#کوکو_لوبیا_چشم_بلبلی
در انگلیسی، لوبیا چشمبلبلی ملقب به نخود چشم سیاه است. در میان لوبیاها، لوبیا چشمبلبلی، بیشترین پروتئین را دارد و سرشار از کلسیم است. در برخی افسانهها آمده است که خوردن لوبیا چشمبلبلی در شب سال نو، خوششانسی میآورد و احتمالاً دلیل این افسانه، همین خواص بیشمار آن است.
فيله مرغ: ۱۰۰ گرم
نمك و دانه فلفل سياه: به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم
لوبيا چشمبلبلی: ۱۵۰ گرم
جعفري (پاک و خردشده): ۳۵۰ گرم
پياز (نگینی خردشده): ۱ عدد
زردچوبه (پودرشده): ۱ قاشق چایخوری
تخممرغ: ۱ عدد
پودر سوخاري: ۱ قاشق سوپخوري
روش تهیه
۱. فیلههای مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید، سپس آنها را در تابهای حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند، فیلههای مرغ را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. پس از آن، بهصورت ریز خرد کنید.
۲. لوبياي چشمبلبلي خیس و آبکششده را از هر دو پوست درآوريد و در غذاساز بريزيد و هم بزنید تا پوره شود، سپس آن را در ظرفی بریزید. جعفري، فيله مرغ، پياز، زردچوبه، تخممرغ، پودر سوخاري، مقداری نمك و فلفل سياه را به لوبیا بیافزایید و هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
۳. مقداری روغن در تابهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً داغ شود. دیوارههای کاتری دلخواه را بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن مایع چرب کنید، سپس کاتر را داخل تابه قرار دهید.
۴. از مایه آمادهشده با قاشق بردارید و داخل کاتر، در تابه بریزید تا بهمدت ۲۰ دقیقه سرخ شود، سپس قالب را بهآرامی از کوکو جدا کرده و آن را برگردانید تا از طرف دیگر نیز ۱۰ دقیقه سرخ شوند. کوکوها را از تابه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و همراه ماست و نان تازه سرو کنید.
@shirini71
#آیس_پک_خونگی
#نوشیدنی_سرد
چي لازم دارم:
شير ۱/۲ استکان
بستني وانيلي ۵۰۰ گرم
موز ۲ عدد
پودر کاکائو يا قهوه ۱ ق غ
شکلات خرد شده ۱۰۰ گرم
خامه زده شده ۱۰۰ گرم
مغز گردو ۵۰ گرم
مغز پسته ۵۰ گرم
چه جوري درستش كنيم😋
۱- موز را در مخلوط کن ريخته تا له شود.
۲- بعد از آن گردوي خرد شده , پودر قهوه , بستني و شير را ريخته تا با موز کاملا مخلوط شود.
۳- (اگر احساس کرديد خيلي سفت شده کمي شير به آن اضافه کنيد، ولي زياد نريزيد که بستني شل و آبکي شود).
۴- بعد مخلوط آماده شده را در ليوان مورد نظر ريخته و روي آن را با شکلات خرد شده وبا توت فرنگى وهرنوع ميوه وخامه ى فرم گرفته تزيين كنيد
@shirini71
#آیس_پک_موزی_کاکائویی 🍫🍌
#نوشیدنی_سرد
#کافی_شاپ
۸ اسکوپ بستنی ، ۳ ق غ پودر کاکائو، یه دونه موز بزرگ، کمی گردو به دلخواه، و یک چهارم استکان شیر(درصورت تمایل برای رقیق شدن نوشیدنی) ...همه رو توی مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم.
نوش جان😋
⚡نکته : میتونیم به جای موز کاکائو ،از هلو، زرد آلو، توت فرنگی و....استفاده کنید و طعمهای مختلفش رو تهیه کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت_اسفناج_با_فلفل_قرمز_كبابى
#فینگرفود
#پیش_غذا
مواد لازم :
تخم مرغ؛ سه عدد
برگ اسفناج؛ ٢٥٠ گرم
آرد؛ يك قاشق سوپخورى
نمك و فلفل سياه؛ به مقدار لازم
روغن مايع؛ سه قاشق سوپخورى
مواد لازم سس :
سير له شده؛ سه حبه
ماست چكيده؛ يك پيمانه
نمك؛ نصف قاشق چايخورى
فلفل قرمز كبابى شده؛ چهار عدد
سطح فلفل قرمز را به روغن مايع آغشته كرده و سپس در فر يا روى شعله مستقيم گاز كبابى كنيد. سپس فلفل قرمز را در داخل كيسه فريزر گذاشته تا بخار كند. به اين روش به راحتى ميتوان پوست فلفل قرمز كبابى شده را گرفت. سپس فلفل قرمز را نگينى خرد كرده و با ماست و نمك و سير له شده مخلوط كنيد .
طرز تهيه :
فر را از قبل روى ٢٠٠ درجه سانتى گراد گرم كنيد. قالب مستطيل شكل ٣٠ در ٤٠ را با كاغذ روغنى بپوشانيد.
برگهاى اسفناج را شسته و روى دستمال آشپزخانه پهن كنيد تا نيمه خشك شود. سپس اسفناج را ساطورى كنيد.
تخم مرغها را به همراه نمك وفلفل سياه با همزن برقى زده تا كف كند. روغن مايع و آرد را اضافه كرده و هم بزنيد. اسفناج ساطورى شده را اضافه و مخلوط كنيد .
مواد را در قالب ريخته و سطح آن را به طور يكنواخت صاف كنيد. سپس در فرى كه از قبل روى ٢٠٠ درجه سانتى گراد گرم شده قرار داده و به مدت ده دقيقه بپزيد. روى سطح صافى كاغذ آلومينيومى را كه دو برابر اندازه رولت باشد پهن كرده و رولت را روى آن برگردانيد. كاغذ روغنى را جدا كرده و رولت را ده دقيقه كنارى كذاشته تا از داغى بيفتد.
سس ماست و فلفل قرمز كبابى را روى سطح رولت ماليده و دو سانت از يك لبه را خالى بگذاريد. رولت را به كمك كاغذ آلومينيومى رول كنيد. هنگام رول كردن دو سانتى كه خالى گذاشته شده از مواد سس پر خواهد شد. رولت را به مدت يك ساعت در يخچال استراحت داده و سپس به قطعات دلخواه برش دهيد.
@shirini71
#فینگرفود
#رولت_اسفناج
مواد لازم
اسفناج پاک شده: 500 گرم
پیاز نگینی: 2 قاشق س
تخم مرغ: 3 عدد
سیر: 3 یا 4 حبه
ماست چکیده: 200 گرم
نمک و فلفل سیاه
روغن طرز تهیه
ابتدا اسفناج های پاک شده و شسته را در ظرفی ریخته و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم و بعد آبکش کرده ریز خرد می کنیم با پیاز داغ و خیلی کم روغن تفت داده نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را خاموش و می گذاریم تا خنک شود. بعد تخم مرغها را با 2 حبه سیر رنده شده خوب زده با اسفناج ها مخلوط کرده درون تابه نچسب مستطیل به ابعاد 26/30 ریخته و در فر با درجه 180 سانتی گراد ریخته و رویش را صاف کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید و 2 دقیقه هم گریل را روشن کنید تا رویش هم کمی طلایی شود. بعد کوکو را روی کاغذ روغنی برگردانده و اجازه دهید تا خنک شود. سپس ماست چکیده و نمک و سیر رنده شده را مخلوط و روی اسفناج داده و به آرامی رول می کنیم و در انتها با همان کاغذ پیچیده (مثل شکلات) در یخچال قرار داده تا کاملا بسته شود. 5-6 ساعت بعد از کاغذ جدا کرده به فاصله 1 سانتی برش زده و نوش جان نمایید.
@shirini71