eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کرمدار _با _کرمفیل مواد لازم: آرد _۴ تا 5پیمانه (البته آبخوری آردها فرق میکنه شاید بیشتر یا کمتر ببره) شکر _3 قاشق غذاخوری تخم مرغ _2عدد شیر : 1 ونیم پیمانه شیر خشک _2 قاشق غذاخوری خمیر مایه _ 1ونیم قاشق غذاخوری بهبود دهنده _1 قاشق چایخوری روغن مایع نصف نصف پیمانه کره آب شده _4 قاشق غذاخوری وانیل _کمی نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را با نصف پیمانه شیر و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. 10 دقیقه بزارید تا به عمل بیاد. تخم مرغ،وانیل، بقیه شیر،روغن مایع و کره را در ظرفی ریخته و با چنگال یا همزن دستی به هم زده تا کاملا یکدست و مخلوط بشن سپس خمیرمایه عمل اومده رو به مواد ضافه کنید. در مرحله ی بعد آرد شیرخشک و بهبود دهند رو مخلوط کرده بعد الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و آن را ورز بدین تا نرم و لطیف شود سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن و چند بار کوبیدن از بین ببرید. سپس روی خمیر را پوشانده و در جای گرم به مدت 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا پف کند. پس از پف کردن،خمیر را دوباره به مدت چند ثانیه ورز دهید. تا خمیر پف نکرده است این کار را انجام ندهید. سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید. و بعد از خمیر چونه های کوچک برداشته و داخلش کرمفیل بزارید بعد به هرشکلی که دوست دارید درست کنید بعد بچینید داخل سینی فر یه پارچه بکشید و یه ربع یا بیست دقیقه استراحت بدین. بعد با زرده و زعفران و شربت بار که مخلوط کردید رومال کنید. و بزارید داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 و 30 دقیقه البته باز حرارت فرها فرق میکنه خودتون چک کنید. نکته : من روشون رو با کرمفیل طرح زدم دستور کرمفیل رو هم قبلا گذاشتم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
_شکلاتی _با _کرمفیل ✍مواد لازم تخم مرغ چهار عدد میتونید پنج تا بزنید شکر یک لیوان پر وانیل یک چهارم ق چ بیکینگ پودر یک ق غ آرد دو لیوان نشاسته ذرت دوق غذاخوری شکلات تلخ ۱۲۰ گرم پودر کاکائو دو ق غذا خوری ی پودر نسکافه دو ق غذاخوری اگر نداشتید از یه کافی میکس استفاده کنید شیر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان 🍜طرزتهیه ابتدا شکر +تخم مرغ+وانیل رو به مدت شش دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا حجیم بشه روغن مایع رو اضافه میکنیم سی ثانیه با دور کند میرنیم همزن رو کنار میزاریم شیر رو تو ظرفی میریزیم روی حرارت گذاشته شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم تا داغ بشه در نتیجه شکلات در شیر حل میشه پودر کاکائو و نسکافه رو هم میریزیم خوب حل که شد از حرارت برمی داریم اجازه میدیم از داغی بیوفته (قبل از شروع به کار این مرحله رو انجام بدید تا محلول کاملا خنک بشه) بعد از اضافه کردن روغن همزن رو کنار گذاشته محلول شیر شکلاتی و مخلوط ارد بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو که از قبل سه بار الک کردیم رو متناوبا در سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک به صورت دَوَرانی ترکیب میکنیم قالب مورد نظرمون رو از قبل با روغن جامد چرب کردیم و ارد پاشی هم شده یا کاغذ روغنی بندازید مواد رو درون قالب ریخته در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۵ دقیقه قرار میدیم این تایم برای فرهای مختلف متفاوت هست دوستان ممکنه کمی بیشتر یا کمتر طول بکشه میتونید بعد ۴۵ دقیقه با یه خلال دندون تمیز چک کنید نکته :میتونید شکرشو بیشتر بریزید نکته :من کیک رو بعد خنک شدن با شکلات بن ماری شده و کرمفیل وانیلی که خودم درست کردم تزیین کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍜طرز تهیه برای لایه اول تخم شربتی رو از شب قبل شسته بعد با کمی شیر نارگیل مخلوط میکنم و داخل یخچال میذارم تا صبح،بعد یک قاشق عسل بهش اضافه میکنم برای شیرینی بهتر با قاشق انتهای ظرف سرو میریزیم برای لایه دوم اناناس رو کمی داخل فریزر نگه میدارم تا حالت یخی بگیره بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم اگر دوست داشتید کمی عسل بزنید (من نزدم) لایه سوم (اخر) توت فرنگی رو مثل اناناس داخل فریزر میذارم تا یخی بشه و دورش برفک ببنده بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم و روی لیوان ها کمی گردو و شربت توت فرنگی ریختم و با قاشق میل کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم شربتی 6 قاشق غذاخوری شیر 2 پیمانه شکر 3 قاشق غذاخوری مربا یا کمپوت آلبالو (خنک) 1/2 پیمانه توت فرنگی 450 گرم طرز تهیه: شیر را کمی گرم کنید (اما نجوشانید) و داخل کاسه بزرگی بریزید. تخم شربتی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم ها در عرض چند دقیقه متورم می شوند و با جذب مایع به خود، حالت ژلاتینی پیدا می کنند. در صورت لزوم مقدار بیشتری شیر اضافه کنید. سپس شکر را به مخلوط شیر و تخم شربتی اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود. برای تهیه پودینگ، اول از همه ۲ قاشق غذاخوری از مربا یا کمپوت آلبالو را کف لیوان یا کاسه مورد نظر بریزید. با دو قاشق از مخلوط تخم شربتی روی آن را بپوشانید. سپس چند تکه توت فرنگی خرد شده روی آن بگذارید. از اینجا به بعد لایه تخم شربتی و توت فرنگی را تکرار کنید تا ظرف شما پر شود و لایه آخر توت فرنگی باشد. در لایه آخر پودینگ تخم شربتی، برای زیبایی بیشتر، مقدار بیشتری توت فرنگی بریزید. @shirini71
تخم شربتی( می تونید تخم چیا هم استفاده کنید,جفتش از عطاریها می تونید تهیه کنید) تو ژله ,شربت ودسرهای پودینگی هم ظاهر هم طعمش واقعا" معجزه میکنه ,با این دوتا پست خواستم فقط بگم که خودتون خلاقیت نشون بدید ودسرهای رویایی درست کنید,از انواع میوه به صورت پوره شده یا خورد شده,انواع سسهای میوه ,انواع مغزجات,حتی از اسفناج وخیار برای رنگ سبز استفاده کنید 😍👆خانمهای با سلیقه این شما ودسر هیجان انگیز