#مسقطی_کاراملی
اول 1فنجان نشاسته رو در 6فنجان اب حل کردم.گذاشتم کنار.بعد در یک قابلمه 3 فتجان و نیم شکر ریختم گذاشتم شکر آب شد و وقتی کاملا شکر اب شد مخلوط اب و نشاسته رو اضافه کردم در این زمان شکر سریع سفت میشه نگران نشید کم کم شکر اب میشه و بعد از حدود 10دقیقه یکدست میشه.حالا 1فنجان گلاب زعفرانی و 1 ق چ هل اضافه کنید و نصف فنجان کره وقتی کره اب شد مغز گردو یا پسته یا پودر نارگیل بریزید. حرارت رو زیاد کنید و به مدت نیم ساعت هر 3دقیقه هم بزنید تا ژلاتینی بشه بعد در قالب مورد نظر ریخته و پس از خنک شدن برگردونید.میتونید کف سینی مشما بندازید و برش بزنید. برای مهمونی برش خورده مناسب تره.نوش جانتون
نکته
بعداز اضافه کردن مخلوط نشاسته به شکر با حوصله هم بزنید و سعی کنید شکر سفت شده رو کم کم از ظرف جدا کنید و با حرارت ملایم خوب هم بزنید تا کامل شکر ها حل بشن.
با حرارت ملایم شکر رو اب کنید و مدام هم بزنید تا نسوزه اگر یزره بسوزه مزه تلخی میده. سیده زهرا
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#مسقطی_با_شیر
شیر:۳پیمانه
گلاب:۱/۲پیمانه
نشاسته:۱۰۰گرم
آب:۱پیمانه
کره:۵۰گرم
شکر:۱پیمانه
مغزهل:حدودا۱۰عدد
ابتداتوی یک کاسه آب ونشاسته را خوب باهم مخلوط میکنیم.حالا دوپیمانه از کل شیروشکرروداخل قابلمه ریخته روی حرارت ملایم قرارداده وهممیزنیم تاشکرکاملا حل بشه.بعد نشاسته وآب رو ازصافی رد می کنیم کم کم به مواداضافه میکنیم وسریع هم میزنیم.چون شیرداغه ونشاسته فوری خودشومیگیره باید سریع وبهتره که بایه همزن دستی هم بزنید موادرو.حالا مغزهل وکره روهم اضافه میکنیم وبه هم میزنیم تاگلوله نشن. میتونید ازهل ساییده شده یاپودرهل هم استفاده کنید.دراین مرحله یک پیمانه باقی مانده شیروگلاب رواضافه میکنیم چون درسته که مسقطی فرم گرفته ولی نشاسته هنوزخامه وباید ازخامی دربیاد.
حالا موادروهم میزنیم تانشاسته بپزه ومسقطی فرم بگیره اینکارروتاجایی ادامه میدیم که وقتی چنگال روی مخلوط میکشیم ردپره هاش روی مسقطی بمونه دراینصورت مسقطی آمادست.داخل ظرفی که ترجیحابهتره مستطیل باشه روچرب میکنیم.حالا مسقطی هاروداخلش میریزیپ حجم ظرف باید طوری باشه که عمق موادی که داخل ظرف میریزیم ۲سانتی مترباشه.ظرف روداخل یخچال میگذاریم تاخودشو بگیره وسفت بشه بعد به صورت دلخواه برش میزنیم.
نکته:
(من موادرونصف کردم پودر لبو دمکرده ریختم میتونید)
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006#مسقطی -سه رنگ
نشاسته ۱لیوان
اب سرد یا شیر سرد ۴ لیوان
گلاب ۱ لیوان
شکر ۱لیوان
زعفران دم کرده ب میزان دلخواه
پودر کاکائو ب میزان دلخواه
وانیل و پودر هل نوک ق چ خ
نشاسته رو با اب یا شیر کامل هم میزنیم تا حل شه بعد شکر رو اضافه میکنیم و گلاب. خوب هم میزنیم. وانیل رو هم اضافه و هم میزنیم.
مواد رو ب سه قسمت تقسیم میکنیم و هردفعه یه رنگشو درست میکنیم و ب ترتیب تو قالب میریزیم تا خنک شه.
برای برگردوندنش نیاز نیس قالبتونو چرب کنید. فقط دور تا دورشو از قالب جدا کنید و راااحت برگردونید تو ظرف سرو تون.
#ساندویچ
راستش چند روز پیش یه ساندویچ خیلی خوشمزه درست کردم که حیفم اومد نیام و براتون از طعم بنظیرش نگم👌 خیلی ترکیب خوشمزه ای بود از تجربه درست کردنش خوشحالم😌 واما ترکیبش چی بود👇
نونی رو که توی عکس میبینید به صورت افقی از وسط ۲ نصف کردم(حالا شما ار هر نون ساندویچی که دوست دارین میتونین استفاده کنین).
۴ عدد تخم مرغ رو با مقداری پنیر چداررنده شده و نمک و فلفل سیاه با چنگال هم زدم و توی تابه ریختم و خوب ترکیبش کردم تا کاملا پخت.
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده و ۴ ق غ خ آرد سوخاری و مقداری جعفری خورد شده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن به خوبی ورز دادم به مدت ۵ دقیقه سپس به صورت کتلت های کوچک سرخ کردم و گذاشتم کنار.
حالا روی نون ساندویچ اول از مواد تخم مرغ سپس کتلت و سپس پنیر پیتزا ریختم شما میتونین از اسفناج هم استفاده کنید که عالی میشه من نداشتم واسه همین اضافه نکردم، و سپس لایه دیگه نون رو بذارین روش و روشو با سس شامل( ۲ حبه سیر رنده شده، پنیر پارمزان، روغن زیتون که به خوبی مخلوط کردیم) آغشته کنید به وسیله فرچه و روش گوجه حلقه شده بذارید و توی فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بذارین بپزه.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#مافین_موزی🍌
موز 3 عدد
گردو 60 گرم
کره نرم شده 120 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
عصاره وانیل 1 ق چ
آرد 250 گرم
بیکینگ پودر 1 ق چ
جوش شیرین 1 ق چ
برای رویه کرامبلی
جوپرک 35 گرم
شکر قهوه ای روشن 40 گرم
کره سرد 50 گرم
نمک
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید موزها را له کرده و گردوها را خرد کنید. کره و شکر را با هم زن به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پوک شود تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید 200 گرم از آرد را به همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین و یک پنسه نمک الک کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا یکدست شود موزهای له شده را به آن اضافه کنید.
برای رویه 50 گرم باقیمانده آرد را با جو پرک و گردو و شکر قهوه ای و کره سرد و کمی نمک را با دست مخلوط کنید تا به اصطلاح به شکل خرده نان درآید
قالب مافین را چرب کرده و با اسکوپ از مواد برداشته و تقریبا تا نیمه پرکنید و روی آن را با مواد کرامبلی رویه بپوشانید به مدت 20 دقیقه در فر تا زمانی که طلایی شوند قرار دهید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
❣️❣️❣️
#حلیم_برنج
می خوام یک غذای فوق العاده ساده و بی نهایت خوشمزه رو بهتون یاد بدم.
خصوصا وقتهاییکه سرماخوردین از خوردن انواع سوپ خسته شدین یک گزینه عالی و مقویه.
مواد لازم برای 4نفر:
1پ برنج نیم دانه
300تا 400گ گوشت گوسفند بهتره گردن باشه .
2ق غ لپه خیس خورده
1عدد پیاز متوسط
5تا6 پ اب
.
طرز تهیه همه مواد رو باهم تو قابلمه بریزید و پیاز و نگینی روش خرد کنید در قابلمه رو ببندین و اجازه بدین 4تا5 ساعت خوب بپزه و له بشه و سفتیش مثل حلیم بشه.گوشتها رو در بیارین از استخوان جدا کنید و بکوبید و دوباره داخل قابلمه بریزید حالا نمکشو اندازه کنید و فقط فلفل سیاه بزنید من خودم فلفلو قدری بیشتر میزنم تا کمی تند بشه.
اگر از اول اصلا هم نزنید ته نمیگیره و مجبور نیستید مدام هم بزنید.
قول قول میدم خیلی خوشتون میاد.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
🍩 #رنگینک_خرما
طرز تهیه👇
کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. آرد را روی کره ذوب شده الک کنید، با قاشق چوبی و حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا آرد در کره سرخ شود(دقت کنید آرد نسوزد).
پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد پودر هل و پودر دارچین را اضافه کنید کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید
هسته خرماها را خارج کنید و داخل خرماها را با مغز گردو پر کنید و داخل ظرف در کنار هم بگذارید سپس مخلوط کره و آرد را روی خرماها بریزید تا روی آنها را بپوشاند
رنگینک را 2ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس روی رنگینک را با پودر پسته یا پودر قند تزیین و سرو کنید
#نکته میتوانید مغز گردو را با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا تست شود سپس استفاده کنید آرد سبوس دار مزه و طعم بهتری به رنگینک میدهد در بعضی دستورها آرد تفت داده میشود و پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد کره به آن اضافه میشود
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
🍕 #پیتزا_مخلوط_مخصوص
🔷مواد لازم👇
🔹گوشت چرخ کرده: 200 گرم
🔹 فلفل دلمه ای: 1 عدد
🔹رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
🔹قارچ: 200 گرم
🔹پیاز: 1 عدد
🔹کالباس: 200 گرم
🔹پنیر پیتزا: مقدار لازم
زیتون و آویشن:به مقدار لازم
🔆 طرز تهیه👇
🔅 پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید و پس از اینکه گوشت سرخ شد از روی حرارت بردارید.
کالباس را مکعبی خرد کنید ، قارچ ها را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، مقداری زیتون نیز خرد کنید.
خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ، رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و روی خمیر پیتزا بریزید و خوب پخش کنید ، مقداری پنیر روی رب بریزید سپس قارچ ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید و روی مواد را با لایه ای از پنیر پیتزا بپوشانید.
روی پنیر فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده بریزید سپس پیتزا را به مدت 15 – 20 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
در صورتی که میخواهید پنیرها رنگ طلایی بگیرند پس از اماده شدن پیتزا 2 دقیقه گریل بالا را روشن کنید سپس پیتزا را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#مربا_سیب_درسته
*سمیه*:
مربای سیب درسته دستور تاییدی هانی فود تبریز
مواد لازم:
سیب ریز یک کیلو گرم
شکر 5 لیوان
آب 3 لیوان
جوهر لیمو 1.4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
داخل یه کاسه آب میریزیم و نصف فنجان آبلیمو یا سرکه داخل آب میریزیم و کنار دستمون میگذاریم. سیبها رو پوست میگیریم و از ته چاقوی نازک رو فرو میکنیم داخل سیب و هسته هاش رو در میاریم، فقط طوری که دم سیب جدا نشه. سیب ها رو داخل آب می اندازم
برای این توی آب سرکه یا آبلیمو میریزیم که سیبها سیاه نشن.
3 لیوان آب و شکر رو توی قابلمه ترجیحا لعابی میریزیم و روی شعله میگذاریم تا شکر حل بشه.
جوهر لیمو رو اضافه میکنیم.
آب سیبها رو خالی میکنیم و سیبها رو داخل ابجوش اول میپزیم تا زمانی که له نشن وبعد داخل شیره می ریزیم و با شعله کم میگذاریم سیبها شهد رو به خودشون جذب کنن تا مربا قوام بیاد. در این حین کف روش رو هم تا حد امکان بگیرید.
