#پیتزا_کلزونه
#خمیر_پیتزا
طرز تهیه خمیر:
پودر مایه خمیر یک ق غ
شکر یک ق غ نمک یک ق چ ارد نون فانتزی به میزان لازم
اب گرم در حدی که انگشت نسوزه ولی گرما رو حس کنه یک چهارم لیوان برای اماده سازی مایه خمیر
شیر ولرم یک دوم لیوان
اب یک دوم لیوان
روغن یا کره دو ق غ
طرز تهیه مایه خمیرو شکر و اب گرم (درحدی که انگشت نسوزد ولی گرما رو حس کند)رو مخلوط میکنیم حدود یک دقیقه بمونه تا پف کنه
داخل کاسه بزرگ همه مواد رو به جز ارد مخلوط میکنیم تا یکدست بشه ,ارد رو الک کرده کم کم و به تناوب اضافه کرده تا خمیر جمع بشه کره یا روغن رو اضافه میکنیم بعد خمیر رو به میز کار انتقال دهید به کمک دست کاملا ورز بدید حدود ده دقیقه . ارد رو در حدی اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه و دررعین حال خمیر لطیفی به دست بیاد خمیرو چونه کنید داخل کاسه بزرگی سه برابر حجم خمیر قرار دهید روی خمیرو با کره یا روغن چرب کنید
روی کاسه رو با سلفون بپوشونید روی کاسه رو هم پارچه یا حوله بپیچید تو محیط اشپزخانه قرار بدید حدود دو ساعت تا خمیر به ااصطلاح ور بیاد
خمیر بعد اینکه استراحتش گذشت کف میز کارتون رو ارد پاشی کنید خمیر رو چونه گیری کنید
چونه هارو روی میز کار با وردنه پهن کنید سطح خمیرو سس بزنید
از ترکیب سس گوجه چیلی و خردل هم میتونید استفاده کنید
یا از هر سس دیگه ای مث پستو
سزار یا هر سسی دوس داشتید استفاده کنید
اگه پیتزا تخت درست میکنید کل سطح خمیر پنیررمواد پیتزا به دلخواه دوباره پنیر میره داخل فر
من چون کلزونه درست کردم نیمی از خمیرو پنیرو مواد ریختم چون لایه بعدی خمیر روش برمیگرده
مواد میانی هم سلیقه ایه متناسب با سستون
مواد میانی مایه گوشتی و قارچ و اگه سوسیس کالباس خونگی دارید استفاده کنید
فقط توجه داشته باشید مایه گوشتی خشک و اصلا روغن نداشته باشه سبزیجات هم همینطور اب نداشته باشند
خمیر رو که برگردونیم دورشو چین میدیم بهتره روشو بپوشونین ده دقیقه استراحت بدین بعد روشو با زرده و شیر رومال بزنین کمی کالباس خونگی رنده شده و فلفل دلمه و پنیر روش بپاشین
میره داخل فر طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه در اخر کمی زیر گریل قرار بدید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
.
کوفته تبریزی😋😋😋
مواد لازم برای ۱۰ عدد کوفته به اندازه ی بزرگ تقریبا (اندازه پرتغال تامسون)
گوشت گوسفندی و گوساله مخلوط......۵۰۰ گ
فیله مرغ چرخ شده..۲۰۰ گ
برنج....۲ پ
لپه....۱پ
سبزی معطر کوفته(
ترخون_مرزه_نعنا_گشنیز_کمی ریحان)....۵۰۰ گرم پاک شده (ترجیحا سبزی خشک بریزید اگر برای اولین بار میخواهید درست کنید منم سبزی خشک ریختم)
آلو بخارا.......نیم ک
لواشک......۲۰۰ گرم از نوع خانگی
رب گوجه_زردچوبه_زعفران_فلفل_نمک به مقدار لازم
پیازداع
زرشک ... مقدار لازم
تخم مرغ آبپز....در صورت تمایل برای وسط کوفته
تخم مرغ.....۲ عدد برای مواد کوفته
ابتدا برنج و لپه را جداحداقل یک شب قبل خیس کنید و بزارید نیم پزشود
گوشت و مرغ چرخ شده را با یک عدد پیاز آب گرفته و ادویه ورز دهید حالا لپه نیم پز را اضافه کنید و با غذاساز یا چرخ گوشت میکس کنید طوریکه مثل گوشت کوبیده آبگوشت شود.
