#مافین_پنیر_زیتون
مواد لازم:
آرد ۱و۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۳ ق غ
پکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ ۳عدد
ماست ۱ پیمانه
سرکه ۱ ق م
زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم .
طرز تهیه :
تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم
@shirini71
▫️ پیتزا ایتالیایی
مواد لازم :
مایع ماکارونی ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا خرد شده۲/۱ پیمانه
کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه ) ۶ورقه نازک
پنیر پارمزان رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
نعنای تازه ، فلفل دلمه ی سبز و زیتون بدون هسته(خرد شده) مقداری برای سطح پیتزا
طرز تهیه :
ابتدا خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله ۲سانتی متر از دور تا دور خمیر از این مایع ماکارونی پر کنید به طوری که کاملا سطح خمیر را بپوشاند
سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید و روی آن پپرونی ، فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید و در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید و پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملا آب شوند و خمیر طلایی رنگ شود
اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت فر برای مدت ۵تا ۷ دقیقه قرار دهید. پس از پختن پیتزای آماده شده را ار فر خارج کرده و به شکل دلخاه تزیئن کنید و در حالی که هنوز گرم است سرو کنید.
@shirini71
#پلو_پیازچه
برنج دو پيمانه
گوشت مرغ چرخكرده 250 گرم
پيازچه 100 گرم
زعفران حل كرده يك ق غ
كره 50 گرم
هويج پخته يك عدد
فلفل دلمهاي يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا برنج را آبكش و دم ميكنيم، مرغها را پخته و با فلفل دلمهاي و هويج پخته چرخ كرده و بعد با نمك و فلفل كاملا ورز ميدهيم و به صورت توپهاي كوچكي در آورده و در نيمي از كره تفت ميدهيم. پيازچهها را حلقه حلقه كرده و در باقيمانده كره سرخ ميكنيم. به هنگام سرو، پيازچهها را لابهلاي برنج ميريزيم و توپهاي چرخكرده را كنار غذا براي تزيين قرار ميدهيم، مقداري از برنج را هم با زعفران مخلوط كرده و پلو را تزئين ميكنيم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🌺
🔽مواد لازم برای ترشی گوجه
◀گوجه تیله ای یا گیلاسی(چون گوشتی و کوچیک هستن نسبت به گوجه های معمولی و بزرگتر برای ترشی بهتر میشن) به اندازه ۱ شیشه رب گوجه
◀ادویه ترشی ۱ ق چ (ادویه ترشی مخلوط گذاشتم من/عطاریها دارن)
◀سیر ۲ حبه
◀گلپر ۱ ق چ
◀سرکه نصف شیشه
◀اب نصف شیشه
◀اگه فصل ترخون بود یا ترخون خشک هم داشتید به اندازه ۱ ق غ بذارید
◀فلفل سبز تند ۱ الی ۲ عدد
◀نمک ۲ ق غ
🌺 طرز تهیه:
شیشه و درش رو خوب با اب جوش بشورید و بذارید خشک بشه که کاملا ضد عفونی بشه.
سیر و ادویه ترشی و گلپر رو نمک و فلفل رو داخل شیشه بریزید و گوجه ها رو هم تا جاییکه جا میشه پر کنید(من آخرسر یادم اومد نمک و گلپر بریزم😁) نصف شیشه رو سرکه و نصف دیگه ش رو اب جوش سرد شده میریزیم.
اگه صبرتون زیاده ۱ ماه بمونید منتظر تا اماده بشه.اگه هم مثل من بی طاقتید یه قابلمه تا ارتفاع نصف شیشه اب بریزید و بذارید اب جوش بیاد.شیشه رو که درش رو کیپ کردید بذارید داخل اب جوش،در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت بپزه.بعد از ۱ روز توی یخچال بمونه اماده س!
اگه گوجه معمولی و گوشتی هم داشتید همین روش رو توی ظرف بزرگتر انجام بدید.
طعم متفاوتی با بقیه ترشی ها داره😍😍حتما امتحان کنید😍👌
امیدوارم شما هم درست کنید
@shiririni71
.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
⏬مواد لازم
◀گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
◀پیاز کوچک ۱ عدد
◀تخم مرغ ۱ عدد
◀تره ساطوره شده نصف پیمانه
◀آرد سوخاری ۱ استکان
◀فلفل سیاه و قرمز و نمک و گلپر به میزان لازم(گلپرش بیشتر باشه خوشمزه تره)
◀سیب زمینی متوسط خام ۲ عدد
🌺طرز تهیه
سیب زمینی رو رنده میکنیم،پیاز رو ریز با چاقو نگینی خرد میکنیم،اگه هم رنده کردین اب پیاز رو بگیرید.و با گوشت و تره و تخم مرغ و ادویه ها(بجز نمک)خوب ورز میدیم.
در اخر آرد سوخاری رو بهش اضافه میکنیم و دوباره یه ورز کوچولو میدیمش.
روغن رو اول میذاریم داغ بشه بعد شامی ها رو شونه میگیریم و ... و یکم نمک روی شامی ها میزیزیم(اخر سر نمک رو اضافه میکنیم که گوشت نرم بمونه) فقط شونه ها رو خیلی نازک نگیرید که خشک نشه.
شامی ها رو که گذاشتین تو روغن شعله گاز رو کم کنید و ۲ سمت شامی ها رو سرخ کنید.(یکم برشته شد برشون گردونید).
@shirini71