eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ خیلی مقویه 💪 و همینطور بسی خوشمزه 😋🍯🥞‌‌ ‌‌ بریم ببینیم با چیا درست میشه 👩‍🍳🥣‌‌ مواد لازم 🥣‌‌ ‌‌ 🔰 ٢٠٠ گرم بادام زمینی بدون نمک ‌‌‌🥜 🔰 ۴ قاشق غذا خوری شیره ( هر شیره ای دوست دارید، شیره انگور، خرما، توت...)‌‌🍇🍯 🔰 ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون 🍾‌‌ ‌‌ بادام زمینی هارو از پوسته میگیریم ، روی گاز تفت میدیم تا برشته بشن ، با حرارت متوسط تا زمانیکه روغن بادام زمینی بیرون بیاد ‌‌ بعد انتقال میدیم به بلندر یا غذاساز ، تا جایی که خیلی ریز بشن ‌‌پودر میکنیم بعضی ها دوست دارن تو کره آشون 🥞 دانه های ریز بادام زمینی رو داشته باشن ، بهرحال میزان پودر کردن بادام🥜 یه چیز سلیقه ایه ‌‌ بعد شیره و روغن زیتون رو اضافه کنید و تمام ‌‌ برای برشته کردن میتونید از فر هم استفاده کنید 🥜‌‌ ‌‌💯 بچشید اگر خشک بود کمی روغن اضافه کنید‌‌ (در مورد روغن هر چقدر لازم ست اضافه کنید و حتی میتوانید آن را حذف کنید، بادام زمینی خودش روغن دارد و میتوانید روغنی به آن اضافه نکنید)‌‌ 💯 این کره رو میتونید حداقل یکماه در یخچال داشته باشید و استفاده کنید ‌‌ ‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من برای سرفه چای زنجبیل درست میکنم. زنجبیل گرما بخشه. بعد از فنجان اول احساس راحتی میکنید. مواد لازم(برای 1 فنجان چای) ☕️1 قاشق چای خوری سر صاف پودر زنجبیل ☕️1 قاشق غذاخوری آب لیمو ☕️1 قاشق مرباخوری عسل ☕️آب داغ طرز تهیه: زنجبیل ، آب لیمو و عسل را داخل فنجان بریزید و آب داغ را بریزید و هم بزنید. اگر دوست داشتید یک برش لیمو هم داخل چای بندازید. این چای را روزی 3 بار بخورید. نوش جان ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من امروز عدس پلو درست کردم. میدونم که توی همه خونه ها طرفدارای زیادی داره با پیاز داغ کرسپی فراوان. ولی من کمی متفاوت درست کردم. با کمی پیاز و سیر و سیب زمینی و گوجه فرنگی که با ادویه مزه دار کردم و لای پلو گذاشتم تا با بخار برنج بپزه. بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید مواد لازم برای چهار نفر برنج ۳/۵ پیمانه عدس ترجیها ایرانی باشه ۱/۵ پیمانه ۱عدد سیب زمینی ۱عدد پیاز ۲حبه سیر ۲عدد گوجه فرنگی متوسط ادویه شامل فلفل، زرچوبه، نمک و گرد غوره زعفران بعد از آبکش کردن پلو و عدس، کمی روغن و آب و زعفران رو ته قابله ریخته و کمی از برنج وعدس رو داخل قابلمه میریزیم. بقیه مواد رو که خرد کرده ایم با ادویه و زعفران مخلوط کرده و روی برنج و عدس میریزیم و باقی برنج وعدس رو اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت روی شعله کم دم میکنیم. امیدوارم که لذت ببرید👌👌 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۰دقیقه‌ای 🍰🍫 ‌ ‌مواد لازم:👇 کیک اسفنجی 1 عدد (اندازه دلخواه) ‌ برای کرم:👇 4 لیوان شیر 2 ق غ آرد 3 ق غ نشاسته 3 ق غ کاکائو 1 تخم مرغ کمی بیشتر از نصف لیوان شکر ‌‌ طرز تهیه کرم:👇 همه مواد را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط شوند و غلیظ شوند.بعد از روی حرارت بردارید و نصف پاکت خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید. ‌ برای گاناش:👇 نصف باقیمانده خامه را با یک فنجان شکلات مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.بعد که از روی حرارت برداشتید و از داغی افتاد،باهمزن بزنید تا فرم بگیرد.‌ ‌‌ کیک را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و لابلایش کرم رو بمالید. درصورت تمایل میتونید از تکه های موز هم برای فیلینگ استفاده کنید.در آخر گاناش را رویش بریزید و به مدت دو یا سه ساعت در یخچال بذارید و با شکلات تخته ای تزیین کنید.‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت قرمز400 گرم پیاز یک عدد دانه انار به مقدار لازم برنج سه پیمانه برگه زرد الو,خلال پسته,خلال بادام به مقدار لازم زعفران,نمک,فلفل,زردچوبه, روغن کشمش شسته شده اول گوشت رو بدون هیچ ادویه ایی میزاریم کاملا بپزه بعد یک پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم و زردچوبه میزنیم وقتی گوشت پخته شده رو ریش ریش میکنیم به پیاز اضافه میکنیم و کمی نمک وفلفل میزنیم. حالا میریم سراغ برگه زرد الو,کشمش ,خلال پسته و بادام و انار دانه شده کمی روغن یا کره تو یه تابه دیگه میریزیم و نصف مواد رو تفت میدیم. حالا باید برنج رو ابکش کنیم وقتی برنج رو ابکش کردیم لابه لا از مخلوط مواد برگه و خلال و گوشت و پیاز میریزیم و زعفران دم کرده رو روی برنج میریزیم و میگذاریم دم بکشد و در اواخر پخت روغن داغ شده رو به برنج اضافه میکنیم. موقع سرو مابقی خلال ها و برگه ها اضافه میکنیم تا ظاهر زیباتری داشته باشد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا