eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
**نان استفاده شده نان لواش است و محتویات داخل رول ژامبون مرغ، خیارشور، گوجه، کاهو و پنیر ورقه ای است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ 🍜اسپاگتي با پنير چدار اين اسپاگتي ،نزديك به ماكاروني خودمونه و فقط دو تا تفاوت داره.اوليش اينكه ما اسپاگتي رو دَم نميكنيم و دوميش كه در اين دستور هست،اينه كه روش پنير چدار (يا پنير تُست يا گودا ورقه اي) ميريزيم و ميذاريم داخل فر.ولي شما ميتونيد ماكاروني رو مثل هميشه كه درست ميكنيد،دم بذاريد و بعد روش پنير بريزيد و سرو كنيد. 🍝طرز تهيه: يك بسته اسپاگتي يا ماكاروني رشته اي نازك رو طبق دستور روي پاكت،آبكش كنيد. سس رو درست كنيد:يدونه پياز متوسط رو تفت بديد و وقتي سبك شد،حدود سيصد گرم گوشت چرخكرده بهش اضافه كنيد و تفت بديد،رنگ گوشت كه تغيير كرد،دو قاشق فلفل دلمه خرد شده(اختياري)،نمك و فلفل سياه و زردچوبه اضافه كنيد و بعدش دو ق رب گوجه فرنگي.يكم كه تفت داديد،يك ليوان گوجه فرنگي رنده شده+ نصف ليوان ذرت پخته+نصف ليوان نخودفرنگي پخته+يك و نيم ليوان قارچ كه قبلا تفت داديد و آبش جمع شده اضافه كنيد.سس كه يكم جوشيد و غليظ شد، اسپاگتي رو هم بريزيد.خوب مخلوط كنيد بعد تركيب اسپاگتي و سس رو داخل ظرف مناسب فر كه ميشه داخلش سرو هم كرد بريزيد و روش كمي آويشن و پنير چدار بريزيد و يك ربع تا بيست دقيقه داخل فر صد و هفتاد و پنج درجه بذاريد.ميتونيد پنير پيتزا هم جايگزين كنيد . اگر فر نداريد،پنير رو روي اسپاگتي كه در تابه هست بريزيد و در تابه رو بذاريد و روي شعله ملايم بذاريد يك ربع بپزه. دقت كنيد كه در نهايت اسپاگتي نبايد آبدار باشه و سس بايد جذب شده باشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸 رژیم روز بیست و ششم ماه رمضان 🌸🌙 🌞افطاری: 1 لیوان شیر🥛 گرم + 2 عدد خرما + 2 کف دست نان🥐 سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل🍯 + سبزی🥗 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 8 قاشق غذاخوری عدس پلو + یک پیاله ماست🥣 + سالاد🥗 🌓شام تا سحر: 3 عدد میوه🍉 + 5 عدد مغز 🥜+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو🍹 🌔سحری: 3 کف دست نان🥐 سنگک یا بربری + یک کاسه عدسی + لیمو🍋 ترش تازه + سبزی🥗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارد قنادی......... ۴ ق غ شیر.............. 2پیمانه اسانس دلخواه.........۱-۲ قطره روغن صاف........1ونیم قاشق غذاخوری شکر............ ۶ق غ نشاسته..........۱/۲ ق غ گلوکز.........۱ق م وانیل......... نوک قاشق چایخوری به دو روش اماده میشود . ✍روش اول ابتدا آرد و شیر و شکرو روغن و نشاسته رو مخلوط کنید روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. در مرحله اخر گلوکز و اسانس رو اضافه کرده قاطی کنید اجازه دهید خنک شود بعد استفاده کنید . ✍روش دوم شیر و با نصف شکر بزارید بجوشه بعد جوش امدن بقیه شکر و نشاسته وارد و قاطی کنید و کم کم به شیر اضافه کنید هم بزنید تا کرم شکل شود ازروی حرارت بردارین و گلوکوز و اسانس و بهش اضافه کنید نکته: ✍گلوکز جایگزین ندارد . ✍ماندگاری این کرمفیل داخل یخچال نهایتا یک ماه ✍هر رنگی که دوست دارین میتونید استفاده کنید ✍جایگزین روغن صاف روغن جامد یا روغن محلی ✍اگر بخواهید کاکائویی شود به شیر پودر کاکائو اضافه کنید . ✍من زعفران و یکم رنگ سبز زدم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا