eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
💖 بیست و هشتم تیر ماه ۱۳۹۹ 💖 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ 🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک 🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده 🍋عصرانه : 2 عدد میوه 🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه 🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سرنوشت خود را دنبال کنید و مطمئن باشید که جهان درهایش را بر روی شما درست در جایی که فقط دیوار وجود دارد ؛ باز خواهد کرد ! @shirini71 ❣️❣️❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد ۱و۱/۴ پیمانه روغن زیتون ۳ ق غ پکینگ پودر ۱ ق م تخم مرغ ۳عدد ماست ۱ پیمانه سرکه ۱ ق م زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم . طرز تهیه : تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم . حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم. قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ ▫️ پیتزا ایتالیایی مواد لازم : مایع ماکارونی ۴ قاشق غذاخوری پنیر موزارلا خرد شده۲/۱ پیمانه کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه ) ۶ورقه نازک پنیر پارمزان رنده شده ۱ قاشق غذاخوری نعنای تازه ، فلفل دلمه ی سبز و زیتون بدون هسته(خرد شده) مقداری برای سطح پیتزا طرز تهیه : ابتدا خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله ۲سانتی متر از دور تا دور خمیر از این مایع ماکارونی پر کنید به طوری که کاملا سطح خمیر را بپوشاند سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید و روی آن پپرونی ، فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید و در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید و پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملا آب شوند و خمیر طلایی رنگ شود اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت فر برای مدت ۵تا ۷ دقیقه قرار دهید. پس از پختن پیتزای آماده شده را ار فر خارج کرده و به شکل دلخاه تزیئن کنید و در حالی که هنوز گرم است سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنج دو پيمانه گوشت مرغ چرخ‌كرده 250 گرم پيازچه 100 گرم زعفران حل كرده يك ق غ كره 50 گرم هويج پخته يك عدد فلفل دلمه‌اي يك عدد نمك و فلفل به ميزان لازم ابتدا برنج را آبكش و دم مي‌‌كنيم، مرغ‌ها را پخته و با فلفل دلمه‌اي و هويج پخته چرخ كرده و بعد با نمك و فلفل كاملا ورز مي‌‌دهيم و به صورت توپ‌هاي كوچكي در آورده و در نيمي از كره تفت مي‌دهيم. پيازچه‌ها را حلقه حلقه كرده و در باقيمانده كره سرخ مي‌‌كنيم. به هنگام سرو، پيازچه‌ها را لابه‌لاي برنج مي‌ريزيم و توپ‌هاي چرخ‌كرده را كنار غذا براي تزيين قرار مي‌دهيم، مقداري از برنج را هم با زعفران مخلوط كرده و پلو را تزئين مي‌كنيم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🌺 🔽مواد لازم برای ترشی گوجه ◀گوجه تیله ای یا گیلاسی(چون گوشتی و کوچیک هستن نسبت به گوجه های معمولی و بزرگتر برای ترشی بهتر میشن) به اندازه ۱ شیشه رب گوجه ◀ادویه ترشی ۱ ق چ (ادویه ترشی مخلوط گذاشتم من/عطاریها دارن) ◀سیر ۲ حبه ◀گلپر ۱ ق چ ◀سرکه نصف شیشه ◀اب نصف شیشه ◀اگه فصل ترخون بود یا ترخون خشک هم داشتید به اندازه ۱ ق غ بذارید ◀فلفل سبز تند ۱ الی ۲ عدد ◀نمک ۲ ق غ 🌺 طرز تهیه: شیشه و درش رو خوب با اب جوش بشورید و بذارید خشک بشه که کاملا ضد عفونی بشه. سیر و ادویه ترشی و گلپر رو نمک و فلفل رو داخل شیشه بریزید و گوجه ها رو هم تا جاییکه جا میشه پر کنید(من آخرسر یادم اومد نمک و گلپر بریزم😁) نصف شیشه رو سرکه و نصف دیگه ش رو اب جوش سرد شده میریزیم. اگه صبرتون زیاده ۱ ماه بمونید منتظر تا اماده بشه.