارپونه،شیرعسلی،خامه صبحانه و خامه عسلی رو ریخته و همه ی مواد رو با همزن میزنیم بعد یک لیوان شیر پاستوریزه اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم،خامه قنادی رو در ظرفی جداگانه با همزن میزنیم تا فرم بگیرد بعد به موادمون اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم،مخلوط ژلاتین و شکلات رو هم به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم،بیسکویت پتی بور رو با خردکن خرد میکنیم و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و دسر رو داخلش میریزیم و ۵ ساعتی داخل یخچال میذاریم تا دسر خوب ببندد.بهتره از یه قالب ساده استفاده کنید چون این دسر بافت لطیفی داره و به سختی از قالب خارج میشه،اگه از قالب سلیکونی استفاده کردین باید نیم الی یکساعت آخر دسر رو با قالب داخل فریزر بذارید تا دسر تا حدودی یخ بزنه و خارج کردنش از قالب راحتتر باشه.
برای مخملی کردن پنج تا بیسکویت پتی بور رو توی غذاساز ریختم و بعد از اینکه پودر شد بهش یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو اضافه کردم و دوباره با غذاساز زدم تا خوب مخلوط بشه بعد با الک ریز پودر مخملی رو روی تمام قسمتهای دسر الک کردم و یک یا دوثانیه روی دسر سشوار گرفتم تا پودر اضافیش جدا بشه و ظرف دسرمو کمی تکون دادم تا پودر مخملیه اضافی توی ظرف خارج بشه و در آخر با دستمال کاغذی نمدار کناره های ظرف دسرمو پاک کردم.
دوستان برای مخملی کردن به این روش از رنگهای پودری مارک دکول به جای پودرکاکائو میتونید استفاده کنید.
@shirini71
#پیتزا_نون_باگت
مواد لازم :
_سس بشامل غلیظ ۳ فنجان
_سینه مرغ پخته شده یک عدد
_سیب زمینی پخته شده ۱ عدد
_هویج پخته شده یک عدد
_نخودفرنگی پخته شده یک فنجان
_پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
_سس کچاب ۶ قاشق
_نان باگت ۴ عدد
_نمک و فلفل به میزان لازم
برای تهیه ی این غذا در ابتدا باید سس بشامل رو تهیه کنید که دستورش رو در ادامه گفتم سپس نخودفرنگی ، هویج و سیب زمینی ومرغ را به سس اضافه و مخلوط کنید و کف ظرف فرتون رو چرب کنید و نان ها را در ظرف بچینید. کمی سس کچاب بر روی نان ها زده و سپس مخلوط بشامل و پنیر را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا پنیر ها آب شوند
پ.ن : اگر می خواید سطح مواد طلایی شود از گریل فر استفاده کنید
نوش جان 😋
.برای تهیه ی سس بشامل:
۱ قاشق غذا خوری کره
۲ قاشق غذا خوری آرد
۱ لیوان شیر
۱۰۰ گرم خامه
نمک و فلفل
به میزان دلخواه پنیر پیتزا یا پارمزان
سس بشامل : در یک قابلمه ی کوچک کره رو آب کرده ، آرد رو اضافه کنید و مثل حلوا کمی سرخ کنید کمی که بوی خامی آرد رفت و داشت تغییر رنگ می داد . خامه رو در یک ظرف با شیر مخلوط کنید و به آرد کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سس غلظت بگیره دقت کنید که برای این غذا لازم که سس تون کاملا غلیظ باشه 😉
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا زینب کبری
#گیف 🎬
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیستم_اسفند_ماه🦑🦑
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 1 عدد تخم مرغ آبپز +یک لیوان آب پرتقال طبیعی
🍋یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + 1 تکه شکلات تلخ
🍋پیش از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد هویج
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + ۲ تکه فیله مرغ آب پز همراه با سبزیجات کرفس و هویج و نخود
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد بیسکوییت یا 1 عدد خرما
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 خورشت خوری سر خالی عدسی
🍋بعد از شام یک عدد خرما
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی شود و پنج دقیقه طناب زدن
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام به دوستای مهربونم 🌹مربای هویج درست کردمجاتون سبز سبز🌿.🌹
#مربای هویج
هویج پاک کرده و رنده شده نیم کیلو
شکر ۶۰۰ گرم
آب سه لیوان
گلاب نصف استکان ( من سه ق غ خوری زدم )
آبلیمو دو قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده مقداری
هل و خلال پسته در صورت تمایل ( من فقط خلال پسته زدم اونم به مقدار کم )
اول هویج ها رو پاک کردم و با رنده ریز رنده کردم دو تا از هویج ها رو رنده درشت کردم وزن کردم شد نیم کیلو چون نیم کیلو هویج لازم داشتیم
هویج ها رو ریختم تو یه قابلمه ( من تو قابلمه روحی یا همون رویی پختم ) هویج ها را بدون آب تو قابلمه گذاشتم رو حرارت تا کمی تغییر رنگ بده فقط مواظب باشید هویج هاتون ته نگیره
بعد ازاینکه کمی تغییر رنگداد دو لیوان آب اضافه کردم و گذاشتم جوش اومد بعد شعله رو خیلی کم کردم تو یه قابلمه دیگه یک لیوان آب ریختم کل شکر رو یدفعه ریختم توش و گذاشتم بجوشه به مدت ۵ دقیقه گلاب رو بهش اضافه کردم چند جوش زد خاموش کردم و بعد شهد رو به هویج های در حال پخت اضافه کردم با شعله کم گذاشتم بپزه و قوام بیاد شعله گاز مثل مواقعی که برنج رو دم میزاریم همون حالت گذاشتم نیم ساعت آخر کمی زعفران دم کرده اضافه کردم به مربام و آخرای پخت مربا آبلیمو زدم چند جوش که زد گاز رو خاموش کردم و خلال پسته کمی توش ریختم خلال پسته را اواخر پخت اضافه میکنیم تا رنگ خلال پسته عوض نشه
نکته : مربای هویج به مدت دو ساعت زمان پخت لازم داره درب قابلمه موقع پخت مربا هویج اصلا نبندید بزارید باز بمونه
مربای هویج باید کمی شربتش رقیق باشه وقتی که گاز رو خاموش کردید واسه اینکه مربا بعد از سرد شدن سفت میشه
نکته : اگه مرباتون خوب نپزه ، خوب قوام نیومده باشه ، شکرش کم باشه مرباتون در این حالت ها کپک میزنه
اگه مرباتون بیش از اندازه بجوشه مرباتون شکرک میزنه اگه مرباتون شکرک زد کمی آبجوش و آبلیمو بهش بزنید بزارید چند جوش بزنه روگاز بعد خاموش کنید شکرک مرباتون درست ميشه
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوای_مجلسی_رولتی
حلوارو کامل داغ ب کمک پالت روی نون بستنی ب قطر نیم سانت میکشیم و تمام سطحو یک سان میکنیم.
چون حلوا داغ بوده نون بستنی رو کامل نرم کرده و مطابق فیلم ب راحتی رول میشه.
بعد از رول کردن دااخل فریزر ب مدت ۲ ساعت قرار میدیم.
و با یک چاقو تیز با دقت و حوصله برشهای ب اندازه دلخواه میزنیم .
حلوای بسیار شیک و لذیذی هست
مواد لازم:
آرد سفید : 125 گرم
آرد برنج 125: گرم
آرد نخودچی : 125 گرم
شکر : 3 پیمانه
آب : 3 پیمانه
روغن مایع : 200 گرم
کره : 25 گرم
گلاب : نصف پیمانه
محلول زعفران : 3 قاشق سوپخوری
طرز پخت:
اول شهد رو آماده می کنیم.... آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم...بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم
خب اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده... بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم
بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه..چون آرد نخودچی زودی می سوزه
هرکدوم آرد ها رو 15 دقیقه ولی نخود چی رو 10 دقیقه کافیه تفت بدیم...بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت
کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم..از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین... حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوهای روشن دربیاد تفت می دیم...این مقدار روغن برای آرد من زیاد بود و من دقت نکردم و همه رو ریختم همون اول
تند تند هم می زنیم تا نسوزه ...بارها هم گفتم چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین...کمی از اون رو توی پیشدستی
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_لواش_خانگی
چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواشهایی که خمیر مایه دارن 1 ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد
مواد لازم:
آرد :2 پیمانه تقریبا
اب:3/4 پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن: 4 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری
طرزتهیه:
همه مواد خشک را اضافه میکنیم وسط مواد خشک را گود میکنیم و روغن اضافه میکنیم ، بعد اب ولرم را اضافه میکنیم
اب رو گرم میکنیم نباید داغ بشه فقط کمی گرم بشه کافی هست، بعد کم کم به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
تا خمیر یک دست به دست بیاید , خمیر باید نرم و لطیف باشه اگر اردتون زیاد باشه یا آبتون کم خمیرتون سفت میشه و در نتیجه نونهاتون خشک خواهد شد
اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم بهش ارد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشه
حدود 30 دقیقه روش رو یه پارچهی نم دار می ندازیم تا خمیر ور بیاد،
بعد از30 دقیقه از خمیر گلولههای اندازهٔ نارنگی بر میداریم و کنار میذاریم
سطح کارمون را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلولهها را باز میکنیم
تا جایی که میتونید خمیر را با وردنه نازک کنید
ماهی تابه تفلون یا چدن را داغ کنید و خمیر رو بپزید البته بدون روغن
ماهی تابه باید داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط و دیگه کم و زیادش نکنید بعد خمیر رو بندازید توی ماهی تابه
میبینید که خمیر شروع میکنه به حباب زدن های ریز و درشت
اگر نونهاتون مثل عکس موقع پخت حباب نزد پس خمیرتون سفت شده و نونهاتون خیلی سفت میشه بهتر هست ادامه ندید و خمیر رو مستقیم به سطل اشغال هدایت کنید
وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه ای شد و خالهای قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگه خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه نون هم بپزه
نانها وقتی که خالهای قهوهای به خود گرفتن یعنی پختن
نکته مهم اینکه بلا فاصله بعد پخت و خنک شدن نانها, انها را داخل جا نونی بگذارید تا خشک نشود
اگر بعد پخت نانها احساس کردید که خشک هستند نگران نباشید اگه در جا نونی بگذارید بعد 2-3 ساعت کاملا نرم میشوند
میتونید نان ها رو درون پارچه و پلاستیک به مدت چند روز نگه دارید و استفاده کنید
@shirini71
✅گز آردي😋
✍مواد لازم
شکر یک دوم پیمانه
گلوکز یک چهارم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد
پسته پنجاه گرم
آرد سفید مقداری
🍜طرز تهیه
سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا پف كنه
شکر و گلاب رو مخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه وقتی غلظت گرفت گلوکز رو اضافه کنید و دوباره رو حرارت بزارید با حرارت ملایم تا شهد غلیظی بدست بیاد حدود ٥دقيقه در حدی که وقتی بین دو تا انگشت تست کردیم کشدار و نخدار بشه
به این مرحله که رسید مقداری از شهد داخل سفیده میریزیم و هم میزنیم بعد کل سفیده رو داخل شهد میریزیم با دور تند همزن رو حرارت مخلوط سفیده و شهدو میزنیم حدود پنج دقیقه تا دوباره حجم بگیره
وقتی کاملا حجم گرفت و سفت شد همزن رو خاموش میکنیم و دوباره رو حرارت ملایم شروع به همزدن میکنیم حواستون باشه ته نگیره و مدام هم بزنید
مواد کااملا سفت میشه و از کنار جمع میشه و وسط قرار میگیره به این مرحله رسید از حرارت بردارید و پسته یا هر مغز دیگه دوست دارید اضافه كنيد
خوب حالا قالب مورد نظر رو کفشو یه لایه ارد بریزيد
میتونی مدلهای مختلفي داخل ارد بغلطونید
گزها رو داخل ظرف دربسته و داخل یخچال بزارید پانزده تا نیم ساعت قبل سرو از یخچال خارج کنید.
@shirini71
#شامی_گوجه_فرنگی
۳ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده ریز کردم وابشو گرفتم ویک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم و۳۵۰ گرم گوشت چرخکرده و۲ عدد گوجه فرنگی متوسط رنده شده (لازم نیست اب گوجه فرنگی رنده شده رو بگیریم )و۲ قاشق غذا خوری ارد و۲ قاشق غذا خوری ارد سوخاری ۱قاشق غذا خوری رب فلفل شیرین ویک عدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وادویه کاری ویه کوچولو زیره همه رو مخلوط کردم وخوب ورز دادم وتو دستم شکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم
انشالله شماهم درست کنید ولذت ببرید
@shirini71