#فینگرفود_رول_لواش
**نان استفاده شده نان لواش است و محتویات داخل رول ژامبون مرغ، خیارشور، گوجه، کاهو و پنیر ورقه ای است.
@shirini71
🍜اسپاگتي با پنير چدار
اين اسپاگتي ،نزديك به ماكاروني خودمونه و فقط دو تا تفاوت داره.اوليش اينكه ما اسپاگتي رو دَم نميكنيم و دوميش كه در اين دستور هست،اينه كه روش پنير چدار (يا پنير تُست يا گودا ورقه اي) ميريزيم و ميذاريم داخل فر.ولي شما ميتونيد ماكاروني رو مثل هميشه كه درست ميكنيد،دم بذاريد و بعد روش پنير بريزيد و سرو كنيد.
🍝طرز تهيه: يك بسته اسپاگتي يا ماكاروني رشته اي نازك رو طبق دستور روي پاكت،آبكش كنيد.
سس رو درست كنيد:يدونه پياز متوسط رو تفت بديد و وقتي سبك شد،حدود سيصد گرم گوشت چرخكرده بهش اضافه كنيد و تفت بديد،رنگ گوشت كه تغيير كرد،دو قاشق فلفل دلمه خرد شده(اختياري)،نمك و فلفل سياه و زردچوبه اضافه كنيد و بعدش دو ق رب گوجه فرنگي.يكم كه تفت داديد،يك ليوان گوجه فرنگي رنده شده+ نصف ليوان ذرت پخته+نصف ليوان نخودفرنگي پخته+يك و نيم ليوان قارچ كه قبلا تفت داديد و آبش جمع شده اضافه كنيد.سس كه يكم جوشيد و غليظ شد، اسپاگتي رو هم بريزيد.خوب مخلوط كنيد بعد تركيب اسپاگتي و سس رو داخل ظرف مناسب فر كه ميشه داخلش سرو هم كرد بريزيد و روش كمي آويشن و پنير چدار بريزيد و يك ربع تا بيست دقيقه داخل فر صد و هفتاد و پنج درجه بذاريد.ميتونيد پنير پيتزا هم جايگزين كنيد .
اگر فر نداريد،پنير رو روي اسپاگتي كه در تابه هست بريزيد و در تابه رو بذاريد و روي شعله ملايم بذاريد يك ربع بپزه.
دقت كنيد كه در نهايت اسپاگتي نبايد آبدار باشه و سس بايد جذب شده باشه.
@shirini71
🌙🌸 رژیم روز بیست و ششم ماه رمضان 🌸🌙
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + 2 عدد خرما
+ 2 کف دست نان🥐 سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل🍯 + سبزی🥗
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
8 قاشق غذاخوری عدس پلو + یک پیاله ماست🥣 + سالاد🥗
🌓شام تا سحر:
3 عدد میوه🍉 + 5 عدد مغز 🥜+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو🍹
🌔سحری:
3 کف دست نان🥐 سنگک یا بربری + یک کاسه عدسی + لیمو🍋 ترش تازه + سبزی🥗
@shirini71
#کرمفیل
ارد قنادی......... ۴ ق غ
شیر.............. 2پیمانه
اسانس دلخواه.........۱-۲ قطره
روغن صاف........1ونیم قاشق غذاخوری
شکر............ ۶ق غ
نشاسته..........۱/۲ ق غ
گلوکز.........۱ق م
وانیل......... نوک قاشق چایخوری
به دو روش اماده میشود .
✍روش اول
ابتدا آرد و شیر و شکرو روغن و نشاسته رو مخلوط کنید
روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود.
در مرحله اخر گلوکز و اسانس رو اضافه کرده قاطی کنید اجازه دهید خنک شود بعد استفاده کنید .
✍روش دوم
شیر و با نصف شکر بزارید بجوشه
بعد جوش امدن بقیه شکر و نشاسته وارد و قاطی کنید و کم کم به شیر اضافه کنید هم بزنید تا کرم شکل شود ازروی حرارت بردارین و گلوکوز و اسانس و بهش اضافه کنید
نکته:
✍گلوکز جایگزین ندارد .
✍ماندگاری این کرمفیل داخل یخچال نهایتا یک ماه
✍هر رنگی که دوست دارین میتونید استفاده کنید
✍جایگزین روغن صاف روغن جامد یا روغن محلی
✍اگر بخواهید کاکائویی شود به شیر پودر کاکائو اضافه کنید .
✍من زعفران و یکم رنگ سبز زدم
@shirini71