اگه هم مثل من بی طاقتید یه قابلمه تا ارتفاع نصف شیشه اب بریزید و بذارید اب جوش بیاد.شیشه رو که درش رو کیپ کردید بذارید داخل اب جوش،در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت بپزه.بعد از ۱ روز توی یخچال بمونه اماده س! اگه گوجه معمولی و گوشتی هم داشتید همین روش رو توی ظرف بزرگتر انجام بدید. طعم متفاوتی با بقیه ترشی ها داره😍😍حتما امتحان کنید😍👌 امیدوارم شما هم درست کنید @shiririni71 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
⏬مواد لازم ◀گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم ◀پیاز کوچک ۱ عدد ◀تخم مرغ ۱ عدد ◀تره ساطوره شده نصف پیمانه ◀آرد سوخاری ۱ استکان ◀فلفل سیاه و قرمز و نمک و گلپر به میزان لازم(گلپرش بیشتر باشه خوشمزه تره) ◀سیب زمینی متوسط خام ۲ عدد 🌺طرز تهیه سیب زمینی رو رنده میکنیم،پیاز رو ریز با چاقو نگینی خرد میکنیم،اگه هم رنده کردین اب پیاز رو بگیرید.و با گوشت و تره و تخم مرغ و ادویه ها(بجز نمک)خوب ورز میدیم. در اخر آرد سوخاری رو بهش اضافه میکنیم و دوباره یه ورز کوچولو میدیمش. روغن رو اول میذاریم داغ بشه بعد شامی ها رو شونه میگیریم و ... و یکم نمک روی شامی ها میزیزیم(اخر سر نمک رو اضافه میکنیم که گوشت نرم بمونه) فقط شونه ها رو خیلی نازک نگیرید که خشک نشه. شامی ها رو که گذاشتین تو روغن شعله گاز رو کم کنید و ۲ سمت شامی ها رو سرخ کنید.(یکم برشته شد برشون گردونید). @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد 1.5 پیمانه تخم مرغ ۴عدد کره ۱۵۰گرم پودر کاکائو 2 ق غ شکر 150 گرم شکلات  70 گرم وانیل مقداری بکینگ پودر 1/5ق چ شیر نصف پیمانه اول از همه شکلات و با نصف مقدار کره بن ماری کنید و بعد بهش پودر کاکائو رو اضافه کنید و حسابی همش بزنین. تخم مرغ هارو با هم زن بزنید تا حجمش دو برابر بشه و بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. نصف دیگه کره آب شده و شیر اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر الک کرده رواضافه کنید.حالا مایه ی شکلاتی که درست کردین رو اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوطش کنین. داخل قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و مواد داخل قالب بریزید و داخل فر ازقبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد برای حدود۴۵ تا۵۰ دقیقه میذارین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: 250 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط 220 گرم پودرقند (1لیوان فرانسوی سر پر یا یه پیمانه) 2 بسته وانیل شکری (10گرم) یه پنس نمک روغن 160 میلی لیتر (2/3 پیمانه) 3 عدد تخم مرغ نشاسته 100 گرم (3/4 پیمانه) نصف بسته بیکینگ پودر (7 گرم) 30 گرم پودر کاکائو (3.5 قاشق غذاخوری) آرد به میزان لازم (تقریباً 750 گرم) مربای توت فرنگی برای لایه وسطی و سطح قرابیه اگه روی لایه بالایی میخواین مربای زرد الو بزنین گردو هم لازم دارین البته دلبخواهیه طرز تهیه: تخم مرغ و کره یا مارگارین ، پودر قند و وانیل رو مخلوط کنید ، روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید تا مثل خامه بشه ، پودر نشاسته ، نمک ، بیکینگ پودر و آرد را الک و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنین تا یه خمیر که به دست نچسبه بدست بیاد بعد خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کنین. به یکیشون پودر کاکائو و به دوتای دیگه بقیه ی آردو اضافه کنین، یکی از خمیرای سفید رو داخل فریزر بزارید تا منجمد بشه.خمیر دومیو بین دو تا کاغذ روغنی بزارید و به ضخامت نیم سانت پهنش کنید بعد اونو بردارین و بزارین توی سینی فر و کاغذ روغنی رویی رو ازش جدا کنین و روی خمیرو با چنگال سوراخ کنید 2 قاشق غذاخوری مربا رو روی خمیر پهن کنید(هر طعمی که دوس دارین) به همین روش خمیر کاکائویی رو هم به ضخامت نیم سانت باز و روی خمیر سفید بزارین با چنگال سوراخ و مربا بزنید. حالا خمیری که گذاشتیم یخ بزنه رو با رنده ی درشت رنده و روی لایه ی کاکائویی میریزیم و توی فر میزاریم تا روش طلایی بشه وقتی از فر درش اوردین سه قاشق مربا زردآلو رو روی حرارت بزارین تا گرم شه با قلم مو روی قرابیه بزنین و روش گردو یا فندق خرد شده بپاشین. نکته:وقتی میخواین برش بدین چاقو رو فشار ندین و آهسته مثل اره شروع به برش دادن کنید تا قرابیه ها خرد نشن. ‌ ‌ ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‌ @shirini71 🍒 🍴مواد لازم: کمپوت گیلاس 10 عدد کره 90 گرم شکر 110 گرم تخم مرغ 2 عدد وانیل ¼ قاشق چای خوری آرد 150 گرم بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری شیر 2 قاشق سوپ خوری شکلات رنده شده 60 گرم 🍴طرز تهیه: ابتدا هسته گیلاس ها را درآورده آن ها را خرد کنید و روی آنها کمی آرد بپاشید.(آرد از ته نشین شدن گیلاس ها جلوگیری میکند) فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. کره نرم شده که قبلا از یخچال بیرون گذاشتیه اید را با شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده اضافه کنید و در آخر شیر را اضافه کرده همه مواد را بزنید تا مخلوط شود. گیلاس خرد شده و شکلات را هم اضافه کنید. مایه کیک را داخل قالب کاپ کیک ریخته داخل فر از قبل گرم شده برای مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید. روی کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته و گیلاس تزئین کنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوراک کدو سبز 2 عدد  قارچ 2 لیوان پیاز 1 عدد  سرکه سفید یا بالزامیک 3 قاشق غذاخوری  روغن زیتون یک قاشق غذاخوری  آویشن،‌نمک،‌فلفل به میزان لازم طرز تهیه  کدو، قارچ و پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سرکه (من بالزامیک زدم)، روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن اضافه و مخلوط کنید. سبزیجات را داخل ظرفی بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کباب شوند سپس همراه با ماست، جعفری، ریحان و … تزیین و سرو کنید. من با ماست اسفناج ( ) سرو‌کردم رو خوب بشورید و خورد کنید بعد داخل قابلمه بریزید درش رو بزارید با شعله ی کم بپزه و‌بخار کنه وقتی ابش کشیده شد اماده س حالا بریزید داخل ماست بهش کمی نمک بزنید اگه دوست داشتید سیر رنده شده بهش اضافه کنید من عاشقشم😋. . قول میدم اونایی که کدو دوست ندارن از این خوششون میاد😋😋. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧄🧄🌿🌱🍀 هفتصد و پنجاه گرم سیر حبه پوست کنده سه پیمانه آب یک پیمانه سرکه سفید دو قاشق غذاخوری نمک درشت دونه وغیر ید دار دو قاشق غذاخوری دونه فلفل سیاه چند شاخه بزرگ ترخون و شوید اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن.  بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.  اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست.  و تا یکسالم داخل یخچال میمونه .بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا