دوستانی که قالب شیرینی پنجره ایی رو ندارن می تونند مایع شیرینی پنجره ایی رو تو قیف بریزن و مثل زولبیا تو تابه درست کنن و بعد از سرد شدن روش رو با پودر قند,تزیین کنند
@shirini71
#شیرینی_پنجره_ایی_چند_رنگ
#کلیپ_آموزشی👆
می تونید به مایع شیرینی پنجره ایی زعفرون,پودر کاکاعو, یا پودر و آب لبو ,ویا رنگهای مجاز خوراکی اضافه کنید تا نون پنجره ایی رنگی رنگی داشته باشید
@shirini71
#نان_پنجره_ایی_بدون_نشاسته
#بدون_فر
مواد لازم:
تخم مرغ. ۲ عدد
آب. ۱ قاشق غذاخوری
روغن. ۲ قاشق غذاخوری
شکر. ۱.۵ قاشق غذاخوری
آرد. ۱ و ۱ چهارم پیمانه
نمک. نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر. نصف قاشق چایخوری
وانیل. ۱ قاشق چایخوری
شیر. ۱ پیمانه
برای تزیین:
شکر. ۱ پیمانه
دارچین. ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.سپس از الک رد کنید.
روغن را داغ کنید.قالب نان پنجره ای را داخل روغن داغ چند ثانیه نگه دارید.بعد داخل مایه نان پنجره ای بزنید و دوباره داخل روغن نگه دارید تا چند ثانیه و بعد قالب را تکان دهید تا مواد از آن جداشود.وقتی رنگ شیرینی کمی طلایی شد ٬ شیرینی ها آماده است.شیرینی ها روی دستمال یا کاغذ روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و شیرینی ها را داخل آن بغلتانید.
ترجمه
@shirini71
#چاکلت_فاندانت
برای۳ نفر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
شکلات خرد شده ۹۰ گرم
کره ۷۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق چای خوری
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
نمک نوک انگشت
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
کره برای چرب کردن دور قالب به مقدار لازم
۱- قالب ها را کاملا با کره چرب کنید.
۲- تخم مرغ ها، زرده ها و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شده کاملا پوک و سبک شوند.
۳- شکلات را به روش بن_ماری ذوب کنید. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت شکلات ذوب شود.
۴- مخلوط شکلات مذاب خنک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید. پودر کاکائو را داخل مواد الک کرده مخلوط کنید. آرد الک شده و نمک را هم اضافه کنید در انتها وانیل را اضافه کنید.
۵- مواد را به طور مساوی بین قالب ها تقسیم کنید. قالب ها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرارر دهید. فر را روی 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.
۶- قالب ها را داخل ظرفی قرار داده تا نیمه قالب ها داخل ظرف بزرگتر آب بریزید. کیک ها را داخل فر به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید. دقت کنید این کیک را نباید زیاد پخت
@shirini71
#ساقه_طلایی_خونگی
@shirini71😍😍
۵ لیوان (۴۵۰ گرم) آرد کامل گندم
اگه خواستین سبوس بهش بزنین هموزنش از مقدار آرد نوشته شده کم کنید.
(بنظر من ۱ ق غ سبوس خوبه براش).
من نداشتم نزدم
(۲۰۰گرم) ۱ لیوان سرخالی کره
۱/۲(۶۴گرم) لیوان شکر آسیاب شده
طرزتهیه_
شکرپودرشده
۱/۵ق غ پودر نشاسته
۱۰تا۸ قاشق ق غ شیر(کم کم اضافه کنید که خمیر شل نشه، بسته به جنس آرد ،متغیره)
۱/۲ق چ نمک
۲ق چ بیکینگ پودر
مواد خشک رو مخلوط و الک میکنیم و کره سرد را ریز خرد کرده به مواد اضافه میکنیم با دست مخلوط میکنیم تا شبیه آرد سوخاری شود.
شیر را اضافه میکنیم و خمیر بیسکویت را ورز میدهیم تا حالت خمیر بگیرد(زیاد ورز دادن نمیخواد همینکه شکل گرفت حله)
روی میز را کمی چرب میکنیم و خمیر را به قطر نیمسانت پهن میکنیم (به وردنه آرد بزنید که نچسبه).
قالب بزنید و سوراخش کنید و در دمای۱۷۵ س /۳۵۰ فارنهایت ۱۵ دقیقه طبقه وسط فر