eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
(بادنجان) باز هم دلبر جانان بادمجااااااان😍😍 کوکو بادمجان کمی متفاوت خوشمزه من هست ایشون 👆👇🍆🍆🍆🍆 قبلا دستور کوکو بادمجان را گذاشتم به روش ساده 👈(بادمجان و سرخ کنید تو تابه و چند تا تخم مرغ و با ادویه بزنید بریزید روش تا خودشو بگیره و نوش جان کنید)👉 این دستور روش راحت و سادش که قبلا گذاشتم بارها👆 امروز تصمیم گرفتم یکم متفاوت و مجلسی تر درست کنم (البته بگذریم که بادمجان سرخ شده با نمک و فلفل وریحان لای نان سنگک خودش به تنهایی هم صفایییی دارد😁😉😋) طرز تهیه این جانان قرطی ما بادمجان پوست کنده حلقه شده ..............۶ عدد (من بادمجان دلمه استفاده کردم ولی میتونید بادمجان قلمی بدون تخم هم استفاده کنید) تخم مرغ..............۴ عدد گوشت چرخ شده................‌ ۲۰۰ گرم(مخلوط گوساله و گوسفند) پیاز...............یک عدد متوسط گوجه فرنگی ریز..............‌۱۰ تا۱۵ عدد زعفران و نمک و فلفل سیاه .............به میزان لازم ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و سرخ کنید بعد قالبتون رو چرب کنید کمی و حلقه های بادجان و بچینید تمام سطحش من تقریبا دو ردیف چیدم زیاد بود (من از قالب آلمینیومی پای استفاده کردم) و تو ظرف دیگه ۳ تا۴ تخم مرغ را با زعفران و فلفل و نمک خوب زدم تا پف کند و ریختم روی بادمجانهای چیده در قالب پای و فر راهم از قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۵ درجه گذاشتم تو فر و حدود ۱۵دقیقه آماده شد (خیلی زود میپزد ) چک کنید در این مدت زمان برید سراغ پیاز و با رنده ریز کنید و خوب تفت دهید تا طلایی شود گوشت چرخ شده را با ادویه اضافه کنید وچند عدد گوجه گیلاسی را بریزید داخلش و درشو بزارید تا با آب گوجه ها گوشت بپزد و همونطور هم گوجه دیده شود داخلش نزارید زیاد له شود حدود ۱۵ دقیقه کافیه تا به روغن بیفتد(میتونید به جای گوجه رب بزنید من برای تنوع و زیبایی از گوجه ریز استفاده کردم) وقتی کوکو تو فر آماده شد برش گردونید و روی قالب پای را با گوشت و گوجه تفت داده پر کنید و نوش جان کنید (واقعا خوشمزست) نکته:میتونید سیب زمینی سرخ شده هم در کنارش سرو کنید . و یا پنیر پیتزا روی گوشت بدهید و باز کمی داخل فر بزارید دیگه بستگی به ذائقه و ذوق و سلیقتون دارد @shirini71
امتحان کنید 👆👌 برای تنوع خوبه ,هم با برنج میشه خورد هم نون 👆 گزینه خوب برای نهار یا شام اعضا کانال😍😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نصف یک غ خمیر مایه نصف لیوان روغن یک لیوان شیر یا ماست دمای محیط یک عدد تخم مرغ دو ق غ شکر سه قاشق غذا خوری شیر خشک یک ق م خوری بگین پودر سه لیوان ونیم ارد شیر خمیر مایه شکرشیر خشک تخم مرغ روغن باهمزن دستی مخلوط کرده در کاسه ای ارد وبگین پودر رو مخلوط کرده مایع مخلوط شده رو اضافه میکنیم مواد ورز داده اگه خمیر مون خیلی خشک بود کمی شیر رو اضافه میکنیم خمیر کاملا نچسپ باشه نیم ساعتی درجای گرم استراحت میدهیم بعد خمیر رو بقطر نیم سانت باز کرده کاترزده هر دونات جداگانه روی کاغذ روغنی گذاشته باز نیم ساعت دیگه استراحت میدهیم روی خمیر رو باپارچه میپوشونیم تا پف کنه در حمام روغن وحرارت متوسط سرخ میکنیم روی کاغذ روغن گیر میزاریم تا روغن اضافه اش بگیره بعد داخل شکر میزنیم با نی دونات رو سوراخ کرده با قیف نوتلا رو درون دونات هامون رو پر میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ چهارصدگرم سینه مرغ چرخ شده 1 لیوان سرخالی پنیر پیتزا رنده شده دو تا سه قاشق آرد سوخاری ادویه ها: فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز و ادویه کاری برای سوخاری کوفته: 1 لیوان سرخالی آرد ذرت 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان سرخالی آرد سوخاری طرز تهیه: آرد ذرت ، آرد سوخاری و تخم مرغ زده شده را در ظرف های جدا بریزید تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید ازموادبه اندازه گردو بردارید و گرد کنید سپس ابتدا داخل آرد ذرت سپس تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ شناورسرخ کنید. سس انار: چندتا انارترش وشیرین رو آب گرفتم«بادستگاه آب انارگیر» وبرای اینکه زودتر آماده بشه در تابه بزرگ ریختم مرتب هم زدم تا غلیظ شد کمی نمک وپاپریکا اضافه کردم،کمی که خنک شد دانه انار داخلش ریختم وباکوفته سروکردم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: یا کیک لقمه ای شربتی آرد سه لیوان ِآب یک سوم پیمانه ماست یک لیوان شکر یک لیوان (اگه شربت نزنید یک چهارم لیوان اضافه کنید) تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر یک ق چ جوش شیرین یک چهارم ق چ گلاب دو ق س شربت بار یک و نیم ق س روغن مایع دو سوم لیوان پودرهل یک ق چ وانیل یک ق چ طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا رنگش روشن و بعد سه دقیقه ماست و شربت اب و گلاب که باهم مخلوط کردید به مواد اضافه کنید اردی که از قبل با بکینگ پودر و جوش باهم الک کردید رو به مواد اضافه کنید اردکه قاطی شد همزن رو خاموش کنید و با لیسک ته ظرف رو زیروروکنید و روغن رو اضافه کنید و یک دور هم با همزن روغن رو مخلوط کنید دقت کنید که نباید زیاد هم بزنید مواد رو توقالبهای کیک یزدی که از قبل باروغن چرب کردید یا کاغذ انداختید بریزید و در فر ۲۰۰ درجه طبقه بالا بمدت سی دقیقه بپزید بعد فر از قالب خارج کنید وبرعکس تو دیس بچینید و شربت داغ روش بریزید.وباسلیقه خودتون بچینید. اصل این کیک بدون کاغذ و با اضافه کردن شربته اما من شربت نزدم و داخل کاغذ ریختم تقریبا شبیه کیک یزدی اما یکم متفاوته داخل کیک یزدی نمک میوه داریم و روی کیک ترک میخوره اما این کیک سطش صاف درمیاد . نکته :قالبهارو کاغذ نندازید باید چربشون کنید پودر هل روهم میتونید تو ارد بریزید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا