eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71 این دسر معروف و خوشمزه خامه ای رو حتما اسمش رو شنیدید. یه دسر ایتالیایی به معنی خامه پخته شده 😋درست کردنش بسیار راحته و شما هم میتونید درست کنید. این دستور ساده و وانیلی هست انشاالله روزای آینده انواع دیگه پاناکوتا رو آموزش میدم. 🍴مواد لازم: خامه 200 گرم (یک پاکت) شیر 1/2 پیمانه پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری شکر 1/4 پیمانه وانیل 1 قاشق چای خوری 🍴طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و 5 دقیقه صبر کنید. بعد یا 1 دقیقه داخل مایکروفر بزارید یا روی حرارت بخار کتری بزارید تا ژلاتین کاملا داخل شیر حل بشه. خامه را با شکر و وانیل مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل بشه ولی مراقب باشید خامه نجوشه همین که گرم بشه کافیه مخلوط ژلاتین و شیر را به خامه اضافه کنید و داخل قالب بریزید. یا میتونید به صورت لیوانی سرو کنید. پاناکوتا را اقلا 2 ساعت داخل یخچال بزارید تا ببنده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 من از ران مرغ بدون استخون استفاده کردم به خوبی به قطعه های مساوی خوردشون کردم و یدونه پیاز درشتو یدونه فلفل دلمه درشت ۲ حبه سیر رو خورد کردم بعلاوه نمک،فلفل سیاه،پاپریکا، مقدار کمی دارچین، زعفران دم شده مقداری هم روغن زیتون و آب ۱ عدد لیموی تازه همه رو با هم به گوشت اضافه کردمو به خوبی مخلوط کردم و گذاشتم به مدت ۲ روز خوب مزه دار بشن در طی این ۲ روز به خوبی زیرو رو میکردشون که کاملا همه جا یکسان مزه‌دار بشه. سپس به سیخ میکشیمو روی زغال کبابش میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: ارد يك پيمانه شير يا آب يك پيمانه نمك نصف قاشق چاي خوري وانيل يك قاشق چاي خوري روغن دو قاشق سوپخوري مواد لازم شربت: شكر دو پيمانه اب يك و نيم پيمانه گلاب نصف پيمانه آب ليمو يك قاشق غذا خوري زعفران اختياري به مقدار لازم طرز تهیه: اول اب و شكر رو تو يه قابلمه كوچيك مخلوط ميكنيم با قاشق هم مي زنيم تا جايي كه ميشه شكر تو اب حل شه بعد مي زاريم رو شعله گاز با حرارت بالا تا زماني كه شربت جوش بياد بعد گلاب و زعفرون رو اضافه ميكنيم بعد يه كوچولو خيلي اروم همش مي زنيم تا شكر هاي ته نشين شده هم تو اب حل شن بعد شعله رو ملايم ميكنيم تا نيم ساعت رو حرارت ملايم جوش ريز بخوره بايد مواظب باشين به قل قل نيفته واطراف ديواره ي قابلمتون شكرك نزنه چون اگه اين شكرك ها برگرده تو شربت بعد شربتون شكرك مي زنه و نميشه استفادش كرد در اخر يه دقيقه مونده به خاموش كردن شعله اب ليمو رو اضافه كنيد و شربت رو بزارين كنار تا سرد شه وبرين خمير شيريني رو درست كنيد اول شير يا آب و نمك و وانيل و روغن رو بريزين تو يه تابه و بزارين رو شعله گاز تا گرم شه بعد ارد رو كه الك كردين يك مرتبه بهش اضافه كنيد و سريع هم بزنيد تا خمير جمع شه اگر به شير يا اب بيشتري نياز داشت مشكلي نيست كمي ديگه اضافه كنيد تا خمير كاملا نرم و يكدست شه وقتي جمع و يكدست شد از رو حرارت بردارين نزارين زياد بمونه تا بعد موقع پخت وا نره بعد با پشت قاشق همش بزنين تا يه دست شه بعد هم با دست خمير رو ورز بدين تا صاف صاف شه بعد كه خمير از حرارت افتاد اندازه نصف يه گردو از خمير بردارين وفشار بدين تا پهن شه و با وسايلي كه تو خونه دارين بهش حالت بدين طريقه ي حالت دادن رو تو قسمت هايلايت ببينين وقتي حالت دادين تاكيد ميكنم خوب پشتش رو بهم بچسپونين تا زماني كه داره سرخ ميشه از هم باز نشه تو قسمت هايلايت كامل فيلمش هست ببينين توضيح بدم گيج ميشين بعدهم توي روغن سرخ كنيدوبندازين براي يك يا دو دقيقه تو شربت ولرم شده تا شربت كامل به خورد شيريني بره حتما يك تا دو ساعت بزارين شيريني هاي شربتي بمونه چون اگه همون موقع بخورين اصلا مزه ي خوبي نداره انگار دارين يه حجم زيادي شربت ميخورين ولي بعد چند ساعت كاملاشيريني با شربتش جا افتاده ميشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا