سالاد توپک سیب زمینی
مواد لازم
سیب زمینی متوسط : 3 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری
کره : 20 گرم
مواد لازم برای تزیین سالاد
سس مایونز
آب لبو
زعفران
کاهو
کلم سفید و کلم قرمز
جعفری ساطوری
و هویج
مواد لازم برای تهیه مغز سالادفلفل دلمه ای خرد شده : نصف پیمانه
ژامبون خرد شده : 1 پیمانه
خیار شور نگینی : نصف پیمانه
طرز تهیه سالاد توپی رنگی
در مرحله اول طرز تهیه سالاد توپی ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و سپس آن ها را رنده کنید کره را در داخل سیب زمینی ها قرار دهید تا با حرارت آن ها ذوب شود سپس نمک و سس مایونز و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و مواد سالاد را به مدت 60 دقیقه در درون یخچال قرار دهید.
در مرحله بعدی روش درست کردن سالاد توپی رنگی، ژامبون و فلفل دلمه ای ریز خرد شده و خیار شور را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس بعد از مدت زمان ذکر شده مواد سالاد را از درون یخچال بیرون آورید سپس به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و مواد سالاد را در کف دست هایتان باز کنید سپس مقداری از مخلوط ژامبون و فلفل دلمه ای و خیار شور را در وسط مواد سالاد قرار دهید و مانند کوفته مواد سالاد را گرد کنید.
سپس توپ های سالادی را در درون را در داخل کلم و جعفری و یا هویج خرد شده بغلتانید.
در درون ظرف سرو سالاد مقداری کاهوی خرد شده بریزید و توپ های سالادی را در درون ظرف بچینید. برای تزیین کردن توپ های سالادی می توانید از سس مایونز های رنگی استفاده کنید. سالاد توپی را می توانید با سه رنگ مختلف سس مایونز زرد و سفید و صورتی به زیبایی تزیین کنید.
برای تهیه رنگ زرد می توانید زعفران با مقداری آب جوش مخلوط کنید و سپس زعفران را به سس مایونز اضافه نمایید. برای تهیه رنگ صورتی می توانید آب لبو را با سس مایونز مخلوط کنید و سپس هر یک از رنگ های سس را به صورت جداگانه در درون نایلون بریزید و نایلون ها را در درون یخچال قرار دهید تا سس های مایونز مقداری غلیظ تر شوند و سپس سر نایلون ها را با کمک قیچی ببرید و روی هر یک از توپ های سالادی را تزیین کنیدhttp://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شربت_سرماخوردگی_خونگی
آموزش درست کردن شربت سرماخوردگی:
🔹 عناب
🔸انجیر
🔹کشمش
🔸خرما
👈از هرکدام ۵۰گرم در آب جوشانده
و صاف کنید و روزی ۳فنجان میل کنید
خواص: خلط آور، رفع سینه درد، ضدسرفه 🍎
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
صبح آغاز شد ...
امروز
در گلدان زندگی، عشق بکار
گل دوستی ..گل صداقت
گل محبت ..گل مهربانی
خواهی دید؛
گلدانهایت از همه ،
گلهای عالم خوشبوتر میشود...
سلام روزتون سرشار از مهربونی 🌷🌷🌷
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
۱۰ خوراکی سرشار از #کلسیم برای کسانی که لبنیات دوست ندارند
◽️برگ چغندر ◾️بادام
◽️لوبیا ◾️ کلم
◽️اسفناج ◾️پیاز
◽️دانه کنجد ◾️ سویا
◽️نخود ◾️عدس
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#نوشیدنی_چربی_سوز
#رژیمی
٣٨٠ گرم اب يا يك و نيم پيمانه
١-٢ ق غ سركه سيب apple cider vinegar
١ ق غ اب ليمو ترش تازه
١ ق چ دارچين
١ -٢ ق غ عسل
نصف يك عدد سيب خرد شده ترجيحا سبز
طرز تهيه:
همه مواد رو با هم مخلوط كنيد و بعد نوش جون كنيد . بعدشم سيبا رو بخوريد.
نكته:
شما ميتونيد از چوب دارچين استفاده كنيد. ١/٤ ليمو رو كمى توى يك پارچ فشار بدين و بعد ليمو رو بندازين توى پارچ كنار چوب دارچين. بعد سيبا رو بريزيد توش پارچ رو پر از اب كنيد.
بذارين حداقل يك ساعت بمونه . بعد توش سركه سيب رو بريزين و عسلم اينجا دلخواه. يه هم بزنين و نوش جان كنيد. اگر اينطورى كه گفتم درستش كنيداز صبح تا شب ميتونين راحت ٣ تا پارچ بخوريد.
حواستون باشه، از ديتاكس ها به جاى اب اصلى استفاده نكنيد و اب رو هم جداگانه اما نه همزمان در كنارش در حد توانتون بنوشيد.
فقط ده روز صبح به جاى چاى و ناشتا بنوشيد و تاثيرشو ببينيد.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
🔻🔻 فریز کردن این غذاها ممنوع است
#گوجه_فرنگی
🔻به عنوان منبع غنی ویتامین سی از ارزش بالایی برخوردار است که اگر آن را در فریزر نگهداری شود دیگر از ویتامین سی و لیکوپن موجود در آن که عاملی در پیشگیری از ابتلا به سرطان است خبری نخواهد بود.
#سیر
🔻سیر بعد از قرار داده شدن در فریزر حالت سفتی و انسجام بافتهای خود را از دست می دهد . بهترین محیط برای نگهداری سیر محلی خشک و خنک است اما نه دمای بسیار پایین.
#سیب_زمینی
🔻نگهداری سیب زمینی در فریزر و دمای پایین آن را تبدیل به سیب زمینی بدون کیفیت مناسب برای مصرف می کند چرا که بهترین محل برای نگهداری سیب زمینی با توجه به حفظ خواص ان در محیط آشپزخانه اما با درجه حرارت مناسب که نباید گرم باشد.
#پیاز
🔻بدترین ایده برای نگهداری پیاز داخل فریزر است که آب میان بافتی آن لایه های پیاز را نرم و غیر قابل مصرف می کند.
#نان
🔻فریزر شما نان را خشک کرده و اگر بیشتر از چند روز نان را در دمای فریزر نگهداری شود کیفیت مناسب برای مصرف را نخواهد داشت.
#روغن_زیتون
🔻شما باید روغن زیتون را در محیطی خشک و تاریک نگهداری کنید چرا که مکانیسم و طبیعت روغن زیتون این طور بهتر حفظ می شود.
#عسل
🔻هیچ نیازی به حفظ و نگهداری عسل در فریزر وجود ندارد چرا که عسل ماده ای بسیار مقاوم در برابر فساد است و با قرار دادن عسل در فریزر آن را به حالتی کریستالی و ناخوشایند برای مصرف تبدیل می کنیدhttp://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#پیتزا_کلزونه
#خمیر_پیتزا
طرز تهیه خمیر:
پودر مایه خمیر یک ق غ
شکر یک ق غ نمک یک ق چ ارد نون فانتزی به میزان لازم
اب گرم در حدی که انگشت نسوزه ولی گرما رو حس کنه یک چهارم لیوان برای اماده سازی مایه خمیر
شیر ولرم یک دوم لیوان
اب یک دوم لیوان
روغن یا کره دو ق غ
طرز تهیه مایه خمیرو شکر و اب گرم (درحدی که انگشت نسوزد ولی گرما رو حس کند)رو مخلوط میکنیم حدود یک دقیقه بمونه تا پف کنه
داخل کاسه بزرگ همه مواد رو به جز ارد مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ,ارد رو الک کرده کم کم و به تناوب اضافه کرده تا خمیر جمع بشه کره یا روغن رو اضافه میکنیم بعد خمیر رو به میز کار انتقال دهید به کمک دست کاملا ورز بدید حدود ده دقیقه . ارد رو در حدی اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه و دررعین حال خمیر لطیفی به دست بیاد خمیرو چونه کنید داخل کاسه بزرگی سه برابر حجم خمیر قرار دهید روی خمیرو با کره یا روغن چرب کنید
روی کاسه رو با سلفون بپوشونید روی کاسه رو هم پارچه یا حوله بپیچید تو محیط اشپزخانه قرار بدید حدود دو ساعت تا خمیر به ااصطلاح ور بیاد
خمیر بعد اینکه استراحتش گذشت کف میز کارتون رو ارد پاشی کنید خمیر رو چونه گیری کنید
چونه هارو روی میز کار با وردنه پهن کنید سطح خمیرو سس بزنید
از ترکیب سس گوجه چیلی و خردل هم میتونید استفاده کنید
یا از هر سس دیگه ای مث پستو
سزار یا هر سسی دوس داشتید استفاده کنید
اگه پیتزا تخت درست میکنید کل سطح خمیر پنیررمواد پیتزا به دلخواه دوباره پنیر میره داخل فر
من چون کلزونه درست کردم نیمی از خمیرو پنیرو مواد ریختم چون لایه بعدی خمیر روش برمیگرده
مواد میانی هم سلیقه ایه متناسب با سستون
مواد میانی مایه گوشتی و قارچ و اگه سوسیس کالباس خونگی دارید استفاده کنید
فقط توجه داشته باشید مایه گوشتی خشک و اصلا روغن نداشته باشه سبزیجات هم همینطور اب نداشته باشند
خمیر رو که برگردونیم دورشو چین میدیم بهتره روشو بپوشونین ده دقیقه استراحت بدین بعد روشو با زرده و شیر رومال بزنین کمی کالباس خونگی رنده شده و فلفل دلمه و پنیر روش بپاشین
میره داخل فر طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه در اخر کمی زیر گریل قرار بدید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
.
کوفته تبریزی😋😋😋
مواد لازم برای ۱۰ عدد کوفته به اندازه ی بزرگ تقریبا (اندازه پرتغال تامسون)
گوشت گوسفندی و گوساله مخلوط......۵۰۰ گ
فیله مرغ چرخ شده..۲۰۰ گ
برنج....۲ پ
لپه....۱پ
سبزی معطر کوفته(
ترخون_مرزه_نعنا_گشنیز_کمی ریحان)....۵۰۰ گرم پاک شده (ترجیحا سبزی خشک بریزید اگر برای اولین بار میخواهید درست کنید منم سبزی خشک ریختم)
آلو بخارا.......نیم ک
لواشک......۲۰۰ گرم از نوع خانگی
رب گوجه_زردچوبه_زعفران_فلفل_نمک به مقدار لازم
پیازداع
زرشک ... مقدار لازم
تخم مرغ آبپز....در صورت تمایل برای وسط کوفته
تخم مرغ.....۲ عدد برای مواد کوفته
ابتدا برنج و لپه را جداحداقل یک شب قبل خیس کنید و بزارید نیم پزشود
گوشت و مرغ چرخ شده را با یک عدد پیاز آب گرفته و ادویه ورز دهید حالا لپه نیم پز را اضافه کنید و با غذاساز یا چرخ گوشت میکس کنید طوریکه مثل گوشت کوبیده آبگوشت شود.
بعد نیمی از برنج نیم پز را همراه با باقی مواد با غذا ساز میکس کنید و نیمی از برنج را همون طور به مواد میکس شده اضافه کنید .
حالا مواد و تو ظرفی بریزید و اول سبزی را اضافه کنید ورز دهید همچنان نمک و ادویه ها را بزنید و مزشو چک کنید و در آخر تخم مرغ را بزنید (البته برای بار اول تخم مرغ بزنید اونم برای مطمئن شدن از وا نرفتن وقتی راه افتادید لازم نیست)
حالا باید با تمام توان مواد و ورز دهید حدود یک ربع بعد شروع کنید به درست کردن کوفته دستتون را کمی خیس کنیداز مواد برداید به اندازه دلخواه وسطش چند تا آلو بخارا کمی پیاز داغ و تخم مرغ آب پز بزارید میتونید هر چی دوست دارید بزاریدسلیقه ایه خوب گرد کنید تو دستتون تمام درزهاشو بگیرید که جایی باز نباشد تو یک سینی بچینید و یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید یا اگر عجله دارید یکی دو ساعت در فریزر قرار دهید.
در این فاصله سس کوفته را آماده کنید👇 یک عدد پیاز را رنده کنید خوب تفت دهید تا طلایی شود ادویه بزنید و رب گوجه مقداری از سبزی معطر تفت دهید حالا آب بریزید یک سوم ظرفی که برای کوفته ها انتخاب کردید آب بریزد و بزارید جوش بیاد یه نکته بگم اینجا خیلی مهمه👇
سعی کنید کوفته ها رو تو ظرفی درست کنید که عریض باشه تا کوفته ها روی هم قرار نگیرند یا اگر زیادن تو دوتا قابلمه درست کنید
وقتی سس در حال جوش خوردن شد مقداری آلو و (لواشک تو کمی آبجوش کاملا حل کنید )و به سس اضافه کنید
کوفته ها را از یخچال در بیارید و دونه دونه با احتیاط توی سس در حال جوشیدن بچینیدجوری که روی هم قرار نگیرد.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006