eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۰دقیقه‌ای 🍰🍫 ‌ ‌مواد لازم:👇 کیک اسفنجی 1 عدد (اندازه دلخواه) ‌ برای کرم:👇 4 لیوان شیر 2 ق غ آرد 3 ق غ نشاسته 3 ق غ کاکائو 1 تخم مرغ کمی بیشتر از نصف لیوان شکر ‌‌ طرز تهیه کرم:👇 همه مواد را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط شوند و غلیظ شوند.بعد از روی حرارت بردارید و نصف پاکت خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید. ‌ برای گاناش:👇 نصف باقیمانده خامه را با یک فنجان شکلات مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.بعد که از روی حرارت برداشتید و از داغی افتاد،باهمزن بزنید تا فرم بگیرد.‌ ‌‌ کیک را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و لابلایش کرم رو بمالید. درصورت تمایل میتونید از تکه های موز هم برای فیلینگ استفاده کنید.در آخر گاناش را رویش بریزید و به مدت دو یا سه ساعت در یخچال بذارید و با شکلات تخته ای تزیین کنید.‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت قرمز400 گرم پیاز یک عدد دانه انار به مقدار لازم برنج سه پیمانه برگه زرد الو,خلال پسته,خلال بادام به مقدار لازم زعفران,نمک,فلفل,زردچوبه, روغن کشمش شسته شده اول گوشت رو بدون هیچ ادویه ایی میزاریم کاملا بپزه بعد یک پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم و زردچوبه میزنیم وقتی گوشت پخته شده رو ریش ریش میکنیم به پیاز اضافه میکنیم و کمی نمک وفلفل میزنیم. حالا میریم سراغ برگه زرد الو,کشمش ,خلال پسته و بادام و انار دانه شده کمی روغن یا کره تو یه تابه دیگه میریزیم و نصف مواد رو تفت میدیم. حالا باید برنج رو ابکش کنیم وقتی برنج رو ابکش کردیم لابه لا از مخلوط مواد برگه و خلال و گوشت و پیاز میریزیم و زعفران دم کرده رو روی برنج میریزیم و میگذاریم دم بکشد و در اواخر پخت روغن داغ شده رو به برنج اضافه میکنیم. موقع سرو مابقی خلال ها و برگه ها اضافه میکنیم تا ظاهر زیباتری داشته باشد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: سبزی شامل تره و جعفری به میزان مساوی: نیم کیلو برنج آش (برنج نیم دان): یک فنجان پیاز: یک عدد درشت گوجه فرنگی: ۵ عدد رب گوجه فرنگی: دو الی سه ق غ لوبیا چشم بلبلی: نصف فنجان (اگر پخته باشد یک فنجان) آبغوره: نصف فنجان نعنا: حدوداً یک الی دو قاشق غذاخوری قرص عصاره مرغ: یک عدد روغن: مقداری نمک و فلفل: به میزان لازم ✍ طرز تهیه: پیش از تهیه غذا لوبیا را حداقل ۶ساعت قبل خیس کرده و چند بار آبش را عوض می کنیم تا نفخ احتمالی بر اثر خوردن آن به حداقل برسد. سپس درون قابلمه ای آبپز نموده و آبکش می نمائیم. پیاز را نگینی خرد کرده و درون قابلمه بامقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود. سپس سبزی، برنج (شسته شده)، یک پارچ آب را ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد. در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم.کمی بعد که مواد جوشید، قرص عصاره مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم و می چشیم اگر نیاز به نمک بود مقدار کمی می افزائیم. (دقت نمائیم چون رب کمی نمک در خود دارد). مواد که نیم پز شد گوجه رنده شده را می افزائیم و هم می زنیم. گوجه فرنگی ها در ابتدا کمی کف می کند ولی بلافاصله برطرف خواهد شد. وقتی برنج پخت و سبزی نرم شد و شروع به جا افتادن کرد، رب را در مقداری آب حل کرده و به آش می افزائیم تا خوب جا بیفتد. سپس فلفل را نیز اضافه می کنیم. اگر آبش کم بود کمی آب نیز می افزائیم .در انتها لوبیای آب پز و آبغوره را می افزائیم و می گذاریم چند جوشی بزند. سپس نعنا را افزوده و لحظه ای روی حرارت هم می زنیم. آش ما آماده سرو است. این آش با نان سنگگ فوق العاده و آبغوره اضافی خوشمزه است🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستای گلم 🙋🙋🙋 شیرینی آوردم یه شیرینی فوق خوشمزززه وآسون که برای یه مهمونی خودمونی وعجله ای خیلی سریع وراحت درست میشه 👌👌👌امیدوارم درست کنید ولذت ببرید😋. شیرینی سیب🍏🍎 مواد لازم : سیب قرمز یا زرد بزرگ. ۱عدد آرد 1پیمانه شیر. 1/3پیمانه تخم مرغ. 1عدد شکر 3 ق غ نمک. 1/4ق چ ب پ ۱ ق چ(بکینگ پودر) وانیل کمی طرز تهیه: مواد خشک را با هم مخلوط کرده وکنار گذاشته وداخل ظرف دیگه ای تخم مرغ وشیر ووانیل با همزن دستی مخلوط کرده وبعد از یکدست شدن به مواد خشک اضافه کرده ومخلوط میکنیم در آخر سیب با رنده ریز رنده شده را به مواد اضافه کرده وکار آخر از مواد با قاشق برداشته وداخل روغن داغ سرخ میکنیم وبعد روی دستمال قرار داده ونهایت داخل مقداری شکر وپودر دارچین غلطانده ونوووش جاااان کنید . 🍏🍎 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ ٣ عدد وانیل ١/٤ ق چ شکر ١ پيمانه روغن ١ پيمانه شير ١ پيمانه آرد ٢ پيمانه بكينگ پودر ٢ ق چ دارچين، شكر قهوه اي، كاكائو، پودر نارگيل: بميزان لازم طرزتهیه: ابتدا تخم مرغها رو با همزن چند دقيقه ميزنيم بعد وانيل و شكر رو اضافه ميكنيم و آنقدر ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه. بعد روغن و شير رو اضافه ميكنيم و باز هم ميزنيم. بعد ارد و بكينگ پودر رو ألك ميكنيم و كم كم به موادمون اضافه ميكنيم بعد نصف مواد رودرقالبی که ازقبل چرب کرده وآردپاشی شده میریزیم ویه لایه پودر نارگیل بوداده ویه لایه دارچین ویه لایه شکر قهوه ای ویه لایه پودر کاکائو میریزیم وبقیه مواد رو روش ريخته ودرفر 180درجه ازقبل گرم شده به مدت 50 دقیقه قرار میدهیم. البته این مدت بستگی به فرهم داره. نکته شما میتونید به جای پودر نارگیل از مغز گردو استفاده کنید .ودرصورت نداشتن شکر قهوه ای ازشکر سفید استفاده کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا