eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
۱. به کاهش وزن کمک می‌کند ۲. به درمان آکنه کمک می‌کند ۳. برای دوران بارداری مفید است ۴. به درمان سرطان کمک می‌کند ۵. وضعیت سلامت پوست و مو را بهبود می‌بخشد ۶. می‌تواند به درمان دیابت کمک کند ۷. میزان انرژی و هشیاری را تقویت می‌کند ۸. به کاهش التهاب‌ کمک می‌کند ۹. برای کلیه‌ها مفید است ۱۰. وضعیت سلامت کبد را بهبود می‌بخشد ۱۱. برای قلب مفید است ۱۲. برای دندان مفید است ۱۳. وضعیت سلامت دستگاه تناسلی را بهبود می‌بخشد ۱۴. برای درمان کم‌کاری تیروئید مفید است ۱۵. می‌تواند حافظه را تقویت کند ۱۶. ضد پیری است ۱۷. به هضم غذا کمک می‌کند ۱۸.به کاهش فشار خون کمک می‌کند ۱۹. خاصیت ضد باکتریایی دارد ۲۰. درمان خوبی برای سر درد است ۲۱. به رفع سیاهی دور چشم کمک می‌کند ۲۲. باعث رفع پف زیر چشم می‌شود ۲۳. به کاهش علایم سندوم پیش از قاعدگی کمک می‌کند ۲۴. منجر به بهبود خلق و خو می‌شود ۲۵. چربی خون را کاهش می‌دهد @shirini71
اول دو لیوان شیر ویک لیوان شکر یه ذره بیشتر( مثلا ۲قاشق غذاخوری) اونم باز بسته به ذائقتون داره اگه زیاد شیرین دوس ندارین همون یک لیوان شکر✋ میزاریم روحرارت تا شکرش حل شه وبعد زعفرون دم کرده بهش اضافه ودرآخر نصف لیوان گلاب . حالا یک لیوان آرد رو الک کرده حدود ۱۵دقیقه میزاریم رو حرارت ملایم وبعد نصف لیوان روغن مایع ویک قاشق غذاخوری کره ومجددا یه ۵دقیقه دیگه تفت میدیم وشهد رو آروم آروم بهش اضافه خوب باقاشق چوبی هم می زنیم تاحلوا یه قسمت جمع شه وحالا مدل گهواره ای تکونش میدیم تابه روغن بیوفته وشد دلبر بالا👆😍 @shirini71
🥙 👌🏼😋 🍲نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد برای چاشنی کنار غذا از نارنج تازه استفاده کنید. دوستان اگرعطر و طعم سیررو داخل غذا دوست دارین پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید وبا برنج ایرانی نوش. @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🔴حتما موادتون رو مرتب هر از چند باری هم بزنین ، مثلا سه ، چهار تا که شیرینی رو سرخ کردین ، با قاشق موادتون رو مرتب هم بزنین ،به خاطر اینکه داخل مواد نشاسته هستش وبه مرور ته نشین میشه ، ممکنه که شما نصف کمتر مواد رو پختین اما وقتی می خواین قالب رو داخل مواد بزنین دیگه نمیشه و موادتون نصف بیشترش هدر میره ، این کار باعث میشه که موادتون خراب نشه و کلی شیرینی درست کنین 🔴گرم بودن قالب و روغن مهمه ، قالبتون اگه گرم نباشه و سرد باشه اگه به مواد بزنین بهش نمی چسبه . اگه قالبتون خیلی داغ باشه موادتون بهش نمی چسبه و داخل موادتون میپزه . ممکنه اولش چند تای اول رو خراب کنین ولی کم کم دستتون میاد وشیرینها خوب در میاد 🔴شیرینی ها رو بعد از پخت روی هم قرار ندین تا حالت خمیری نشه,برای زیبایی کار روشو می تونید پودر قند یا پودر قند الک شده بپاشید مایع شیرینی پنجره ایی رو می تونید چند رنگ در بیاریید که شیرینهای رنگی رنگی داشته باشی 🔴قالبهای شیرینی پنجره ایی با تنوع طرحهای زیادی تو بازار موجوده که هرکدوم یه شکل شیرینی بهتون میدن 🔴برای نگهداری نان پنجره ای باید آن را در ظرف شیشه ای با درب محکم به دور از نور یا داخل یخچال یا خارج از آن در جای خنک می توان تا 10 روز نگه داشت. @shirini71
دوستانی که قالب شیرینی پنجره ایی رو ندارن می تونند مایع شیرینی پنجره ایی رو تو قیف بریزن و مثل زولبیا تو تابه درست کنن و بعد از سرد شدن روش رو با پودر قند,تزیین کنند @shirini71