بعد نیمی از برنج نیم پز را همراه با باقی مواد با غذا ساز میکس کنید و نیمی از برنج را همون طور به مواد میکس شده اضافه کنید .
حالا مواد و تو ظرفی بریزید و اول سبزی را اضافه کنید ورز دهید همچنان نمک و ادویه ها را بزنید و مزشو چک کنید و در آخر تخم مرغ را بزنید (البته برای بار اول تخم مرغ بزنید اونم برای مطمئن شدن از وا نرفتن وقتی راه افتادید لازم نیست)
حالا باید با تمام توان مواد و ورز دهید حدود یک ربع بعد شروع کنید به درست کردن کوفته دستتون را کمی خیس کنیداز مواد برداید به اندازه دلخواه وسطش چند تا آلو بخارا کمی پیاز داغ و تخم مرغ آب پز بزارید میتونید هر چی دوست دارید بزاریدسلیقه ایه خوب گرد کنید تو دستتون تمام درزهاشو بگیرید که جایی باز نباشد تو یک سینی بچینید و یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید یا اگر عجله دارید یکی دو ساعت در فریزر قرار دهید.
در این فاصله سس کوفته را آماده کنید👇 یک عدد پیاز را رنده کنید خوب تفت دهید تا طلایی شود ادویه بزنید و رب گوجه مقداری از سبزی معطر تفت دهید حالا آب بریزید یک سوم ظرفی که برای کوفته ها انتخاب کردید آب بریزد و بزارید جوش بیاد یه نکته بگم اینجا خیلی مهمه👇
سعی کنید کوفته ها رو تو ظرفی درست کنید که عریض باشه تا کوفته ها روی هم قرار نگیرند یا اگر زیادن تو دوتا قابلمه درست کنید
وقتی سس در حال جوش خوردن شد مقداری آلو و (لواشک تو کمی آبجوش کاملا حل کنید )و به سس اضافه کنید
کوفته ها را از یخچال در بیارید و دونه دونه با احتیاط توی سس در حال جوشیدن بچینیدجوری که روی هم قرار نگیرد.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#دسر_پان_اسپانیا👇
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
آرد 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیتر
نشاسته 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
کره 50 گرم
بیسکویت 1-2 بسته
کاکائو 3 قاشق غذا خوری
خامه 150 گرم
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم
داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم
بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین میکنیم
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
حالا ژله اله ورا رو با شیر درست کنید و ژله های پرتقالی رو که از قبلا اماده کردین توش بچینید مانند تصویر و بزارید توی یخچال تا خودشو بگیره
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
ودر اخر اینجوری برش بزنید وهمه رو شگفت زده کنید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک🍦🍦🍦
تزیین کیک شکلاتی
با نون بستنی قیفی و خامه
❣️❣️❣️http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مرباي توت فرنگي ☺️☺️☺️☺️
مواد لازم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
توت فرنگي::::١كيلو
شكر::::١كيلو
ابليمو١ق غ
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
طرز تهيه:::::👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
اول توت فرنگي ها رو ميشوريم بعد ميزاريم تا خشك بشه بعد يه لايه توت فرنگي يه لايه شكر ميريزيممممم
و ميزاريم١شب داخل يخچال باشه بعدميبينيم توت فرنگي اب انداخته
بعد ميزاريم داخل قابلمه(((قابلمه بايد بزرگ باشه چون وقتي توت فرنگي ها به جوش ميان از ظرف سرريز نشه)))))
بعد كه جوش اومد به مدت١ساعت با شعله متوسط رو به بالا ميزاريم بپزه در حين پخت سر قابلمه رو نميزاريم چون باعثً ميشه مربا تيره بشه بعد در طول پخت كف هاي روي مربا رو ميگيريم اين كارو سه بار انجام ميديم
وقتي هم كه مربا پخت ((((بهش ١ق غ ابليمو اضافه ميكنيم كه باعث ميشه مربا شكرك نزنه )))))و به قولي قوام اومد زير شعله رو خاموش ميكنيم ميزاريم كاملا سرد بشه و داخل شيشه ميريزيم جاي خنك نگهداري ميكنيم☺️☺️☺️☺️☺️☺️http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006