نمیدونم از عکس متوجه میشید یا نه باید غلظت شیره به این حد برسه شیره این مربا بعد از خنک شدن حالت ژلاتینی داره.
برای اینکه بدونید شیره قوام اومده یا نه یک قاشق از شیره رو داخل یک نعلبکی بریزید و توی فریزر بگذارید تا چند دقیقه ای خنک بشه بعد خارج کنید و نعلبکی رو تکون بدید از شیره به سختی توی نعلبکی تکون بخوره شیره قوام اومده ولی اگه هنوز رقیق و شل باشه باید بیشتر بجوشه.
میتونید با اضافه کردن زعفران به شهد سیب زرد یا رنگ خوراکی هنگامپخت با اب مربای قرمز مربای سیب سبز یا قرمز داشته باشید.
نکته:
برای معطر کردن این مربا میتونید نصف لیوان گلاب یا چند تا دونه هل استفاده کنید.
پ ن:اضافه کردن یک قاشق
#ترشی_بادمجان_شکم_پر👇
بادمجونهای ریزوباکمی آب ونمک نیم پزکردم وداخل یه پارچه توری ریختم وشب تاصبح روش یه ظرف سنگین قراردادم تاآبش ازش خارج بشه.
در یک ظرفی سبزی اوجی وسیروکمی نعناراخوب خوردش کردم
بعدهم کمی فلفل قرمزتازه وتخم گشنیزوگلپرسابیده مخلوط کردم وموادراداخل شکم بادمجانهاریختم وداخل ظرف چیدم وروش سرکه ریختم اگه ترشی زیادسرکه اذیتتون میکنه میتونیدکمی شکرهم بریزید این ترشی سه چهارروزه آماده هست 😋
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#تهچین_قورمه_سبزی
سلام سلام😊🌹
خیلی وقت بود دوست داشتم تهچین خورشهارو امتحان کنم تااینکه امروز که دیدم از ناهار دیروز قرمه سبزی عزیز باقی مونده وقت رو مغتنم دونستم و تهچینش رو پختم و وای که چه دلپذیر بود😋😋😋فکر میکردم صرفا یه هوسونه باشه و بس اما الان که تجربه اش کردم دیدم کاملا میتونه مجلسی باشه و قرمه سبزی خوراش عاشقش میشن چون طعم ناب قرمه سبزی با تهدیگ خوشمزه زعفرونی چه شود😍😍😍
و اما طرز تهیه که ساده اس دیگه باید آب قرمه سبزی و بذارین حسابی کشیده بشه و کاملا به روغن بیاد بعد برنج و تهچینی کنین و قرمه سبزی رو وسطش بریزین،قیمه رو هم در اسرع وقت امتحان میکنم فکر کنم اونم خییییلی خوب بشه😍
برای تهچینی کردن برنج به ازای هر پیمونه برنج یک زرده تخم مرغ و ۱ق غ سرپر ماست چکیده یاسفت و یک ق غ زعفرون دم کرده غلیظ لازمه برای عطرش هم یک ق غ گلاب و ۱/۴ق چ پودر هل و۱ ق غ روغن حیوونی میریزیم .برنج و بعد از آبکش داخل این مخلوط هم زده و تو قابلمه یا قالب چرب شده میریزیم و دم میکنیم.
√دقت کنین تهچین برای برشته شدن نیاز به روغن حسابی داره.
√دقت کنین اگر تهچین و داخل فر میپزین سفیده تخم مرغ لازم نداره امااگر داخل قابلمه میپزین نصف تخم مرغهاتون رو زرده تنها و نصف دیگه رو با سفیده استفاده کنین.
√دم کشیدن تهچین داخل فر یک ساعت و نیم و روی اجاق گاز یک ساعت با حرارت متوسط زمان میبره.
√یک ساعت اول پخت تهچین داخل فر روی قالب فویل سوراخ دار بکشید و نیم ساعت آخر فویل رو بردارین.
√حتما دور قالب یا قابلمه تون رو هم روغن بریزین تا خوب برشته بشه.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006