eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸 رژیم روز بیست و ششم ماه رمضان 🌸🌙 🌞افطاری: 1 لیوان شیر🥛 گرم + 2 عدد خرما + 2 کف دست نان🥐 سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل🍯 + سبزی🥗 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 8 قاشق غذاخوری عدس پلو + یک پیاله ماست🥣 + سالاد🥗 🌓شام تا سحر: 3 عدد میوه🍉 + 5 عدد مغز 🥜+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو🍹 🌔سحری: 3 کف دست نان🥐 سنگک یا بربری + یک کاسه عدسی + لیمو🍋 ترش تازه + سبزی🥗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارد قنادی......... ۴ ق غ شیر.............. 2پیمانه اسانس دلخواه.........۱-۲ قطره روغن صاف........1ونیم قاشق غذاخوری شکر............ ۶ق غ نشاسته..........۱/۲ ق غ گلوکز.........۱ق م وانیل......... نوک قاشق چایخوری به دو روش اماده میشود . ✍روش اول ابتدا آرد و شیر و شکرو روغن و نشاسته رو مخلوط کنید روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. در مرحله اخر گلوکز و اسانس رو اضافه کرده قاطی کنید اجازه دهید خنک شود بعد استفاده کنید . ✍روش دوم شیر و با نصف شکر بزارید بجوشه بعد جوش امدن بقیه شکر و نشاسته وارد و قاطی کنید و کم کم به شیر اضافه کنید هم بزنید تا کرم شکل شود ازروی حرارت بردارین و گلوکوز و اسانس و بهش اضافه کنید نکته: ✍گلوکز جایگزین ندارد . ✍ماندگاری این کرمفیل داخل یخچال نهایتا یک ماه ✍هر رنگی که دوست دارین میتونید استفاده کنید ✍جایگزین روغن صاف روغن جامد یا روغن محلی ✍اگر بخواهید کاکائویی شود به شیر پودر کاکائو اضافه کنید . ✍من زعفران و یکم رنگ سبز زدم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کرمدار _با _کرمفیل مواد لازم: آرد _۴ تا 5پیمانه (البته آبخوری آردها فرق میکنه شاید بیشتر یا کمتر ببره) شکر _3 قاشق غذاخوری تخم مرغ _2عدد شیر : 1 ونیم پیمانه شیر خشک _2 قاشق غذاخوری خمیر مایه _ 1ونیم قاشق غذاخوری بهبود دهنده _1 قاشق چایخوری روغن مایع نصف نصف پیمانه کره آب شده _4 قاشق غذاخوری وانیل _کمی نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را با نصف پیمانه شیر و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. 10 دقیقه بزارید تا به عمل بیاد. تخم مرغ،وانیل، بقیه شیر،روغن مایع و کره را در ظرفی ریخته و با چنگال یا همزن دستی به هم زده تا کاملا یکدست و مخلوط بشن سپس خمیرمایه عمل اومده رو به مواد ضافه کنید. در مرحله ی بعد آرد شیرخشک و بهبود دهند رو مخلوط کرده بعد الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و آن را ورز بدین تا نرم و لطیف شود سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن و چند بار کوبیدن از بین ببرید. سپس روی خمیر را پوشانده و در جای گرم به مدت 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا پف کند. پس از پف کردن،خمیر را دوباره به مدت چند ثانیه ورز دهید. تا خمیر پف نکرده است این کار را انجام ندهید. سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید. و بعد از خمیر چونه های کوچک برداشته و داخلش کرمفیل بزارید بعد به هرشکلی که دوست دارید درست کنید بعد بچینید داخل سینی فر یه پارچه بکشید و یه ربع یا بیست دقیقه استراحت بدین. بعد با زرده و زعفران و شربت بار که مخلوط کردید رومال کنید. و بزارید داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و 30 دقیقه البته باز حرارت فرها فرق میکنه خودتون چک کنید. نکته : من روشون رو با کرمفیل طرح زدم دستور کرمفیل رو هم قبلا گذاشتم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
_شکلاتی _با _کرمفیل ✍مواد لازم تخم مرغ چهار عدد میتونید پنج تا بزنید شکر یک لیوان پر وانیل یک چهارم ق چ بیکینگ پودر یک ق غ آرد دو لیوان نشاسته ذرت دوق غذاخوری شکلات تلخ ۱۲۰ گرم پودر کاکائو دو ق غذا خوری ی پودر نسکافه دو ق غذاخوری اگر نداشتید از یه کافی میکس استفاده کنید شیر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان 🍜طرزتهیه ابتدا شکر +تخم مرغ+وانیل رو به مدت شش دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا حجیم بشه روغن مایع رو اضافه میکنیم سی ثانیه با دور کند میرنیم همزن رو کنار میزاریم شیر رو تو ظرفی میریزیم روی حرارت گذاشته شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم تا داغ بشه در نتیجه شکلات در شیر حل میشه پودر کاکائو و نسکافه رو هم میریزیم خوب حل که شد از حرارت برمی داریم اجازه میدیم از داغی بیوفته (قبل از شروع به کار این مرحله رو انجام بدید تا محلول کاملا خنک بشه) بعد از اضافه کردن روغن همزن رو کنار گذاشته محلول شیر شکلاتی و مخلوط ارد بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو که از قبل سه بار الک کردیم رو متناوبا در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک به صورت دَوَرانی ترکیب میکنیم قالب مورد نظرمون رو از قبل با روغن جامد چرب کردیم و ارد پاشی هم شده یا کاغذ روغنی بندازید مواد رو درون قالب ریخته در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۵ دقیقه قرار میدیم این تایم برای فرهای مختلف متفاوت هست دوستان ممکنه کمی بیشتر یا کمتر طول بکشه میتونید بعد ۴۵ دقیقه با یه خلال دندون تمیز چک کنید نکته :میتونید شکرشو بیشتر بریزید نکته :من کیک رو بعد خنک شدن با شکلات بن ماری شده و کرمفیل وانیلی که خودم درست کردم تزیین کردم @shirini71