eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد 1.5 پیمانه تخم مرغ ۴عدد کره ۱۵۰گرم پودر کاکائو 2 ق غ شکر 150 گرم شکلات  70 گرم وانیل مقداری بکینگ پودر 1/5ق چ شیر نصف پیمانه اول از همه شکلات و با نصف مقدار کره بن ماری کنید و بعد بهش پودر کاکائو رو اضافه کنید و حسابی همش بزنین. تخم مرغ هارو با هم زن بزنید تا حجمش دو برابر بشه و بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. نصف دیگه کره آب شده و شیر اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر الک کرده رواضافه کنید.حالا مایه ی شکلاتی که درست کردین رو اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوطش کنین. داخل قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و مواد داخل قالب بریزید و داخل فر ازقبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد برای حدود۴۵ تا۵۰ دقیقه میذارین. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: 250 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط 220 گرم پودرقند (1لیوان فرانسوی سر پر یا یه پیمانه) 2 بسته وانیل شکری (10گرم) یه پنس نمک روغن 160 میلی لیتر (2/3 پیمانه) 3 عدد تخم مرغ نشاسته 100 گرم (3/4 پیمانه) نصف بسته بیکینگ پودر (7 گرم) 30 گرم پودر کاکائو (3.5 قاشق غذاخوری) آرد به میزان لازم (تقریباً 750 گرم) مربای توت فرنگی برای لایه وسطی و سطح قرابیه اگه روی لایه بالایی میخواین مربای زرد الو بزنین گردو هم لازم دارین البته دلبخواهیه طرز تهیه: تخم مرغ و کره یا مارگارین ، پودر قند و وانیل رو مخلوط کنید ، روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید تا مثل خامه بشه ، پودر نشاسته ، نمک ، بیکینگ پودر و آرد را الک و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنین تا یه خمیر که به دست نچسبه بدست بیاد بعد خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کنین. به یکیشون پودر کاکائو و به دوتای دیگه بقیه ی آردو اضافه کنین، یکی از خمیرای سفید رو داخل فریزر بزارید تا منجمد بشه.خمیر دومیو بین دو تا کاغذ روغنی بزارید و به ضخامت نیم سانت پهنش کنید بعد اونو بردارین و بزارین توی سینی فر و کاغذ روغنی رویی رو ازش جدا کنین و روی خمیرو با چنگال سوراخ کنید 2 قاشق غذاخوری مربا رو روی خمیر پهن کنید(هر طعمی که دوس دارین) به همین روش خمیر کاکائویی رو هم به ضخامت نیم سانت باز و روی خمیر سفید بزارین با چنگال سوراخ و مربا بزنید. حالا خمیری که گذاشتیم یخ بزنه رو با رنده ی درشت رنده و روی لایه ی کاکائویی میریزیم و توی فر میزاریم تا روش طلایی بشه وقتی از فر درش اوردین سه قاشق مربا زردآلو رو روی حرارت بزارین تا گرم شه با قلم مو روی قرابیه بزنین و روش گردو یا فندق خرد شده بپاشین. نکته:وقتی میخواین برش بدین چاقو رو فشار ندین و آهسته مثل اره شروع به برش دادن کنید تا قرابیه ها خرد نشن. ‌ ‌ ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‌ @shirini71 🍒 🍴مواد لازم: کمپوت گیلاس 10 عدد کره 90 گرم شکر 110 گرم تخم مرغ 2 عدد وانیل ¼ قاشق چای خوری آرد 150 گرم بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری شیر 2 قاشق سوپ خوری شکلات رنده شده 60 گرم 🍴طرز تهیه: ابتدا هسته گیلاس ها را درآورده آن ها را خرد کنید و روی آنها کمی آرد بپاشید.(آرد از ته نشین شدن گیلاس ها جلوگیری میکند) فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. کره نرم شده که قبلا از یخچال بیرون گذاشتیه اید را با شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده اضافه کنید و در آخر شیر را اضافه کرده همه مواد را بزنید تا مخلوط شود. گیلاس خرد شده و شکلات را هم اضافه کنید. مایه کیک را داخل قالب کاپ کیک ریخته داخل فر از قبل گرم شده برای مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید. روی کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته و گیلاس تزئین کنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوراک کدو سبز 2 عدد  قارچ 2 لیوان پیاز 1 عدد  سرکه سفید یا بالزامیک 3 قاشق غذاخوری  روغن زیتون یک قاشق غذاخوری  آویشن،‌نمک،‌فلفل به میزان لازم طرز تهیه  کدو، قارچ و پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سرکه (من بالزامیک زدم)، روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن اضافه و مخلوط کنید. سبزیجات را داخل ظرفی بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کباب شوند سپس همراه با ماست، جعفری، ریحان و … تزیین و سرو کنید. من با ماست اسفناج ( ) سرو‌کردم رو خوب بشورید و خورد کنید بعد داخل قابلمه بریزید درش رو بزارید با شعله ی کم بپزه و‌بخار کنه وقتی ابش کشیده شد اماده س حالا بریزید داخل ماست بهش کمی نمک بزنید اگه دوست داشتید سیر رنده شده بهش اضافه کنید من عاشقشم😋. . قول میدم اونایی که کدو دوست ندارن از این خوششون میاد😋😋. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧄🧄🌿🌱🍀 هفتصد و پنجاه گرم سیر حبه پوست کنده سه پیمانه آب یک پیمانه سرکه سفید دو قاشق غذاخوری نمک درشت دونه وغیر ید دار دو قاشق غذاخوری دونه فلفل سیاه چند شاخه بزرگ ترخون و شوید اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن.  بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.  اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست.  و تا یکسالم داخل یخچال میمونه .بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اميدوارم امروز رو با يه دنيا اميد يه بغل آرزوی قشنگ كلی انرژی مثبت آغاز كنين😍🕊 @shirini71 ❣️❣️❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼🌾 بیست و نهم تیر ماه ۱۳۹۹ 🌾🌼 🍋ناشتا: یک لیوان آب 🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ ابپز + یک لیوان شیر کم چرب 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 2 عدد هویج 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد زرد آلو + 1 عدد هلو 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس+یک کفگیر برنج+۵ قاشق خورشت کم چرب 🍋عصرانه :  چای زنجبیل + یک تکه کیک رژیمی خانگی 🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی کبابی 🍋بعد از شام 1 عدد خرما 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(نان سنتی ارومیه) تخم مرغ یک عدد آرد سه پیمانه خمیر مایه فوری سه ق چ شکر چهار ق غ نمک یک دوم ق چ شیر یک پیمانه روغن جامد یا کره سه ق غ روغن برای سروخ کردن پودر شکر همه مواد رو به دمای محیط میرسونیم،تخم مرغ رو در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب بزنید کره و یا روغن رو آب کنید و بزارید خنک بشه،شیر رو بهش اضافه کنید و نمک و شکر رو همراه با آرد کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه و اونقدر ورز بدید تا نرم و یکدست بشه تقریبا ده دقیقه،خمیر مایه رو با ارد مخلوط می کنیم خمیر مایه فوری نیاز نیست با آب مخلوط شه مستقیم میریزیم تو ارد خمیر رو گوله کنید و داخل ظرف گودی بزارید روی خمیر پلاستیک بکشید و بزارید یه جای گرم تا دو،سه برابر شه تقریبا دو ،سه ساعت.بعد از خمیر گوله ای به اندازی نارنگی برداشته و ب شکل بیضی پهنش کنید خمیر رو نازک پهن کنید ک موقع پخت خمیر نشه چون پف میکنه بعد تو تابه روغن بریزید بزارید داغ شه بعد رو حرارت متوسط سرخشون کنید بعد از خنک شدن روشون پودر شکر بریزید (میتونید این نونارو فریز کنید بعد برای مصرف گرمشون کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كيك باقلوا شعريه آرد 2ليوان ماست 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان شكر 1ليوان تخم مرغ 4عدد بكينگ پودر 1ق غ هل 1ق م شعريه بميزان لازم كره 50 گرم براي شربت : شكر 1ليوان آب 1ليوان گلاب نصف ليوان زعفران 1ق غ ابتدا تخم مرغ شكر را با دور كند همزن بمدت 5دقيقه همزده بعد ماست و روغن را اضافه كرده هم ميزنيم هل را هم افزوده و ارد و بكينگ پودر را باهم الك كرده و اروم اروم توي چند مرحله ب مايع كيك اضافه ميكنيم و بشكل دوراني هم ميزنيم كف قالب كاغذ روغني انداخته و مايع كيك را داخل قالب ريخته كره را اب كرده شعريه را با كره خوب مخلوط ميكنيم ب كمك دستمون بعد شعريه را روي كيك ريخته و كيك را داخل فر با درجه حرارت 180بمدت 40دقيقه قرار ميدهيم حالا شربت را درست ميكنيم شكر و اب را باهم مخلوط كرده روي حرارت ميزاريم وقتي ب جوش امد گلاب و زعفران را اضافه كرده از رو حرارت برداشته ميزاريم تا خنك بشه كيك را از فر در اورده وقتي داغ داغه شربت خنك را روش ريخته و اجازه ميدهيم تا شربت جذب كيك بشه بعد برش داده سرو ميكنيم . @shirini71
🌺🌺🌺 نماز توبه در یکشنبه های ماه ذی القعده - که می توان در هر یکشنبه ای در طول سال خواند عَنْ أَنَسِ بْنِ مَالِكٍ قَالَ: خَرَجَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله يَوْمَ الْأَحَدِ فِي شَهْرِ ذِي الْقَعْدَةِ فَقَالَ: يَا أَيُّهَا النَّاسُ، مَنْ كَانَ مِنْكُمْ يُرِيدُ التَّوْبَةَ؟ قُلْنَا: كُلُّنَا نُرِيدُ التَّوْبَةَ يَا رَسُولَ اللَّهِ، فَقَالَ صلّی الله علیه وآله: اغْتَسِلُوا، وَ تَوَضَّئُوا، وَ صَلُّوا أَرْبَعَ رَكَعَاتٍ، وَ اقْرَءُوا فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ مَرَّةً وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ وَ الْمُعَوِّذَتَيْنِ مَرَّةً، ثُمَّ اسْتَغْفِرُوا سَبْعِينَ مَرَّةً، ثُمَّ اخْتِمُوا بِ«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ»، ثُمَّ قُولُوا: «يَا عَزِيزُ، يَا غَفَّارُ، اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ، فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ». ثُمَّ قَالَ: مَا مِنْ عَبْدٍ مِنْ أُمَّتِي فَعَلَ هَذَا إِلَّا نُودِيَ مِنَ السَّمَاءِ: «يَا عَبْدَ اللَّهِ، اسْتَأْنِفِ الْعَمَلَ، فَإِنَّكَ مَقْبُولُ التَّوْبَةِ مَغْفُورُ الذَّنْبِ»، وَ يُنَادِي مَلَكٌ مِنْ تَحْتِ الْعَرْشِ: «أَيُّهَا الْعَبْدُ، بُورِكَ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِكَ وَ ذُرِّيَّتِكَ»، وَ يُنَادِي مُنَادٍ آخَرُ: «أَيُّهَا الْعَبْدُ، تَرْضَى خُصَمَاؤُكَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ»، وَ يُنَادِي مَلَكٌ آخَرُ: «أَيُّهَا الْعَبْدُ، تَمُوتُ عَلَى الْإِيمَانِ، وَ لَا يُسْلَبُ مِنْكَ الدِّينُ، وَ يُفْسَحُ فِي قَبْرِكَ، وَ يُنَوَّرُ فِيهِ»، وَ يُنَادِي مُنَادٍ آخَرُ: «أَيُّهَا الْعَبْدُ، يَرْضَى أَبَوَاكَ وَ إِنْ كَانَا سَاخِطَيْنِ، وَ غُفِرَ لِأَبَوَيْكَ لَكَ وَ ذُرِّيَّتِكَ، وَ أَنْتَ فِي سَعَةٍ مِنَ الرِّزْقِ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ»، وَ يُنَادِي جَبْرَئِيلُ: «أَنَا الَّذِي آتِيكَ مَعَ مَلَكِ الْمَوْتِ أَنْ يَرْفُقَ بِكَ، وَ لَا يَخْدِشُكَ أَثَرُ الْمَوْتِ، إِنَّمَا تَخْرُجُ الرُّوحُ مِنْ جَسَدِكَ سَلًّا». قُلْنَا: يَا رَسُولَ اللَّهِ، لَوْ أَنَّ عَبْداً يَقُولُ هَذَا فِي غَيْرِ الشَّهْرِ؟ فَقَالَ صلّی الله علیه وآله: مِثْلَ مَا وَصَفْتُ، وَ إِنَّمَا عَلَّمَنِي جَبْرَئِيلُ هَذِهِ الْكَلِمَاتِ أَيَّامَ أُسْرِيَ بِي. (اقبال الاعمال، ص614) انس بن مالک نقل می کند: رسول خدا صلّی الله علیه و آله در روز یکشنبه ماه ذی القعده فرمود: ای مردم، کدام یک از شما می خواهد توبه کند؟ عرض کردیم: همه ما می خواهیم توبه کنیم. فرمود: غسل کنید، وضو بگیرید، 4 رکعت نماز بخوانید؛ در هر رکعت یک بار سوره حمد، سه بار سوره توحید، و یک بار دو سوره فلق و ناس؛ سپس70 بار استغفار کنید و آن را به ذکر «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ» ختم نمایید. آن گاه بگویید: «يَا عَزِيزُ! يَا غَفَّارُ! اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ، فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ». در ادامه رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هر بنده ای از امّت من که این نماز را بخواند، از آسمان به او ندا می شود: «ای بنده خدا! عملت را از نو آغاز کن، زیرا توبه تو پذیرفته، و گناه تو آمرزیده شد». و فرشته ای از زیر عرش ندا می کند: «ای بنده! بر تو، خاندان و فرزندانت مبارک باشد». و فرشته ای دیگر ندا می کند: «ای بنده، دشمنان تو در روز قیامت از تو راضی خواهند شد». و فرشته دیگری ندا می کند: «ای بنده! تو مؤمن از دنیا می روی، و دینت از تو سلب نمی شود، و (بعد از مردن) قبرت گشاده و نورانی خواهد شد». پس منادی دیگری می گوید: «ای بنده! پدر و مادرت از تو راضی خواهند شد، هرچند از تو راضی نباشند، و به خاطر تو، پدر و مادرت و فرزندانت آمرزیده شدند، و روزیِ تو در دنیا و آخرت گسترده خواهد شد». و جناب جبرئیل ندا می کند: «من (هنگام مرگ) با ملک الموت نزد تو می آیم تا با تو مدارا کند، و مردن بر تو خدشه ای وارد نسازد، و روح تو از بدنت به آرامی خارج شود». انس می گوید: عرض کردیم: ای رسول خدا! اگر بنده ای این نماز را در غیر از ماه ذی القعده بخواند، چه اثری خواهد داشت؟ فرمود: همانند آنچه برای شما گفتم، برای ماه دیگر نیز خواهد بود. این مطالب را آن ایامی که به معراج رفته بودم، جبرئیل به من آموخت. مرحوم محدّث قمی در مفاتیح الجنان می نویسد: ظاهر آن است که این استغفار مذکور و دعای بعد را، بعد از نماز باید به جا آورد. (مفاتیح الجنان، در اعمال ماه ذی القعده) ✅ «اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج» @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
واویشکای بادمجان یکی از خوراک های خوشمزه گیلان هست مواد اولیه : بادمجان یک کیلوگرم پياز درشت چهار عدد فلفل سبز دلمه ای دو عدد نمك، روغن و زردچوبه به ميزان لازم دارچين دو قاشق چايخوري تخم مرغ سه عدد طرز تهيه: بادنجان‌ها را پوست كنده به صورت مكعبي خرد كرده و نمك مي‌زنيم تا 30 دقيقه بماند و تلخاب آن خارج شود. پيازها را خلالي خرد مي‌كنيم. روغن را در تابه‌اي ريخته و پياز‌ها را در آن تفت مي‌‌دهيم تا سبك شود. با فشار دست آب بادنجان‌ها را مي‌گيريم سپس به پياز اضافه مي‌كنيم. به غذا كمي زردچوبه افزوده و روي حرارت ملايم مرتب هم زده تا كاملا مخلوط پياز و بادنجان‌ها طلايي شوند. سپس فلفل‌ها را خرد نموده و با مواد مخلوط مي‌نماييم. در كاسه‌اي تخم مرغ و دارچين را با چنگال زده سپس به واويشكا افزوده و خوب مخلوط مي‌كنيم تا تخم مرغ خودش را بگيرد. اين غذا با نان يا برنج سرو کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه‌ مرغ ۳۰۰ گرم پیاز بزرگ خلالی شده ۱ عدد فلفل دلمه ای خرد شده ۱/۲ عدد گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد فلفل سبز قلمی خرد شده ۳ عدد زعفران به مقدار لازم آب لیمو ترش تازه به مقدار لازم نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم طرز تهیه سینه مرغ را 2 سانتی خرد کنید. پیازهای خلالی را در روغن تفت دهید . سبک که شد مرغ را اضافه کنید و بگذارید سرخ شود. فلفل قلمی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی رنده شده ،دو تا حبه سیر رنده شده هم دوس داشتید بزنید، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید، درظرف رو میزاریم تا غذا با آب گوجه پخته بشه رو شعله ملایم و در آخر آب لیمو را برای طعمدار کردن بزنید. من کنارش سیب زمینی هم سرخ کردم جاتون خالی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 ✍ مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سیر دو حبه له شده نارنج تازه یک عدد پیاز رنده شده دو عدد متوسط رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری گوجه نگینی خرد شده دو پیمانه سیب زمینی دو عدد متوسط 🍲 طرز تهیه: پیاز رو با روغن سرخ کنید وقتی کمی طلایی شد سیر رو اضافه کنید میتونید با پودر سیر هم جایگزین کنید سیر سریع میسوزه بلافاصله زردچوبه وگوشت و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب سرخ بشه رب رو اضافه کنید و گوجه و فلفل قرمز رو اضافه کنید و خوب بگذارید سرخ بشن تا آب گوجه کامل جمع بشه آب نارنج و کمی پودر تخم گشنیز و پودر دارچین و نمک هم در آخر اضافه کنید سیب زمینی هم نگینی سرخ کنید و کنار مایه گوشتی بگذارید این غذا با برنج کته سرو میشود . @shirini71